Canım Allah kolaylık versin doktorun doğum olasılığına karşımı bekletiyor ?Kızlar günaydın hala hastanede yatıyorum kaç gündür kaç dogum hıkayesı gördüm bı tanesının üç Sn açığı var Sancısı duzenlı Sancı odasına Alınca korkudan sancıları gidiyor ıkı keredır girip girip çıkıyor bu gıdısle sezeryana alacaklar onu bıde ılk gebelerde sunı Sancı veya sezeryan en son akıla gelen sey gunlerdır nst ye bağlanıyorum sabah aksam o bıle artık bunalttı
Tünaydın yarım yamalak uyuyunca ancak kahvaltı edebiliyo insan
Sen bakma, densiz her yerde var
Ablam da sezeryan yaptı bişeycik te olmadı Allah'ın izniyle
Bende sezeryan yaptım, pişman değilim. Risk ya da ihtimaller her zaman var ve nasip denen bişey var
Jesinlikle nasip denen birsry var..
Takmiyorum dinlemiyorumda..
Senin k.validen fln ne alemde ilgilimi hani iyle olurya ilgilenmezler hic dogunca hep ilgiliymis gibi yaparlar ya hani
Ben çok pipirikli değilimdir sakınan göze çöp batar çünkü genelde ama tabi minnacık bebeği de düşünmek lazım
Eşim kızarım ederim diyodu, şimdi sadece en yakın ailelerimiz geldiği için bişey demiyo
Asıl curcuna cümbüşte, bakalım o zaman napıcaz
Darısı başımızaGünaydın kızlar bütün Evimin temizliği bitti çok şükür bugun sadece toz alıp örtüleri ortucem bikaç tanede utüm var. Temizlik bitince rahatladım kV ile gorumcem sağolsun bana hicbirsey yaptirmadilar. Yikama dik şey kalmadı evde halilarim falanda geldi ohh mis ☺
Gozun aydinAncak girebiliyorum kusura bakmayin kirklareli pinarhisar
Estetik dikişte, ip alma durumu yok dimi
Beni bi daha çağırmadılar da tek banrımı çıkarıp usg ile baktılar
ben aldım.1 gunde geldı bebısın ısmınıde yazdılar.coook hızlıben almadım ama ordan almayı düşünüyorum. sitedeki yorumlar hep olumluydu
ben aldım canımhacı şeriften cıkolata alan varmı kızlarr
Aynen bn de sadce bashekime imzalttm. Dun de calisamz raporunu ayni seklde verdler. Yarin teslm etcm okulaBen 32.hafta raporunu aynı gün aldım.birtek başhekim imzalıyor heyete falan girmediki
Ondn oldu herhlde bazen acio oyle. Bugn iim allha sukur :)Canim bebek biraz daha aşağıya indi demek ki. Geçen aynısi bende olmustu. Sanki resmen vajinama sopayla vurmuslar gibi aciyor ve agriyordu. Bende ogun carsiyi gezmistim.cok yorulmustum. Dr bebegin sen yorulunca daha da asagiya inmis. Onun yaptigi baskidan dolayi agriyordur dedi.
HANGİSİNDEN aldın nasıl beğendinmiben aldım canım
kalitesi nasıl canım hangisinden aldın ?ben aldım.1 gunde geldı bebısın ısmınıde yazdılar.coook hızlı
http://www.haciserif.com.tr/images/thumbnails/350/350/detailed/1/erkek-madlen_(2).jpg bunu aldım canım.esımle kızım yedıler tadı guzel dedı.kapıda odeme yaptımHANGİSİNDEN aldın nasıl beğendinmi
Aslında minyon tipli değiliz. Dr bu durum ırsi de olabilir dedi, eşimin ve benim kaç kilo doğduğumuzu sordu, ama ben 3300 eşim 3750 doğmuşuz. Yani ırsi olacak bi durum yok..Seninle tarihlerimiz yakın, benim önümüzdeki hafta randevum ama o civarlarda ancadır. Neye göre kilosu az dedi doktorun, eğer sen ve eşin uzun ve yapılı değilseniz, bebişiniz de olamazmış, yani başkalarıyla kıyaslamamak gerekli tabi.
Sadece kilodan dolayı söyledi. Böyle bir durumda 40-41. Haftalara kadar beklemektense çıkarıp anne sütüyle büyütmek daha iyi dedi.Bana normal gibi geldi kilosu ama sadece kilodan demedimi acaba baska biseden mi diyor erken
Bakalım bizimki nolucak şimdi takibe alındı 2 hafta sonra sezeryan mi normal mi diye karar vericez.. Inşallah her şey yolunda gider. Bu hafta bol bol et ye iyi beslen ve yorulma dedi.bence hiç canını sıkma benim kide 2 kilo çıktı dr sordum sanki minik dedim haftasına göre ii kilosuna takılma dedi canım
Aslında minyon tipli değiliz. Dr bu durum ırsi de olabilir dedi, eşimin ve benim kaç kilo doğduğumuzu sordu, ama ben 3300 eşim 3750 doğmuşuz. Yani ırsi olacak bi durum yok..
Sadece kilodan dolayı söyledi. Böyle bir durumda 40-41. Haftalara kadar beklemektense çıkarıp anne sütüyle büyütmek daha iyi dedi.
Bakalım bizimki nolucak şimdi takibe alındı 2 hafta sonra sezeryana mi normal mi diye karar vericez.. Inşallah her şey yolunda gider. Bu hafta bol bol et ye iyi beslen ve yorulma dedi.
Bilmiyorum ki canim ben 1 hafta calisip cuma ayrilcam 36+0 olucam cuma35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Âmin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olması zaten.. O Yüzden kilosu düşük deyince doktor üzüldüm.Hayirlisi saglikla dogsunda kuzucuk digunca anne sutu ile hemencik alir kiloyu
Bende aynı durumdayım canım. Daha idare ile gorusmedim yarın gideceğim. Dr calismami istemiyor. Nts de sancılarım çıktı. Erken dogurursun dedi. Birde zaten rapor alamazsin yasal olarak doğum iznin başladığı için dedi. Bende doğum iznini bozduracagim. 32 haftalık iken çalışabilir raporu almıştım ama 37. Haftaya kadar çalışamıycam.35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Âmin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olması zaten.. O Yüzden kilosu düşük deyince doktor üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?