Bende ütü yaptım yoruldum şimdi dinleniyorum yemek işini eşime attım o yapıyo :)Is yaptim yoruldum dinleniyorum yemek yapmam lazim kalkip ama hic kalkasim yok aciktim da.oglumla bir paket biskuvi yedik kalkmam lazim
Is yaptim yoruldum dinleniyorum yemek yapmam lazim kalkip ama hic kalkasim yok aciktim da.oglumla bir paket biskuvi yedik kalkmam lazim
Bugun beslenme hic iyi olmadi valla.vicdan yaptim ona gore menu belirledim ama kalkip yapmaya useniyorum resmen.Cocukla hamilelik zor canım biraz dinlen sonra yaparsın beslenmeye de dikkat bu arada.
Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorumBende ütü yaptım yoruldum şimdi dinleniyorum yemek işini eşime attım o yapıyo :)
Bna da dr subat sonu gbi olur dediBur subat annesi daha mart bebekleri hic marti beklemio bu gidisle cogumuz subat annesi olacaz :)
Masallh sanaMilattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorumyoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
Çok komik uyarsa ne olur ki polis mi çağırcan ahahaha :) Bazı insanlar çok boş konuşuyor boş vermek gerekAz önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo
Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelirtek lohusaya değil
Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi
Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten
Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )
Maşallah kuzuna canm.Bende de Nst de sancı çıkıyor biraz ama bana pek doğru gelmedi o ben hiçbir şey hissetmiyordum sancı var dediğnde.Biz de dr a gittk bugn 3100 gr 47 cm olms kizimnst ye girdk biraz sanci cikti ama dr norml oldgnu soyledi.
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inş.Kizlar bikac gundur kizim hastaydi gece gunduz kucagimda dogal olarak bana da bulasti sonunda. Bi dinleneydim iyiydi ya cok yorgunum...
Evine sağ salim dönmüşsun sanırım hadi hayırlısı ya bu erken doğum korkusu herkeste var sanırım birbirimizi etkiliyor da olabiliriz :) ben hala büyük temizliği erteleliyorum bebis gelmeden yaltirabilirim inşallah bide eve başkasını sokmak istemiyorum ilk kez birini bulacamGünaydın anneler ve sabirsiz bebişleri, dün gece ağrıdan uyuyamadım sağa sola dönemedim bile Allahım bu ne kasılmamı başladı diye korkmaya başladım, eşim sürekli kontrol etti beni nasılım diye saolsun sabahta kalkıp işe gitti bense uyudum, şimdi biraz daha iyiyim ama artık kızım erken gelecek diye korkmaya başladım temizliği bu hafta yaptırmam lazım,esime koltukları makineyle yıkatacam kadın çağırıp diğer işleri yaptıracam, hakkımızda hayırlısı
Aynen bende bi kısmını yarına bıraktım bide bugün yıkananlar var onlarda kurusun öyle bitsin ütü işi dedim.eşin Geç geliyormuş canım o saate kadar hamile olmayan bile dayanamazUtu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Ya ben fazla abartiyor olabilirim ama mumkunse hiç kimse gelsin istemiyorum annem dahil altını değiştirmesin istiyorum hele öpmeye kalkarlarsa ortalığı yikarim ama çocuğu cam fanusta da yetiştirmek istemiyorum bizde şimdiden söylüyor öğretmen arkadaşlar doğsun da yeni bebek sevelim diyeSütüm olsun da gerisi çok ta tın
Bi de gelen gidenler olmasa daha mutlu olacaz
Gece uyutmayınca gündüz uyumak istiyo insan
Bebek bahanesi ile de hergün kadınlar gününe çevirmeye çalışıyolar burayı
Şimdi aradılar torun özlemişler sözde, bi kere alt açmadılar ama bebek ağlayana dek oturup ağlayınca kaçtılar
İkra yeni uyudu bende uyuyacam dedim
Gelme eğilimleri yerle yeksan oldu vah vah
Simdi haberlerde izledim. Amerikada 6 kilo 350 gr bebek dogurmus kadın hemde normal dogum la. Maşallah bebek 2-3 aylık gibi. Hemen biberonla beslenmeye başlamış.
:)) yaparken resmen tere boğuldum zaten elim ayağım yanıyo bide üstüne ütü :)) Allahtan ütü yapmayı seviyorumEvet gec cikiyor isten.oglen yemegi gec yemissem bekliyorum yoksa yiyorum.ben de kar uyarisi yapilinca dunya camasir yikadim yarina kuruyunca bes makina utum olacak oh oh sicacik bir gun beni bekliyor
Hic utu sevilir mi yaa ayyy bana fenalik basiyor utuden:)) yaparken resmen tere boğuldum zaten elim ayağım yanıyo bide üstüne ütü :)) Allahtan ütü yapmayı seviyorum
Ya ben fazla abartiyor olabilirim ama mumkunse hiç kimse gelsin istemiyorum annem dahil altını değiştirmesin istiyorum hele öpmeye kalkarlarsa ortalığı yikarim ama çocuğu cam fanusta da yetiştirmek istemiyorum bizde şimdiden söylüyor öğretmen arkadaşlar doğsun da yeni bebek sevelim diye
ama sen şu anda tecrübe ediyorsun ya belki başa gelince farklı oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?