2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah kolaylık versin doktorun doğum olasılığına karşımı bekletiyor ?

Darısı başımıza

Kizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s

Eklentiler

• 2015-02-08 12.43.30.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 159
Ondn oldu herhlde bazen acio oyle. Bugn iim allha sukur :)

35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)

Aslında minyon tipli değiliz. Dr bu durum ırsi de olabilir dedi, eşimin ve benim kaç kilo doğduğumuzu sordu, ama ben 3300 eşim 3750 doğmuşuz. Yani ırsi olacak bi durum yok..

Bana normal gibi geldi kilosu ama sadece kilodan demedimi acaba baska biseden mi diyor erken
Sadece kilodan dolayı söyledi. Böyle bir durumda 40-41. Haftalara kadar beklemektense çıkarıp anne sütüyle büyütmek daha iyi dedi.

bence hiç canını sıkma benim kide 2 kilo çıktı dr sordum sanki minik dedim haftasına göre ii kilosuna takılma dedi canım
Bakalım bizimki nolucak şimdi takibe alındı 2 hafta sonra sezeryan mi normal mi diye karar vericez.. Inşallah her şey yolunda gider. Bu hafta bol bol et ye iyi beslen ve yorulma dedi.

Hayirlisi saglikla dogsunda kuzucuk digunca anne sutu ile hemencik alir kiloyu

Bilmiyorum ki canim ben 1 hafta calisip cuma ayrilcam 36+0 olucam cuma

Bende aynı durumdayım canım. Daha idare ile gorusmedim yarın gideceğim. Dr calismami istemiyor. Nts de sancılarım çıktı. Erken dogurursun dedi. Birde zaten rapor alamazsin yasal olarak doğum iznin başladığı için dedi. Bende doğum iznini bozduracagim. 32 haftalık iken çalışabilir raporu almıştım ama 37. Haftaya kadar çalışamıycam.
Zaten 28 mayısta iş başı yapacağım okulun son haftaları olacak yeniden ders programı yapıp ders verecek halleri yok. Öyle bile olsa 10 günlük mazeret iznimi kullanacağım. Sonra zaten seminer dönemi

Âmin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olması zaten.. O Yüzden kilosu düşük deyince doktor üzüldüm.

Belki yiyosundur ama buaralar.her gun muz sut ,pekmez peynir kasar peynir fln tuket derim 2-3 satte bur sık sık ye faydadi olacaktir bence ve yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…