2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah iyide haftasına göre normal değilmi. beslenme problemimi var acaba

Bu konuda degisk soylntler var cnm. Burdki mem de bisey bilmio. Bn tatilden once 3 hafta calstm 2 haftsi da tatile denk geldi. Mudur 15 tatili aktaramycgmi soyluo malesef bn de dun calisamz rapormu da aldm. Yarn vercm okula. Yani biraz mudurunle alakli sanrm. Aktrblrsn diyen de var aktaramzsn diyn de

Bn de 5 , 5 rapor alcm birkc hafta sonra zaten seminer donemi. Hayrlsyla doguralm cok da sorun degl bunlr

merhaba kizlar herkes iyidir umarim cunku ben mide bulantisindan skildim artik birsey yemeye hasretim ya ya o kadar cok su icmek istiyorum ki kana kana ama olmuyo midem beni birakmiyo 3 aydir ayni kilodayim basindan berli 5 kilo almisim sadece insallah bebegime yeteri kadar besin gidiyodur bi dogursaydim artik en azindan midem rahat olurdu ....

Kızlar bişey sorucam bebetto nun hastane çıkışını alan var mı bebek dogunca beyaz giydirilirmis ya bunu buldum netten kaliteli mi sizce fikir verirseniz sevinirim yada bildiginiz düz beyaz başka markada olabilir.
bide baby Mall den alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-08-13-36-38.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 110
Allah yardımcın olsun

Ben bebitof aldı gayet güzel ama tam beyaz değil kreme yakın

Canim ilk kez duyuyorum beyaz giydirilmesini.oglumda krem acik kahve giydirmistim bunda da mavili bir sey giyecek nasipse.takilma hic ne begendiysen gonlunden geciyorsa onu giydir

canım çalışır raporu aldıysan aktarmk için doğum sonuna ve şimdide 12 gün rapor alırsan o 12 gün doğum sonrası izninden düşer

beslenmene bi dikkat et bakalım canım ama şu son haftalar bence hiç üzme kendini bizimkilerde minyon olur ben hiç düşünmüyorum ki bende eşimde gayet uzun ve kiloluyuz ama bebişim minik çıkıyo

illa beyaz olacak diye hiç duymamıştım benimkiler renkli

Belki yiyosundur ama buaralar.her gun muz sut ,pekmez peynir kasar peynir fln tuket derim 2-3 satte bur sık sık ye faydadi olacaktir bence ve yorma kendini
Tamam canım bu kadar da yemiyodum gerçekten artık daha çok dikkat ediyim:) bu arada aynı tarihte görünüyor bebişlerimizin gelişi ne güzel.. Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Oh me guzel bizimkiler de anca kahvaltiya yemege gelsinler:)

beslenmene bi dikkat et bakalım canım ama şu son haftalar bence hiç üzme kendini bizimkilerde minyon olur ben hiç düşünmüyorum ki bende eşimde gayet uzun ve kiloluyuz ama bebişim minik çıkıyo
Sağol canım içimi rahatlattığın için evet bu hafta çok özen göstericem yediklerime bakalım inşallah toparlarız :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…