Yaa cek ozendim bn de istyrmAnnem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı
Onunda sorumluluklaır var
Ben kendim yolladım gitmiyodu da
Kayınvalidem gezmeye gelir gibi uğrar bebek ağlayınca kaçar ( :
Er ya da geç tek kalıcaktım zaten napim
Öyle bi standartı yok ne zaman meme aranırsa o zaman
Bazen hatta arandığı halde ememiyo mesela
Bende biberona sağmaya çalışıyorum, hazırı bulunca hop götürüyo
Yesin şifa olsun da ne şekilde yediği önemli değil
İlk 3 gün anne karnındaki depodan kaka yapıyo rengi garip oluyo
Sonra anne sütünden yapınca sapsarı oluyo
Uyuması da anlık
Bi bakıyosun süt içerken uyuyo, bırakınca pat uyanıyo sonra bi daha deniyosun bi daha yoksa ağlıyo
benim bebiş 1 hafta daha durur ondan sonra gelir dedi doktorum .heran gelebilir yani zorluyooBna da dr subat sonu gbi olur dedi
Ya Kültürümüzde var böyle şeyler malesef sen o kadar dikkat etmissin ama kimse Sana dikkat etmemistir emin ol dediğim gibi çocuğu fazla nazenin yetiştirmek değilde hani özellikle ilk günlerde hijyen açısından uzak durulmali bakalım napicaaz:)Gerek aileden gerekse is cevresinden olsun bircok bebek tebrigine gittim. hic birinde kimsenin bebegini ne kucaklamaya ne de opmeye kalkmadim... ne kadar sevimli olurlarsa olsunlar bir o kadar hassas olduklarini ve otesinde yeni bebek annesinin gerilebilecegini/hoslanmayabilecegini de dusundum...
Gun bugun, ben ilk kez bebek bekliyorum, dogum sonrasi gelen gidenin kucagindan kucagina gezdirilen sevilen bebek sahnesi kabusum oluyor...
İnsallah insanlar bir nebze olsun benzer hassasiyeti bana da gosterir, yoksa kiyamam ona ben icim gidecek cok iyi biliyorum.
bende kimsenin bebeğine dokunmam koklamam bile. en son bebek görmeye gittiğimizde bi arkadaş yanaklarıda sivilce içindeydi bebeği aldı yanağına koydu seviyo güya. ben cok kötü olmuştum napıyo bu falan diye. benim bebeğime öyle yapsa oturur ağlarım heralde. içini kötü doldurmıcaksın ama benm cok kötü oluyorum bebeklere başkaları dokununca hassaslar sonuçta. en iyisi gelenlere bebek uyuyo odada diyip göstermemekGerek aileden gerekse is cevresinden olsun bircok bebek tebrigine gittim. hic birinde kimsenin bebegini ne kucaklamaya ne de opmeye kalkmadim... ne kadar sevimli olurlarsa olsunlar bir o kadar hassas olduklarini ve otesinde yeni bebek annesinin gerilebilecegini/hoslanmayabilecegini de dusundum...
Gun bugun, ben ilk kez bebek bekliyorum, dogum sonrasi gelen gidenin kucagindan kucagina gezdirilen sevilen bebek sahnesi kabusum oluyor...
İnsallah insanlar bir nebze olsun benzer hassasiyeti bana da gosterir, yoksa kiyamam ona ben icim gidecek cok iyi biliyorum.
cok güzel fiyatı fazlaymış amaKizlar bebek gormeye gelenlere dagitmak icin soyle bisey buldum sizce nasil mum degisik geldi bana tanesi 2.5 tl ye var bazi sitelerde aslinda sabun yapmak istiyodum ama hic gozum kesmiyor
Cok fazla cevrem yok cok yaptirmayi dusunmuyorum ama tek dusuncem her siteye guvenilir mi esim bebek magazalarinda vardir git oyle bul diyor sinir oldumcok güzel fiyatı fazlaymış ama
Küçük bebek öyle kucaklara alıp sevilmezki yatar yerinde sevmek isteyen uzaktan sevsin.her gelen kucaga alıp mıncıklayacaksa yandık.bide kış dönemi hasta olan mikrop taşıyan .Ya ben fazla abartiyor olabilirim ama mumkunse hiç kimse gelsin istemiyorum annem dahil altını değiştirmesin istiyorum hele öpmeye kalkarlarsa ortalığı yikarim ama çocuğu cam fanusta da yetiştirmek istemiyorum bizde şimdiden söylüyor öğretmen arkadaşlar doğsun da yeni bebek sevelim diye
ama sen şu anda tecrübe ediyorsun ya belki başa gelince farklı oluyordur
Cok begendim benKizlar bebek gormeye gelenlere dagitmak icin soyle bisey buldum sizce nasil mum degisik geldi bana tanesi 2.5 tl ye var bazi sitelerde aslinda sabun yapmak istiyodum ama hic gozum kesmiyor
Canim oglumda biz kapidan girip oturana hoşgeldiniz diyip hemen kolonya tutuyorduk her gelene git elini yika denmiyor.opmeye yeltenen olsa da benim oglan cok aglakti kimse opemiyordu viyan viyanYa Kültürümüzde var böyle şeyler malesef sen o kadar dikkat etmissin ama kimse Sana dikkat etmemistir emin ol dediğim gibi çocuğu fazla nazenin yetiştirmek değilde hani özellikle ilk günlerde hijyen açısından uzak durulmali bakalım napicaaz:)
Guven mevzusunda kapida odeme talep et ben sabunlari oyle yaptim daha gelmedi kapida odeyecegimCok fazla cevrem yok cok yaptirmayi dusunmuyorum ama tek dusuncem her siteye guvenilir mi esim bebek magazalarinda vardir git oyle bul diyor sinir oldum
Fircala tuzlu suyla da gargara yap canımkızlarrr diişim cok ağrıyor ilaç içmekte istemiyorum ne yapıcam ben yaaa
Canim cok yorma kendini yoksa ne evinden ne bebeginden degerli degil bir sey.ben 4.ayimda tasindim oyle korktum ki bebege bir sey olacak bu telase diye.birak elleme hicofff cok yorgunum çoook. doğum öncesi dinlenmem gerekirken 1 haftadır ev taşıma derdiyle uğraşıyoruz. bana bir şey yaptırmak istemeselerde taşınma yakın mesafede olunca bir parça da ben alim merdiven in çık dayanamayıp orayı burayı sil derken bittim resmen. yorgunluktan uykuya geçmekte zorlanıyorum.
2 gündür kasıklarımda ara ara iğne batması şeklinde sancı oluyo. bide rahimde aşağı doğru iğne gibi batma basınç var. karnım sertleşiyor. bebektir diyorum ama erken doğurmaktan korkuyorum. daha hem evin hem bebeğin hem de benim bir sürü eksik var. çantamız hazır bile değil. umarım doğurmam
Bakayim sitede kapida odeme var mi bi tane sitede 2.5 tl digerlerinde 4 tl falanGuven mevzusunda kapida odeme talep et ben sabunlari oyle yaptim daha gelmedi kapida odeyecegim
ebnde hemen yorulyorum sag bacagımın agrısından cok yuruyemıyorumiyi akşamlar kızlar nasılsınız? bugün dolabımda bebişin kıyafetlerine yer açtık ama ben öldüm resmen iki kıyafet katlıyorum yoruluyorum iyice tırt çıktım son zamanlardason bi haftam kaldı işi bırakmak için ondan sora artık yavaş yavaş halledicem kalan şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?