- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsaUtu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsaUtu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Aynen ya bn bisey hissetmyrm dedim o sancin var dio. Anlmdm nasil seyMaşallah kuzuna canm.Bende de Nst de sancı çıkıyor biraz ama bana pek doğru gelmedi o ben hiçbir şey hissetmiyordum sancı var dediğnde.
Evine sağ salim dönmüşsun sanırım hadi hayırlısı ya bu erken doğum korkusu herkeste var sanırım birbirimizi etkiliyor da olabiliriz :) ben hala büyük temizliği erteleliyorum bebis gelmeden yaltirabilirim inşallah bide eve başkasını sokmak istemiyorum ilk kez birini bulacam
Hadi hayrlsibenim bebiş 1 hafta daha durur ondan sonra gelir dedi doktorum .heran gelebilir yani zorluyoo
sancıyı bende anlamıycam galibaSag kasigimda ince bi sanci var
Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio
Sancim olsa anlamam galiba ben ya
Ama bu kadar sertlesmesi normal diil dimisancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum
ben kızımda olduğunu hiç hatırlamıyorum ya yoktu sanki.salı günü randevum bakalım dr. ne diyecek .nstye girdiğimde hiç olmadı ama olsa ne olduğu belli olurduAma bu kadar sertlesmesi normal diil dimi
Sag kasigimda ince bi sanci var
Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio
Sancim olsa anlamam galiba ben ya
Ama bu kadar sertlesmesi normal diil dimi
Ama bu kadar sertlesmesi normal diil dimi
Bnm karnm da cok sertlesio bazenben kızımda olduğunu hiç hatırlamıyorum ya yoktu sanki.salı günü randevum bakalım dr. ne diyecek .nstye girdiğimde hiç olmadı ama olsa ne olduğu belli olurdu
Ben de yapmadım..
korktum açıkçası bebeğe bi sey olur diye..
önümüzdeki hafta halilari gonderip koltuklarimi yikaticam.
iki camim tek kaldı silinecek o da kolay iş..
sil supur onu da kocama yaptiririm artik :)
Temizlik yapip ertesi gün doguma gidenler oldu ben de korktum erteledim..
Canim zaten sona kalmasi lazim ki temiz kalsin.yeter bence 15 gun.benim 12 gun kaldi doguma.halilari yikattim koltuk kiliflarimi yikadim dun perdeleri yikadim utuledim bitmedi.zaten her gun supuruyorum cocukla.bana da birkac gun kala purupak bir sey lazim ama pek de mumkun gozukmuyor bu gidisle.oldugu kadar
benimde karnım sertleşiyodu heleki bu saatlerde. hastaneye yatınca doktor sertleşince hemen nst cektir dedi. sonra ebe geldi karnıma baktı bu sertleşme değil dedi. normal dedi. sertleşse sancın cok olur karnın taş gibi olur dedi. bana göre taş gibiydi o ayrı tabisancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum
benmde çok uykum var yatsam uyuyabilir miyim diyorum..gözlerm batyr artkuykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim
canım boşver çevredekileri etrafta boş konuşan çok :) benimde aynı hatta daha düşük 36 . haftada gittik, 2.650 çıktı bebiş...bizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
Tum gece benimde kasiklarim agridi ve ayaklarim sicak oldugu halde ayaklarım usuyormus gibi hissettim sonra belim agrimaya basladi
Birde isim konusunda eşimle anlasamiyoruz cift isim diye tutturdu ben neva diyorum esim ece diyor uyumsuz olcak ama kizimizin ismi sanirim ece neva olucak
Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Ben bugün biraz moralim bozuk uyandım ve hiçbir sebebi yok eşime de çattım boş yere ara sıra geliyorlar galiba
Bende baş ağrısı olmadı
Ama zaten önce 4 seruma ağrı kesici ekleniyo sonra da günde 2 kez ağrı kesici iğne yapıyorlar
Ağrı varsa da hissetmiyosun o yüzden
Çıkarkende sana yazılan reçetede antibiyotik var 5 li o iyi geliyo Allah'ın izniyle
En güzel yanı 10 cm kadar bi çizgi var göbeğimin altında, eskisi gibi dikiş izi yok
Ve zamanla bu da geçiyomuş deriden birz parlak duuryomuş o kadar
Bana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı
Ama İkra'da hafif sarılık var artarsa getir dediler ya
Ben sarılık olduğunu bile anlamıyorum ki daha..
Ay cekirge o kirkliyken karabasan meselesinde beni ilk dogumda esim dahil yedi bitirdiydi psikolojim bozulmustu lohusa halimle.yok uyuma yok bogarlar yok odada tek birakma bilmem ne.manyaklik dupeduz.bu sene ramazanda bir hocanın iftar sohbeti vardi tv de.tam da bunu sordular.esime de dinlettim bana resmen eziyet ettiniz diye.omru akli hayri veren Allah.sen besmeleni cek yatir dedi hoca.o yuzden hic takilmayin anneler.ben bu sefer bu hatayi yapmayacagim.insanlar destek olacaklari yerde kostek olma konusunda yaris halindeler
ben çok beğendim çok farklı geldi ne olarak geçiyo bu ...Kizlar bebek gormeye gelenlere dagitmak icin soyle bisey buldum sizce nasil mum degisik geldi bana tanesi 2.5 tl ye var bazi sitelerde aslinda sabun yapmak istiyodum ama hic gozum kesmiyor
kuru karanfil koymak iyi geliyo dişe uyuşturuyo aklında bulunsun canımkızlarrr diişim cok ağrıyor ilaç içmekte istemiyorum ne yapıcam ben yaaa
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bugün dolabımda bebişin kıyafetlerine yer açtık ama ben öldüm resmen iki kıyafet katlıyorum yoruluyorum iyice tırt çıktım son zamanlardason bi haftam kaldı işi bırakmak için ondan sora artık yavaş yavaş halledicem kalan şeyleri
ben dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım son günler çok zor ve uykusuz geçiyo ya ...uykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim
benimde 2600 müş hani bi ara 2700 demişti 3 hafta önce falan 2 hafta ileride gözüküyodu. dün ayrıntılıya girdim 2600 çıktı haftasına göre normal dediler. usg yanlış ölçmüş öncesindebizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?