- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
allah allah iyide haftasına göre normal değilmi. beslenme problemimi var acabaKızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve canım çok sıkıldı çünkü ben hep normal doğum düşünürken doktorum bebeğin kilosunun geride olduğunu ve böyle giderse sezaryenle daha erken alınması gerektiğini söyledi, benim de canım sıkıldı. Şimdi haftalık kontrole gidip takibe alıcaz ve eğer 2 hafta daha bu şekilde devam ederse sezeryana yönelicekmişiz. Bebeğim 34+1 günlük ve kilosu 2100. Içinizde kilosu benimki gibi olanlar var mı acaba?
Kizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s
Catlk degl ama catlk baslngci boyle oluyo sanki. Kirmzilklr buyuyp cizgi cizgi oluyolr yani bnmkler oyle. Karnmn alti catldi hepKizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s
Benimde göbek deliğime yakın yerlerde kırmızı şeyler olmaya başladı galiba çatlıyorumCatlk degl ama catlk baslngci boyle oluyo sanki. Kirmzilklr buyuyp cizgi cizgi oluyolr yani bnmkler oyle. Karnmn alti catldi hep
Catlk degl ama catlk baslngci boyle oluyo sanki. Kirmzilklr buyuyp cizgi cizgi oluyolr yani bnmkler oyle. Karnmn alti catldi hep
Bu konuda degisk soylntler var cnm. Burdki mem de bisey bilmio. Bn tatilden once 3 hafta calstm 2 haftsi da tatile denk geldi. Mudur 15 tatili aktaramycgmi soyluo malesef35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Bn de 5 , 5 rapor alcm birkc hafta sonra zaten seminer donemi. Hayrlsyla doguralm cok da sorun degl bunlrBende aynı durumdayım canım. Daha idare ile gorusmedim yarın gideceğim. Dr calismami istemiyor. Nts de sancılarım çıktı. Erken dogurursun dedi. Birde zaten rapor alamazsin yasal olarak doğum iznin başladığı için dedi. Bende doğum iznini bozduracagim. 32 haftalık iken çalışabilir raporu almıştım ama 37. Haftaya kadar çalışamıycam.
Zaten 28 mayısta iş başı yapacağım okulun son haftaları olacak yeniden ders programı yapıp ders verecek halleri yok. Öyle bile olsa 10 günlük mazeret iznimi kullanacağım. Sonra zaten seminer dönemi
Allah yardımcın olsunmerhaba kizlar herkes iyidir umarim cunku ben mide bulantisindan skildim artik birsey yemeye hasretim yaya o kadar cok su icmek istiyorum ki kana kana ama olmuyo midem beni birakmiyo 3 aydir ayni kilodayim basindan berli 5 kilo almisim sadece insallah bebegime yeteri kadar besin gidiyodur bi dogursaydim artik en azindan midem rahat olurdu ....
Ben bebitof aldı gayet güzel ama tam beyaz değil kreme yakınKızlar bişey sorucam bebetto nun hastane çıkışını alan var mı bebek dogunca beyaz giydirilirmis ya bunu buldum netten kaliteli mi sizce fikir verirseniz sevinirim yada bildiginiz düz beyaz başka markada olabilir.
bide baby Mall den alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi
Evet bunlar catlakKizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s
saol canim ya cumlemizin insallah ..Allah yardımcın olsun
Canim ilk kez duyuyorum beyaz giydirilmesini.oglumda krem acik kahve giydirmistim bunda da mavili bir sey giyecek nasipse.takilma hic ne begendiysen gonlunden geciyorsa onu giydirKızlar bişey sorucam bebetto nun hastane çıkışını alan var mı bebek dogunca beyaz giydirilirmis ya bunu buldum netten kaliteli mi sizce fikir verirseniz sevinirim yada bildiginiz düz beyaz başka markada olabilir.
Oyyy :sEvet bunlar catlak
Canim o catlaklardan bende yuzlerceeee var ilk hamileligimden.bu kadarsa hic dert etmeOyyy :s
Neyse saglij olsun kizimdan hstira kalacak artik yapacak birsey yok :)
canım çalışır raporu aldıysan aktarmk için doğum sonuna ve şimdide 12 gün rapor alırsan o 12 gün doğum sonrası izninden düşer35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
beslenmene bi dikkat et bakalım canım ama şu son haftalar bence hiç üzme kendini bizimkilerde minyon olur ben hiç düşünmüyorum ki bende eşimde gayet uzun ve kiloluyuz ama bebişim minik çıkıyoAslında minyon tipli değiliz. Dr bu durum ırsi de olabilir dedi, eşimin ve benim kaç kilo doğduğumuzu sordu, ama ben 3300 eşim 3750 doğmuşuz. Yani ırsi olacak bi durum yok..
Sadece kilodan dolayı söyledi. Böyle bir durumda 40-41. Haftalara kadar beklemektense çıkarıp anne sütüyle büyütmek daha iyi dedi.
Bakalım bizimki nolucak şimdi takibe alındı 2 hafta sonra sezeryan mi normal mi diye karar vericez.. Inşallah her şey yolunda gider. Bu hafta bol bol et ye iyi beslen ve yorulma dedi.
illa beyaz olacak diye hiç duymamıştım benimkiler renkliKızlar bişey sorucam bebetto nun hastane çıkışını alan var mı bebek dogunca beyaz giydirilirmis ya bunu buldum netten kaliteli mi sizce fikir verirseniz sevinirim yada bildiginiz düz beyaz başka markada olabilir.
Tamam canım bu kadar da yemiyodum gerçekten artık daha çok dikkat ediyim:) bu arada aynı tarihte görünüyor bebişlerimizin gelişi ne güzel.. Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBelki yiyosundur ama buaralar.her gun muz sut ,pekmez peynir kasar peynir fln tuket derim 2-3 satte bur sık sık ye faydadi olacaktir bence ve yorma kendini
Oh me guzel bizimkiler de anca kahvaltiya yemege gelsinler:)Günaydın kızlar bütün Evimin temizliği bitti çok şükür bugun sadece toz alıp örtüleri ortucem bikaç tanede utüm var. Temizlik bitince rahatladım kV ile gorumcem sağolsun bana hicbirsey yaptirmadilar. Yikama dik şey kalmadı evde halilarim falanda geldi ohh mis ☺
Bilmem ki canım bu hafta çok iyi beslenicem artık kontrolleri haftada 1e düşürdük. Bakıcaz neler olucak..allah allah iyide haftasına göre normal değilmi. beslenme problemimi var acaba
Sağol canım içimi rahatlattığın için evet bu hafta çok özen göstericem yediklerime bakalım inşallah toparlarız :*beslenmene bi dikkat et bakalım canım ama şu son haftalar bence hiç üzme kendini bizimkilerde minyon olur ben hiç düşünmüyorum ki bende eşimde gayet uzun ve kiloluyuz ama bebişim minik çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?