2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Raporun alindigi gün çok önemli ayni gün alman lazim, gerekirse o gün devlet hastanesine gidip oradan al. Ben. 32. Haftada aldim hemen sisteme girip verdi hemşire. 37. Hafta bitmeden almis olucam doktorumun olduğu güne gelsin diye muayene.37. Bitince kesinlikle calisamazsin kanunen o yüzden gecikmemeli sonuç olarak.

32 de yine heyete gönderdi 1 saat sonra almistim ayni gun okula verdim

Bana normal gibi geldi kilosu ama sadece kilodan demedimi acaba baska biseden mi diyor erken

KIZLAR isim konusunda eşimle karar veremedik ben onun dediğini beğenmiyorum o benimkini. kız isim önerileriniz varmı bi yardım edin bana
Biz de Gülce Nisan koyucaz ins kizcigimizin adini. :) bir fikir olur belki. Gülce: kucuk gul tomurcugu, gulec yuzlu ve tasavvufta peygamberimizin sembolu gül oldugundan onun yolundan giden demekmis. Anlamlari dolayisiyla bu isme asik oldum. Nisan da esimle eskiden daha evlenmeden karar verdigimiz isimdi, soylenisi haricinde bir de. bolluk bereket anlamina gelisini seviyorum :) bu ka :)

Hadi gozun aydin nereye atandn ?
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı atama bekleyenlere olsun inşallah nereye atandın :)

Bu cuma günü hayırlı haberler almaya devam ederiz inşallah.Gözün aydın.Hayırlı yolculuklar

Hadi gozun aydin nereye atandn ?
Herkese cok tesekkur ederim cok guzel oldu bzim icin kirklareli pinarhisara atandim darisi isteyen herkedin basina

Tam 32+0da raporu acti. Ertesi gun onaylandi bashrkim tarafindan ama raporu actigi tarih 32+0. Tarihe baktin mi?

Kızlar günaydın hala hastanede yatıyorum kaç gündür kaç dogum hıkayesı gördüm bı tanesının üç Sn açığı var Sancısı duzenlı Sancı odasına Alınca korkudan sancıları gidiyor ıkı keredır girip girip çıkıyor bu gıdısle sezeryana alacaklar onu bıde ılk gebelerde sunı Sancı veya sezeryan en son akıla gelen sey gunlerdır nst ye bağlanıyorum sabah aksam o bıle artık bunalttı

Taş gibi olunca zaten çok zor hareket ediyorum oturuyorsam ayaga zor kalkıyorum yada egilemiyorum.

Neden ısrarla yatırıyolar canım çok mu yüksek çıkıyo proteininki.

Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim
Benim ablam ilk dogumunu normal yapmıştı 2.ve 3.de epidural alarak yaptı çok rahat oldugunu ilkinde boşuna okadar sancı çektigini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…