2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cocukla hamilelik zor canım biraz dinlen sonra yaparsın beslenmeye de dikkat bu arada.
Is yaptim yoruldum dinleniyorum yemek yapmam lazim kalkip ama hic kalkasim yok aciktim da.oglumla bir paket biskuvi yedik kalkmam lazim

Çok komik uyarsa ne olur ki polis mi çağırcan ahahaha :) Bazı insanlar çok boş konuşuyor boş vermek gerek

Evine sağ salim dönmüşsun sanırım hadi hayırlısı ya bu erken doğum korkusu herkeste var sanırım birbirimizi etkiliyor da olabiliriz :) ben hala büyük temizliği erteleliyorum bebis gelmeden yaltirabilirim inşallah bide eve başkasını sokmak istemiyorum ilk kez birini bulacam

Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Aynen bende bi kısmını yarına bıraktım bide bugün yıkananlar var onlarda kurusun öyle bitsin ütü işi dedim.eşin Geç geliyormuş canım o saate kadar hamile olmayan bile dayanamaz

Ya ben fazla abartiyor olabilirim ama mumkunse hiç kimse gelsin istemiyorum annem dahil altını değiştirmesin istiyorum hele öpmeye kalkarlarsa ortalığı yikarim ama çocuğu cam fanusta da yetiştirmek istemiyorum bizde şimdiden söylüyor öğretmen arkadaşlar doğsun da yeni bebek sevelim diye
ama sen şu anda tecrübe ediyorsun ya belki başa gelince farklı oluyordur

Evet gec cikiyor isten.oglen yemegi gec yemissem bekliyorum yoksa yiyorum.ben de kar uyarisi yapilinca dunya camasir yikadim yarina kuruyunca bes makina utum olacak oh oh sicacik bir gun beni bekliyor

Evet gec cikiyor isten.oglen yemegi gec yemissem bekliyorum yoksa yiyorum.ben de kar uyarisi yapilinca dunya camasir yikadim yarina kuruyunca bes makina utum olacak oh oh sicacik bir gun beni bekliyor
:)) yaparken resmen tere boğuldum zaten elim ayağım yanıyo bide üstüne ütü :)) Allahtan ütü yapmayı seviyorum

Ben severim utuyu su aralar yaparken fark ettim utu yaparken benim bebis hic yerinde durmuo sanirim utunun sicakligindan

Gerek aileden gerekse is cevresinden olsun bircok bebek tebrigine gittim. hic birinde kimsenin bebegini ne kucaklamaya ne de opmeye kalkmadim... ne kadar sevimli olurlarsa olsunlar bir o kadar hassas olduklarini ve otesinde yeni bebek annesinin gerilebilecegini/hoslanmayabilecegini de dusundum...

Gun bugun, ben ilk kez bebek bekliyorum, dogum sonrasi gelen gidenin kucagindan kucagina gezdirilen sevilen bebek sahnesi kabusum oluyor...

İnsallah insanlar bir nebze olsun benzer hassasiyeti bana da gosterir, yoksa kiyamam ona ben icim gidecek cok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…