İnsanları çok takma canım benim kuzumda hep minikmiş gibi geliyo sağlıklı olsunlrda gerisi çok önemli değildoktor iyi dedide canım duyanlar az dedi canımı sıktılar :-(
bende sağ kalçamın ağrısından uyuyamıyorum eklem yerim çok kötüüGünaydın kızlar...
sanırım doguma kadar şikayetler bitmeyecek...ondan sonrada bebekler hakkında konuşuruz.
gece yine uyuyamadım mide yanmasından nasıl uykum var ama uyutmadı sanırım doguma kadar devam edecek yanma
Çok hevesleniyorum seni okudukça oğlum tamamlasa doğsada koklasam öpsem sarsam onu diyorumMilattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorumyoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
ayy bende gördüm maşllah bide kadın anlamamış 35. Haftaya kadarSimdi haberlerde izledim. Amerikada 6 kilo 350 gr bebek dogurmus kadın hemde normal dogum la. Maşallah bebek 2-3 aylık gibi. Hemen biberonla beslenmeye başlamış.
Evet cogunlukla o zaman normal bu aylardaHe Bi de yuruyunce yorulunca temegi fazla kacirincada sertlesme oluyor cok
Ben ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiymben kızımda olduğunu hiç hatırlamıyorum ya yoktu sanki.salı günü randevum bakalım dr. ne diyecek .nstye girdiğimde hiç olmadı ama olsa ne olduğu belli olurdu
ohh dokturmusun yine gunde 1 defa gelip ozetleyip kacion kal kiz bi kqhve icelimcanım boşver çevredekileri etrafta boş konuşan çok :) benimde aynı hatta daha düşük 36 . haftada gittik, 2.650 çıktı bebiş...
isimler bizimde kararsız kaldığımız isimler ece değilde ecem ile nevayı çok beğenmiştik ada birinci ismide 2.ye karar veremedik bizde
ara ara banada geliyor öyle sabah sinirli uyanıyorum adama çatıyorum hiç sebep yokken hepimiz aynıyız galiba bu dönemde...
zamanla o izde belirsizleşiyor ve kısalıyor yanlardan canım belli belirsiz bi hal alıyor iyice...
aynen bende öyleyim kaç haftadır eşimin yapması gereken benim yapamayacğım işler var ben kendi yapacağım işleri yaptım yapıyorumda hala bu halde, onun yapmasını bekliyorum kaç zamandır erteleyip duruyor sinir ediyor beni...Erkekler çok daha rahat oluyor bayanlara göre özellikle ev işleri konusunda ...tamam tamam deyip sallıyor kaç kezde kızdım daha ne zaman yapacaksın diye bi işi yapıp bırakıyor yarın yaparım diye daha yapacak...şurda iki hafta kalmış doğuma adam yapılmasada olur modunda uyuz...
benim ilk kızımda sarılık olduğunda yüz renginin kırmızılığı gitmiş hafif sarıya dönük olmuştu yüzü bide çok uyuyodu normalde 2-3 saat uyuyosa sarılığı yükselince daha fazla uyumaya başlamıştı uyandırdığımızda da kolay uyanmıyordu...Bende ilk çocuk ne bileyim tecrübesizlikten sarılık olduğunu anlamamıştım tabi ne akıllı kızım var hiç ağlamıyo uyuyo diyodumki çok uyuyunca bi anormallik olduğunu anlayıp doktoru arayınca anladımki sarılık olmuş çocuk :) birde hareketleri ağırlaşıyor bebişlerin sarılık olunca benim kız zaten kısa süre emiyodu o zaman emerken hemen uyumaya filan başlamıştı bunlar belki ipucu olur diye yazayım dedim ...
her yerde var bu manyaklardan benim de kv tarafı öyle ilk çocukta her şeye burunlarını soktular kv yetmiyo görümceler elti her konuda yorum yapıp batıl inançları normalmişte ben yapmıyormuşum gibi bide yadırgayıp beni uyuz ediyorlardı ... bunda kesinlikle izin vermeyeceğim bişey söylemelerine, bide niyeyse çocuk yeni doğunca herkes kendini bir bilmiş kendini yorum yapma hakkına sahip sen hiçbişey bilmiyormuşsun aptalmışsın gibi sanıyo ya en çok ona sinirleniyorum bu defa aklıl verenlerin hepsini paylamayı düşünüyorum akıl verme yardım et diycem o kadar uyuzum bu konuya :))
ben çok beğendim çok farklı geldi ne olarak geçiyo bu ...
kuru karanfil koymak iyi geliyo dişe uyuşturuyo aklında bulunsun canım
bugün bende bi evi süpürim dedim son odayı süpüremedim bile eşime verdim yaptı hala heryerim kırılıyo sanki...
ben dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım son günler çok zor ve uykusuz geçiyo ya ...
Bende aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedirSelam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim
nedenki doktora gitmedinmiBn cok yorulmusm hrhlde bugn yururken aci cekiyrm resmn. Malum bolgem cok acio kizlr yaa
İste o sancilar baslayinca eline alip siseyi bol bol su icmek hafifletiyormus sanciyiBen ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiym
Ayy ins.birde sanci cekmem Zaten sezeryan bebegin cok asada Olmasi tedirgin edio beni 5.ayindan beri bas asa duruo kafayi hic degistirmedi arada sirada oynatio oda canimi yakioİste o sancilar baslayinca eline alip siseyi bol bol su icmek hafifletiyormus sanciyi
ahahah Allah iyiliğini versin canım çok güldümohh dokturmusun yine gunde 1 defa gelip ozetleyip kacion kal kiz bi kqhve icelim
Ne zaman yazini okusam ates almaya geldi simdi ye gitmistir diyorumahahah Allah iyiliğini versin canım çok güldümyok kız giriyorum gün içinde geçmişi okumaya anca zamanım yettiğinden çok yazamıyorum yoksa kaçırmıyorum hiçbişeyi
Spinal veya epidural sezeryan ilerde kalıcı bas ağrısı yapıyormuş sözde.
Ne kdr doğru acaba?
Ne zaman yazini okusam ates almaya geldi simdi ye gitmistir diyorum
Dr a gittm sonra avm ye gittk dolastk biraz alisvers faln yaptk ondn herhldenedenki doktora gitmedinmi
Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir
ben koca karnımdan uyuyamıyorum vallahiIyi geceler gececi tayfa :) sanirim hepimiz agridan yatamiyoruz.
çok uykumm var yatıcam ama ağrım çok yatamıyorummIyi geceler gececi tayfa :) sanirim hepimiz agridan yatamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?