Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir
Cuma günü Verdim idrarı sonuclar cuma aksam çıktı kendı doktorumda sonuclar temız çıkarsa taburcu edun çıkmazsa yatsın ben pazartesı bakıp karar verırım Demiş o Yüzden hala yatıyorum sancım olduğunda bıle erken gelmeyı düşünmüyorum duzenlı hale gelmedıkceNeden ısrarla yatırıyolar canım çok mu yüksek çıkıyo proteininki.
Ben 32.hafta raporunu aynı gün aldım.birtek başhekim imzalıyor heyete falan girmedikiKızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...
Herhangi bi ağrın kasılman var mı?kızlar günaydın rahat bir gece geçirdim sayılır ama bişey dicem size. çok afedersiniz ama 3 gündür ishalle uyanıyorum.. nerden çıktı bu yaaa...
Kızlar günaydın hala hastanede yatıyorum kaç gündür kaç dogum hıkayesı gördüm bı tanesının üç Sn açığı var Sancısı duzenlı Sancı odasına Alınca korkudan sancıları gidiyor ıkı keredır girip girip çıkıyor bu gıdısle sezeryana alacaklar onu bıde ılk gebelerde sunı Sancı veya sezeryan en son akıla gelen sey gunlerdır nst ye bağlanıyorum sabah aksam o bıle artık bunalttı
Âmin canımsagol cümlemizinAllah yardimcin olsun..
çok sevindim senin adına tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel yer çıkmış bebişin şansınaAncak girebiliyorum kusura bakmayin kirklareli pinarhisar
Gaziosmanpaşa da bi hastaneye geçmiş canım,yerine gelen Hülya diye bi kadın var,sevmedim pek..yeni Serpil hanım gelecekmiş ona çok iyi Demişti gitmeden onla devam et demişti onu bekliyorum bendeeeeSanırım aynı doktora gidiyorduk. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan. Çok memnundum kendisinden. Nereye gittiği hakkında bilgin var mı acaba?
dün çok ağrım vardı ama ara ara oldu sıklaşmadı hiç bugünde henüz hiç ağrım yok bebişin hareketleride normal olunca aramadım doktoru. kan hapını ve magnezyumu almayım diyorum bugün bi yarın zaten randevum vardı nst de bakalım sancı çıkacak mı ...Herhangi bi ağrın kasılman var mı?
Vücut kendini doğuma hazırlıyodur belki,ishal onun işareti olabilir...
bence hiç canını sıkma benim kide 2 kilo çıktı dr sordum sanki minik dedim haftasına göre ii kilosuna takılma dedi canımKızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve canım çok sıkıldı çünkü ben hep normal doğum düşünürken doktorum bebeğin kilosunun geride olduğunu ve böyle giderse sezaryenle daha erken alınması gerektiğini söyledi, benim de canım sıkıldı. Şimdi haftalık kontrole gidip takibe alıcaz ve eğer 2 hafta daha bu şekilde devam ederse sezeryana yönelicekmişiz. Bebeğim 34+1 günlük ve kilosu 2100. Içinizde kilosu benimki gibi olanlar var mı acaba?
Normalde hemn verilen bi rapor zaten drun onaylıyo sistemden gönderiliyo ki niye bikç gün bekliyesinki başka bi drdan al benceKızlar ya 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de doğum öncesi izne ayrılanlara bi sorum var haftaya bende dığum öncesi izni raporunu almaya gideceğimde benim doktor 32. Haftadaki çalışabilir raporunu verdiğinde raporu almaya gittiğim gün vermemişti heyet onayına gidiyormuş rapor diye bi kaç gün donra gelip alabilirsin dedi öyle yapmıştım, şimditam 37 nin bittiği gün raporu almaya gideceğim iznim yanmasın diye yine bi kaç gün sonra gel al onaya gidecek fikan derse okul açısından sorun olur gibi geliyo 37 biter bitmez izne ayrıldığıma dairraporu götürmem gerek çünkü ... Siz gittiğiniz gün raporu verdimi doktor yoksa benimki gibi bi kaç gün sonramı almaya gelin dediler ona göre gideyim baride okul sıkıntı yaratmasın ...
Biz de Gülce Nisan koyucaz ins kizcigimizin adini. :) bir fikir olur belki. Gülce: kucuk gul tomurcugu, gulec yuzlu ve tasavvufta peygamberimizin sembolu gül oldugundan onun yolundan giden demekmis. Anlamlari dolayisiyla bu isme asik oldum. Nisan da esimle eskiden daha evlenmeden karar verdigimiz isimdi, soylenisi haricinde bir de. bolluk bereket anlamina gelisini seviyorum :) bu ka :)
Biz de Gülce Nisan koyucaz ins kizcigimizin adini. :) bir fikir olur belki. Gülce: kucuk gul tomurcugu, gulec yuzlu ve tasavvufta peygamberimizin sembolu gül oldugundan onun yolundan giden demekmis. Anlamlari dolayisiyla bu isme asik oldum. Nisan da esimle eskiden daha evlenmeden karar verdigimiz isimdi, soylenisi haricinde bir de. bolluk bereket anlamina gelisini seviyorum :) bu ka :)
geçmiş olsunCuma günü Verdim idrarı sonuclar cuma aksam çıktı kendı doktorumda sonuclar temız çıkarsa taburcu edun çıkmazsa yatsın ben pazartesı bakıp karar verırım Demiş o Yüzden hala yatıyorum sancım olduğunda bıle erken gelmeyı düşünmüyorum duzenlı hale gelmedıkce
DArısı bizlere saolsun benimde kv ve görümcem yapıcaklar Allah razı olsunGünaydın kızlar bütün Evimin temizliği bitti çok şükür bugun sadece toz alıp örtüleri ortucem bikaç tanede utüm var. Temizlik bitince rahatladım kV ile gorumcem sağolsun bana hicbirsey yaptirmadilar. Yikama dik şey kalmadı evde halilarim falanda geldi ohh mis ☺
Evet yaa gerçekten iyiydik.Gunaydin. Bugun tatilin son günü. Yarin okullar açılıyor. Iyiydik boyle ya
Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim
Biz doğurmadan gelse bari Serpil Hanım :)Gaziosmanpaşa da bi hastaneye geçmiş canım,yerine gelen Hülya diye bi kadın var,sevmedim pek..yeni Serpil hanım gelecekmiş ona çok iyi Demişti gitmeden onla devam et demişti onu bekliyorum bendeeee
Bn cok yorulmusm hrhlde bugn yururken aci cekiyrm resmn. Malum bolgem cok acio kizlr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?