2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsa

Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsa

Evet canım çok tedırgın olmuştum ama rahat gidip geldım hatta o kadar rapor almak için uğraştım kimse sormadı bile bol bol dua okudum basınç etkilemesın dıye Sakız ciğneyıp nefes egzersızı Yaptım gidip geldim çok şükür. Ama düğün evinde olunca ınsan ister istemez yoruluyo yinede çok güzel geçti iyiki gitmişim.
Bende temizliği yarın başlatıyorum, eşim yarın koltukları makıneyle yıkayacak halılarım temiz ama mutfak halısını yınede esime sildirecem, bu hafta kar geliyormuş o bir geçsın haftayada kadın gelecek temizlik yapacak. Bende ilk defa temizliğe kadın çağıracam tedirgınım ama yapacak başka birşeyim yok basında durup yaptıracam artık. Sonrasında da ben gösteririm eşim yapar Sağolsun hafta sonları
Erken Doğumlar çok etkiliyor bizi gece rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum ustunede aksam ağrım olunca temizlik işini Öne çektim

Sag kasigimda ince bi sanci var
Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio
Sancim olsa anlamam galiba ben ya

Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio
sancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum

Anlarsin bence acimayla i giren kramp sancilari farkli ve kasilma kipirdayamadan kala kaliosun oyle:)

uykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim

aynen bende ondan korkup kendim işe girişmiyorum.

öyle sil süpür işini nerdeyse hergün yapmak gerekiyor zaten evin temiz görünmesi için :)

sancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum
benimde karnım sertleşiyodu heleki bu saatlerde. hastaneye yatınca doktor sertleşince hemen nst cektir dedi. sonra ebe geldi karnıma baktı bu sertleşme değil dedi. normal dedi. sertleşse sancın cok olur karnın taş gibi olur dedi. bana göre taş gibiydi o ayrı tabi

bizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
canım boşver çevredekileri etrafta boş konuşan çok :) benimde aynı hatta daha düşük 36 . haftada gittik, 2.650 çıktı bebiş...

isimler bizimde kararsız kaldığımız isimler ece değilde ecem ile nevayı çok beğenmiştik ada birinci ismide 2.ye karar veremedik bizde

Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Ben bugün biraz moralim bozuk uyandım ve hiçbir sebebi yok eşime de çattım boş yere ara sıra geliyorlar galiba

ara ara banada geliyor öyle sabah sinirli uyanıyorum adama çatıyorum hiç sebep yokken hepimiz aynıyız galiba bu dönemde...

zamanla o izde belirsizleşiyor ve kısalıyor yanlardan canım belli belirsiz bi hal alıyor iyice...

aynen bende öyleyim kaç haftadır eşimin yapması gereken benim yapamayacğım işler var ben kendi yapacağım işleri yaptım yapıyorumda hala bu halde, onun yapmasını bekliyorum kaç zamandır erteleyip duruyor sinir ediyor beni...Erkekler çok daha rahat oluyor bayanlara göre özellikle ev işleri konusunda ...tamam tamam deyip sallıyor kaç kezde kızdım daha ne zaman yapacaksın diye bi işi yapıp bırakıyor yarın yaparım diye daha yapacak... şurda iki hafta kalmış doğuma adam yapılmasada olur modunda uyuz...
Ama İkra'da hafif sarılık var artarsa getir dediler ya
Ben sarılık olduğunu bile anlamıyorum ki daha..

benim ilk kızımda sarılık olduğunda yüz renginin kırmızılığı gitmiş hafif sarıya dönük olmuştu yüzü bide çok uyuyodu normalde 2-3 saat uyuyosa sarılığı yükselince daha fazla uyumaya başlamıştı uyandırdığımızda da kolay uyanmıyordu...Bende ilk çocuk ne bileyim tecrübesizlikten sarılık olduğunu anlamamıştım tabi ne akıllı kızım var hiç ağlamıyo uyuyo diyodumki çok uyuyunca bi anormallik olduğunu anlayıp doktoru arayınca anladımki sarılık olmuş çocuk :) birde hareketleri ağırlaşıyor bebişlerin sarılık olunca benim kız zaten kısa süre emiyodu o zaman emerken hemen uyumaya filan başlamıştı bunlar belki ipucu olur diye yazayım dedim ...

her yerde var bu manyaklardan benim de kv tarafı öyle ilk çocukta her şeye burunlarını soktular kv yetmiyo görümceler elti her konuda yorum yapıp batıl inançları normalmişte ben yapmıyormuşum gibi bide yadırgayıp beni uyuz ediyorlardı ... bunda kesinlikle izin vermeyeceğim bişey söylemelerine, bide niyeyse çocuk yeni doğunca herkes kendini bir bilmiş kendini yorum yapma hakkına sahip sen hiçbişey bilmiyormuşsun aptalmışsın gibi sanıyo ya en çok ona sinirleniyorum bu defa aklıl verenlerin hepsini paylamayı düşünüyorum akıl verme yardım et diycem o kadar uyuzum bu konuya :))

Kizlar bebek gormeye gelenlere dagitmak icin soyle bisey buldum sizce nasil mum degisik geldi bana tanesi 2.5 tl ye var bazi sitelerde aslinda sabun yapmak istiyodum ama hic gozum kesmiyor
ben çok beğendim çok farklı geldi ne olarak geçiyo bu ...
kızlarrr diişim cok ağrıyor ilaç içmekte istemiyorum ne yapıcam ben yaaa
kuru karanfil koymak iyi geliyo dişe uyuşturuyo aklında bulunsun canım

bugün bende bi evi süpürim dedim son odayı süpüremedim bile eşime verdim yaptı hala heryerim kırılıyo sanki...

uykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim
ben dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım son günler çok zor ve uykusuz geçiyo ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…