2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 37yi doldurmam için 1 hafta daha çalışmam gerekiyo ama ben istemiyodum.
Sonra 15 tatili sonrasına eklemezler belki diye çalışmaya karar verdim..

Tamam canım bu kadar da yemiyodum gerçekten artık daha çok dikkat ediyim:) bu arada aynı tarihte görünüyor bebişlerimizin gelişi ne güzel.. Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Amin ins :),simdi sen siyleynce farkettim bende, ama ben sezeryan olacagim icin mart basi gelecek nasipse beklerse ozamana kadar:)
Gecen ay yorucu ve moralsiz zamanlar gecirmistim kontrol zamanimdada bebegin kilo almamis 2,haftada demisti ve hemen yememe icmeme dikat ettim toparladi canim sevmedigim seyleride yiyip ictim hatta

Kesinlikle yeme içmeye biraz dikkat edince hemen kilo alıyorlar. Benin 4 günde 200 gr aldı. Ki notmalde 10 15 günde 300 350 gr alıyordu.

Kızlar dün bütün gece uğraştım ve takı yastığımı bitirdim sırada loğusa tacı ve anı defteri var.anı defteri için güzel bir defter bulamadım. Dün kokulu taş siparişimizi de verdim doğumdan sonra dağıtıcam için.sizce nasıl olmuş takı yastığım?

Eklentiler

• image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 132
Bizim memur aktaracagını söyledi yarın rapor alıcam bende

Ay ben buna bayildim harika olmus danteli de cok zarif eline sağlık

Kesinlikle yeme içmeye biraz dikkat edince hemen kilo alıyorlar. Benin 4 günde 200 gr aldı. Ki notmalde 10 15 günde 300 350 gr alıyordu.

Aynen oyle bunun farkini bende gordum , cunku istahsizim genel olarak ama zorla yediriyorum kendimi , sonra bi bsktim ilerlemis kilosu bebisin masallah

çok güzel olmuş eline sağlıkk çok beğendim

Yapmak istryrnlerr fikir olsun sagolsunn bana arkadasimin hediyesi :)

Masallah cok.guxrl olmusss

Benim bebişte bu sıralar pek hareket etmiyor acaba yer daraldığı için mi bilmem insan korkuyor eskiden daha hızlı tekmelerdi şimdi ara ara bazı yerlere sertlik gibi oluşuyor karnımda

Ne yiyorsub canim yazar misin benimki de minik
Canım aslında bilindik şeyler yani muz süt bunları çok düzenli tüketmiyordum. Şimdi 2 bardak süt içiyorum yoğurt mutlaka , muz , yumurta birde hergün tahin pekmez yiyiyorum mutlaka. Ben et tüketmiyorum ama ette mutlaka iyi kilo aldırıyordur bebeğe.

Canim hamilelik oncesi de dahil sut hep icerim yogurtsuz sofraya oturamam her gub iki yumurta yiyorum tahun pekmez tahin helva her çeşit meyve hir öğün et de yiyorum ama hala minik bir hafta.bugday corbasi tavsiye ettiler yarin onu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…