2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dr carsamba son kez 4 boyutlu ultrasonla radyologun bakmasini istedi sizden istendi mi stres yaptim snirim biraz

Bugun dinlenmeyi planliyorum bir gun enerjik ertesi gun pestil gibiyim sanirim enerjik gunumde suyunu cikariyorum.bir yemek ve utu yapabilsem ne ala.pazarlari esim ful çalışıyor tek hic gecmiyor zaman.gerci oglumlayiz ama iste bir sohbet bir kahveye insan ariyorum

Tünaydın yarım yamalak uyuyunca ancak kahvaltı edebiliyo insan

Sen bakma, densiz her yerde var
Ablam da sezeryan yaptı bişeycik te olmadı Allah'ın izniyle
Bende sezeryan yaptım, pişman değilim. Risk ya da ihtimaller her zaman var ve nasip denen bişey var

Ben çok pipirikli değilimdir sakınan göze çöp batar çünkü genelde ama tabi minnacık bebeği de düşünmek lazım
Eşim kızarım ederim diyodu, şimdi sadece en yakın ailelerimiz geldiği için bişey demiyo
Asıl curcuna cümbüşte, bakalım o zaman napıcaz

Ve Gülce siirini dinlemediysen tavsiye ederim :)
Soyledigimde insanlar cok sasiriyor ve begeniyor demek seninle zevjlerimiz ayni :) siiri dinlemez olur muyum hic, bazen canim sikildikca acip ibrahim sadrinin sesinden dinliyorum cok etkileniyorum. İsimleriyle sevdikleriyle uzun ve hayirli bir omur sursun kizlarimiz insallah.

Estetik dikişte, ip alma durumu yok dimi
Beni bi daha çağırmadılar da tek banrımı çıkarıp usg ile baktılar

İnş. En yakın zamanda çıkarsın. Düzenli olarak sürekli sancın mı çıkıyor.

Estetik dikişte, ip alma durumu yok dimi
Beni bi daha çağırmadılar da tek banrımı çıkarıp usg ile baktılar
Benimkide yapıştırmaydı ama arada incecik bir tel vardı 1 hafta sonra ucunu kesip kendimiz çıkarmış tık belki şimdi o bile kalkmış tır

Ben ebeye soyledim.gel bi muayene edeyim iyi degil.sertlesme dedi bakti bebwk cok asada dinlen dedi sertkesmeyle birlikte belinden kasiklarina dogru agri yada sanci girerse o dogum sancisidir dedi simdi ilik bi dus aldim daha iyiym
Benimde hep sert ama ben bebeğin duruşuna bağlamıştım yan duruyordu bizimki ebe de aynı sana dediği gibi doğum olsa beline ağrı girer sancın başlar dedi.Bu bir kaç gündür hafiften ağrı var gibi.

Ağrı bir süre kalıyormuş ama sonra geçiyor diye duydum çevremden.. annem bile 18 yıl önce epidurelli normal yaptı. Bi süre ağrısı oldu. Benim de merak ettiğim şu epidurel ağrı hissetmemek için ya ozaman ıkınma nasıl oluyor?[/QUOTE]
Ikınma olayını doktor yönetiyormuş zaten 4 cm açılma olmadan da yapmıyorlarmış yani ozamana kadar ki tüm sancıyı çekiyormuşsun bana o yüzden biraz gereksiz gelmeye başladı hele de bu kadar riskli durumdan söz edilince iyice korktum benim ya genel aneztezi ya da tam normal olur herhalde bakalım hayırlısı olsun.

Aminn inss :) esimde bende cok srviyoruz bu isimi sabirsizlikla cagiracagimiz gubleri bekliyoruz , esim simdiden bise dicek olsa gulce nin odasi , gulce bugun nasil modunda :) hep ismiyle aniyor :) bence dogru secim yaptik arkadasim

Dümdüz bi çizgi var dikiş mi yapıştırma mı bilmiyorum aslında

Zamnla kirmiziligi flnda gidecek incecik bi cizgi olacak ce belli bile .simdiki dikisler yapistirma hep anlatimindan belli seninkide yapistirma
Sezeryan olmadim ama uzun bir ameliyat cizgim var zamanla belli olmuyacak kadsr azaliyor ki sezeryan yerini kim gorecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…