2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay su epidurali kotuleyenler ni bitsin artik ya.. ilk dogumumda esimi bi arkadasi korkutmustu erkek bide yani esim bi geldi bana kesinlikle epidural olmucaksin felc olursun yok bilmemne epey tartismistik. Bebegimin sag salim dogusunu ilk ben gordum cok sukur cok da rahat atlattim sonrasini

[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir
Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu [/QUOTE]
Bilmk daha kotu. Acilde bi doguma sahit oldm ciglk ciglga cok kotydu. Cikinca agldm. O gunden beri oyle korkuyrm ki... oncden boyle bi korkum yoktu simdi dogumu dusundkce strese giriyrm , aglaysm gelio. Napcm bilmyrm

Aynen canim bisey oluyo o farkinda bile degil ama yine garip bi tavirlara giriyo o kadar etkileniyorum ki anlatamam cogu zaman agliyorum ve isin kotusu esim de buna sahit oluyo.. Bu durumdan hic hazetmesem de tutamiyorum kendimi..

Kizlar kilo konusuna fazla takilmayin cunku yanilmalar cok oluyor. Ilk dogumumda doktor en fazla 3 kilo olur dedi kizim 3750 dogdu. Yada tam tersi olabiliyor. Saglikli olsunlar yeterki

ben koca karnımdan uyuyamıyorum vallahi dön dön her gece aynı sabahı ediyorum her gece topiğin gece bekçiliğini yapıyorum

Ben de gece bekcisiyim ama topige pek ugramiyorum yataga gectikten sonra. Hele bugunlerde kizimi da yanima alip yatiyorum cok oksuruyor gece gece yatagina egilip alip kaldiramiyorum yanimda yatmasi iyi oluyor.

çok uykumm var yatıcam ama ağrım çok yatamıyorumm

Ahh arkadasim benim de agrim cok bu agrilar hic gecmicek diye korkuyorum yapisti sanki bana

Ağrı bir süre kalıyormuş ama sonra geçiyor diye duydum çevremden.. annem bile 18 yıl önce epidurelli normal yaptı. Bi süre ağrısı oldu. Benim de merak ettiğim şu epidurel ağrı hissetmemek için ya ozaman ıkınma nasıl oluyor?[/QUOTE]
Bn sordm bugn hemsrye. 4 cm acilmdn sonra anestzi dr u igne vuruyo dedi. Agriyi % 70 e kadr azaltyo tamamn yok etmz faln dedi.

Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim

Ben düşünüyorum ve şu ana kadar olumsuz birşey öğrenmedim. Kendi doktorumla henüz görüşmedim ama tanıdık bir kadın doğumluya konuştuk, düşünmeyin bile dedi, yaptırın hiçbir sakıncası olmadığını söyledi. Tabii yinede kendi doktorunuzdan bilgi edinin :)

KIZLAR isim konusunda eşimle karar veremedik ben onun dediğini beğenmiyorum o benimkini. kız isim önerileriniz varmı bi yardım edin bana

Kızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve canım çok sıkıldı çünkü ben hep normal doğum düşünürken doktorum bebeğin kilosunun geride olduğunu ve böyle giderse sezaryenle daha erken alınması gerektiğini söyledi, benim de canım sıkıldı. Şimdi haftalık kontrole gidip takibe alıcaz ve eğer 2 hafta daha bu şekilde devam ederse sezeryana yönelicekmişiz. Bebeğim 34+1 günlük ve kilosu 2100. Içinizde kilosu benimki gibi olanlar var mı acaba?

Yakamozzz33 bunlar bebek mumu olarak geciyor biraz daha baktim da pahali yaâ tanesi 5 tl falan bi sitede 2.5 bilmiyorum ne yapsam
5 lira çokmuşta 2.5 sa yine iyiymiş fiyatı bende çubuklu bebek şekerlerini 2-2.5 tan almıştım bu daha büyük daha gösterişli duruyor güzelmiş ama ben çok beğendim :)

Kızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...

Seninle tarihlerimiz yakın, benim önümüzdeki hafta randevum ama o civarlarda ancadır. Neye göre kilosu az dedi doktorun, eğer sen ve eşin uzun ve yapılı değilseniz, bebişiniz de olamazmış, yani başkalarıyla kıyaslamamak gerekli tabi.

32. Hafta raporunu hemen aldim persembe gunude calisamaz raporunu aldim yani hemen verilen bir rapor niye bekletiyor ki doktorun

kızlar günaydın rahat bir gece geçirdim sayılır ama bişey dicem size. çok afedersiniz ama 3 gündür ishalle uyanıyorum.. nerden çıktı bu yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…