2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE="heimweh, post: 39306571, member: 46kaliyorme aynı durumdayım ama bilgi almakla almamakarasında gidip geliyorum.. bilmemek daha mı iyidir nedir
Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu [/QUOTE]
Risk herşeyde var cnm ona kalırsa.

Neden ısrarla yatırıyolar canım çok mu yüksek çıkıyo proteininki.
Cuma günü Verdim idrarı sonuclar cuma aksam çıktı kendı doktorumda sonuclar temız çıkarsa taburcu edun çıkmazsa yatsın ben pazartesı bakıp karar verırım Demiş o Yüzden hala yatıyorum sancım olduğunda bıle erken gelmeyı düşünmüyorum duzenlı hale gelmedıkce

Ben 32.hafta raporunu aynı gün aldım.birtek başhekim imzalıyor heyete falan girmediki

Allah yardimcin olsun..

Sanırım aynı doktora gidiyorduk. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan. Çok memnundum kendisinden. Nereye gittiği hakkında bilgin var mı acaba?
Gaziosmanpaşa da bi hastaneye geçmiş canım,yerine gelen Hülya diye bi kadın var,sevmedim pek..yeni Serpil hanım gelecekmiş ona çok iyi Demişti gitmeden onla devam et demişti onu bekliyorum bendeeee

Herhangi bi ağrın kasılman var mı?
Vücut kendini doğuma hazırlıyodur belki,ishal onun işareti olabilir...
dün çok ağrım vardı ama ara ara oldu sıklaşmadı hiç bugünde henüz hiç ağrım yok bebişin hareketleride normal olunca aramadım doktoru. kan hapını ve magnezyumu almayım diyorum bugün bi yarın zaten randevum vardı nst de bakalım sancı çıkacak mı ...

Günaydın kızlar yine erkenden uyandım hafta sonu bari yatıyım ditorum ama yok ağrılardan uyunmuyo bence hiç canını sıkma benim kide 2 kilo çıktı dr sordum sanki minik dedim haftasına göre ii kilosuna takılma dedi canım

Normalde hemn verilen bi rapor zaten drun onaylıyo sistemden gönderiliyo ki niye bikç gün bekliyesinki başka bi drdan al bence

Gulce asik oldugum isimdir :) hic isim aramadik kizim olacagini ogrendigimizde nasipse Gülce ELif olacak bizim kizimizinda adi :)) ama anlamini okumamistim bu sekilde hic bir yerde daha cok sevindim simdi ismiyle yasasin kuzucuklarimiz

Ve Gülce siirini dinlemediysen tavsiye ederim :)

geçmiş olsun

Günaydın kızlar bütün Evimin temizliği bitti çok şükür bugun sadece toz alıp örtüleri ortucem bikaç tanede utüm var. Temizlik bitince rahatladım kV ile gorumcem sağolsun bana hicbirsey yaptirmadilar. Yikama dik şey kalmadı evde halilarim falanda geldi ohh mis ☺

DArısı bizlere saolsun benimde kv ve görümcem yapıcaklar Allah razı olsun

Selam kizlar iyi geceler. Aranizda epiduralle normal dogumu dusunen ve bununla ilgili bilgi edinen var mi? Ben dusunuyorum ama ondan bundan olumsuz seyler duyuyorum. Doktoruma henuz soramadim

Canim ben ilk ddoğumumda epidural e normal doğum istiyordum. Çünkü bir akrabamiz öyle doğum yapmisti.ve hiç acıyı hissetmedim dedi. Ancak hastaneye 2 cm açıklıkla gittim. Apidurali 4 cm açıklık olmadan yapamıyoruz dediler. Saatlerce sancı çektim. Hatta bir ara öleceğimi zannettim. Bir türlü 2 nin üstüne çıkmıyordu. Sonra bir anda 8 cm açıldı. Apar topar doğuma alındım. Çünkü artık bebek geliyor dediler. Yani bana kısmet olmadi.

Gaziosmanpaşa da bi hastaneye geçmiş canım,yerine gelen Hülya diye bi kadın var,sevmedim pek..yeni Serpil hanım gelecekmiş ona çok iyi Demişti gitmeden onla devam et demişti onu bekliyorum bendeeee
Biz doğurmadan gelse bari Serpil Hanım :)

Bn cok yorulmusm hrhlde bugn yururken aci cekiyrm resmn. Malum bolgem cok acio kizlr yaa

Canim bebek biraz daha aşağıya indi demek ki. Geçen aynısi bende olmustu. Sanki resmen vajinama sopayla vurmuslar gibi aciyor ve agriyordu. Bende ogun carsiyi gezmistim.cok yorulmustum. Dr bebegin sen yorulunca daha da asagiya inmis. Onun yaptigi baskidan dolayi agriyordur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…