Banada sagolsun arkadasim sezeryanla dogan vocuk soyle boyle oluo risklerini anlatiyor fln , mecburi sezeryan olacagimoda biliyor , anlattida anlatti , Allah tan bende takmiyorum oyle olursa eyvah diye derde dusseydim vay halime..ama saygisizlik olarak goruyorum boyle seyleri dusuncesizlik..sadece sevdigim insanlar yapinca anlamsiz seyler uzuluyorum soguyorum..
Ya ben fazla abartiyor olabilirim ama mumkunse hiç kimse gelsin istemiyorum annem dahil altını değiştirmesin istiyorum hele öpmeye kalkarlarsa ortalığı yikarim ama çocuğu cam fanusta da yetiştirmek istemiyorum bizde şimdiden söylüyor öğretmen arkadaşlar doğsun da yeni bebek sevelim diye
ama sen şu anda tecrübe ediyorsun ya belki başa gelince farklı oluyordur
Soyledigimde insanlar cok sasiriyor ve begeniyor demek seninle zevjlerimiz ayni :) siiri dinlemez olur muyum hic, bazen canim sikildikca acip ibrahim sadrinin sesinden dinliyorum cok etkileniyorum. İsimleriyle sevdikleriyle uzun ve hayirli bir omur sursun kizlarimiz insallah.Ve Gülce siirini dinlemediysen tavsiye ederim :)
İnş. En yakın zamanda çıkarsın. Düzenli olarak sürekli sancın mı çıkıyor.Kızlar günaydın hala hastanede yatıyorum kaç gündür kaç dogum hıkayesı gördüm bı tanesının üç Sn açığı var Sancısı duzenlı Sancı odasına Alınca korkudan sancıları gidiyor ıkı keredır girip girip çıkıyor bu gıdısle sezeryana alacaklar onu bıde ılk gebelerde sunı Sancı veya sezeryan en son akıla gelen sey gunlerdır nst ye bağlanıyorum sabah aksam o bıle artık bunalttı
Benimkide yapıştırmaydı ama arada incecik bir tel vardı 1 hafta sonra ucunu kesip kendimiz çıkarmış tık belki şimdi o bile kalkmış tırEstetik dikişte, ip alma durumu yok dimi
Beni bi daha çağırmadılar da tek banrımı çıkarıp usg ile baktılar
Benim yapıştırmaydi dikis falan yoktu.Estetik dikişte, ip alma durumu yok dimi
Beni bi daha çağırmadılar da tek banrımı çıkarıp usg ile baktılar
Benim yapıştırmaydi dikis falan yoktu.
Benimde hep sert ama ben bebeğin duruşuna bağlamıştım yan duruyordu bizimki ebe de aynı sana dediği gibi doğum olsa beline ağrı girer sancın başlar dedi.Bu bir kaç gündür hafiften ağrı var gibi.Ben ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiym
Ağrı bir süre kalıyormuş ama sonra geçiyor diye duydum çevremden.. annem bile 18 yıl önce epidurelli normal yaptı. Bi süre ağrısı oldu. Benim de merak ettiğim şu epidurel ağrı hissetmemek için ya ozaman ıkınma nasıl oluyor?[/QUOTE]Ya iste felc olma durumu oluyormus da agri kaliyormus da belinde falan filan bi suru sey soyleniyor. O risklee minik de olsa vardir tabi de boyle bir imkan varken de insan degerlendirmek istiyor. ilk.kez dogum yapacak annr adaylari olarak Basimiza ne gelecegini Bilmemek ne kotu
Ben Ada,Asya yada Defne düşünüyordum sonuç olarak Nazen Ada ya karar kıldık ama Asya ve Defneyi de çok seviyorum.KIZLAR isim konusunda eşimle karar veremedik ben onun dediğini beğenmiyorum o benimkini. kız isim önerileriniz varmı bi yardım edin bana
Soyledigimde insanlar cok sasiriyor ve begeniyor demek seninle zevjlerimiz ayni :) siiri dinlemez olur muyum hic, bazen canim sikildikca acip ibrahim sadrinin sesinden dinliyorum cok etkileniyorum. İsimleriyle sevdikleriyle uzun ve hayirli bir omur sursun kizlarimiz insallah.
Yok canım sancım da protein için beklıyorum ben yarın doktor ne dıyecek bakalımİnş. En yakın zamanda çıkarsın. Düzenli olarak sürekli sancın mı çıkıyor.
Canım ev işini falan halledebilniz mi bari ? Darısı başıma yaaKirklareli pinarhisar
ben almadım ama ordan almayı düşünüyorum. sitedeki yorumlar hep olumluyduhacı şeriften cıkolata alan varmı kızlarr
Dümdüz bi çizgi var dikiş mi yapıştırma mı bilmiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?