Raporun alindigi gün çok önemli ayni gün alman lazim, gerekirse o gün devlet hastanesine gidip oradan al. Ben. 32. Haftada aldim hemen sisteme girip verdi hemşire. 37. Hafta bitmeden almis olucam doktorumun olduğu güne gelsin diye muayene.37. Bitince kesinlikle calisamazsin kanunen o yüzden gecikmemeli sonuç olarak.Kızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...
32 de yine heyete gönderdi 1 saat sonra almistim ayni gun okula verdimKızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...
Günaydın hayırlısı ile doguralim da :)Günaydın bizden de
Ben artık bu hafta kendimi rüyalarımda hep doğururken görücem sanırım
Bana normal gibi geldi kilosu ama sadece kilodan demedimi acaba baska biseden mi diyor erkenKızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve canım çok sıkıldı çünkü ben hep normal doğum düşünürken doktorum bebeğin kilosunun geride olduğunu ve böyle giderse sezaryenle daha erken alınması gerektiğini söyledi, benim de canım sıkıldı. Şimdi haftalık kontrole gidip takibe alıcaz ve eğer 2 hafta daha bu şekilde devam ederse sezeryana yönelicekmişiz. Bebeğim 34+1 günlük ve kilosu 2100. Içinizde kilosu benimki gibi olanlar var mı acaba?
Ancak girebiliyorum kusura bakmayin kirklareli pinarhisarHayirli olsin canim bende dun seni sormustum burda :))) napti ki diye .. Neresi oldu
Kirklareli pinarhisarhayırlı olsun.. nereye atandın?
Biz de Gülce Nisan koyucaz ins kizcigimizin adini. :) bir fikir olur belki. Gülce: kucuk gul tomurcugu, gulec yuzlu ve tasavvufta peygamberimizin sembolu gül oldugundan onun yolundan giden demekmis. Anlamlari dolayisiyla bu isme asik oldum. Nisan da esimle eskiden daha evlenmeden karar verdigimiz isimdi, soylenisi haricinde bir de. bolluk bereket anlamina gelisini seviyorum :) bu ka :)KIZLAR isim konusunda eşimle karar veremedik ben onun dediğini beğenmiyorum o benimkini. kız isim önerileriniz varmı bi yardım edin bana
Hadi gozun aydinnereye atandn ?
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı atama bekleyenlere olsun inşallah nereye atandın :)
Bu cuma günü hayırlı haberler almaya devam ederiz inşallah.Gözün aydın.Hayırlı yolculuklar
Herkese cok tesekkur ederim cok guzel oldu bzim icin kirklareli pinarhisara atandim darisi isteyen herkedin basinaHadi gozun aydinnereye atandn ?
Tam 32+0da raporu acti. Ertesi gun onaylandi bashrkim tarafindan ama raporu actigi tarih 32+0. Tarihe baktin mi?Kızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...
amin inşallah hayırlısı ile bir kucaklasak yavrularımızıGünaydın hayırlısı ile doguralim da :)
Taş gibi olunca zaten çok zor hareket ediyorum oturuyorsam ayaga zor kalkıyorum yada egilemiyorum.benimde karnım sertleşiyodu heleki bu saatlerde. hastaneye yatınca doktor sertleşince hemen nst cektir dedi. sonra ebe geldi karnıma baktı bu sertleşme değil dedi. normal dedi. sertleşse sancın cok olur karnın taş gibi olur dedi. bana göre taş gibiydi o ayrı tabi
Neden ısrarla yatırıyolar canım çok mu yüksek çıkıyo proteininki.Kızlar günaydın hala hastanede yatıyorum kaç gündür kaç dogum hıkayesı gördüm bı tanesının üç Sn açığı var Sancısı duzenlı Sancı odasına Alınca korkudan sancıları gidiyor ıkı keredır girip girip çıkıyor bu gıdısle sezeryana alacaklar onu bıde ılk gebelerde sunı Sancı veya sezeryan en son akıla gelen sey gunlerdır nst ye bağlanıyorum sabah aksam o bıle artık bunalttı
Benim ablam ilk dogumunu normal yapmıştı 2.ve 3.de epidural alarak yaptı çok rahat oldugunu ilkinde boşuna okadar sancı çektigini söylediSelam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?