2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor iyi dedide canım duyanlar az dedi canımı sıktılar :-(
İnsanları çok takma canım benim kuzumda hep minikmiş gibi geliyo sağlıklı olsunlrda gerisi çok önemli değil
bende sağ kalçamın ağrısından uyuyamıyorum eklem yerim çok kötüü

Milattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorum yoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
Çok hevesleniyorum seni okudukça oğlum tamamlasa doğsada koklasam öpsem sarsam onu diyorum
Simdi haberlerde izledim. Amerikada 6 kilo 350 gr bebek dogurmus kadın hemde normal dogum la. Maşallah bebek 2-3 aylık gibi. Hemen biberonla beslenmeye başlamış.
ayy bende gördüm maşllah bide kadın anlamamış 35. Haftaya kadar

ben kızımda olduğunu hiç hatırlamıyorum ya yoktu sanki.salı günü randevum bakalım dr. ne diyecek .nstye girdiğimde hiç olmadı ama olsa ne olduğu belli olurdu
Ben ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiym

Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim

ohh dokturmusun yine gunde 1 defa gelip ozetleyip kacion kal kiz bi kqhve icelim

Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim
Bende aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir

Ben ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiym
İste o sancilar baslayinca eline alip siseyi bol bol su icmek hafifletiyormus sanciyi

[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir [/QUOTE]
Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu

İste o sancilar baslayinca eline alip siseyi bol bol su icmek hafifletiyormus sanciyi
Ayy ins.birde sanci cekmem Zaten sezeryan bebegin cok asada Olmasi tedirgin edio beni 5.ayindan beri bas asa duruo kafayi hic degistirmedi arada sirada oynatio oda canimi yakio

ohh dokturmusun yine gunde 1 defa gelip ozetleyip kacion kal kiz bi kqhve icelim
ahahah Allah iyiliğini versin canım çok güldüm yok kız giriyorum gün içinde geçmişi okumaya anca zamanım yettiğinden çok yazamıyorum yoksa kaçırmıyorum hiçbişeyi

Spinal veya epidural sezeryan ilerde kalıcı bas ağrısı yapıyormuş sözde.
Ne kdr doğru acaba?

Epidural deki baş ağrısının ani hareketten kaynaklandığını biliyorum, anneler bebek doğduğu zaman hemen hızla kafayı kaldırıp bebeğe bakmak istediği için oluyormuş, ama bu herkeste olacak diye bişey yokmuş. Doktora sordum böyle mi diye, % 1 dedi orana, doğum hazırlık kursundaki ebe açıklarken %20 demişti. :)

Ne zaman yazini okusam ates almaya geldi simdi ye gitmistir diyorum
yok yav arada giriyorum kaçırmamak için geçmişi okuyorum akşamda yemek bulaşık derken geç girebildiğimden bide geçmişi okuyip meraktan hepsini bitirene kadar gece oluyo ben cevap yazana kadar herkes gitmiş oluyo ondan öyle görünüyorumdur

[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir
Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu [/QUOTE]
Ağrı bir süre kalıyormuş ama sonra geçiyor diye duydum çevremden.. annem bile 18 yıl önce epidurelli normal yaptı. Bi süre ağrısı oldu. Benim de merak ettiğim şu epidurel ağrı hissetmemek için ya ozaman ıkınma nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…