- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Benim de 37yi doldurmam için 1 hafta daha çalışmam gerekiyo ama ben istemiyodum.35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Evet catlak ama minik minik sukret benim ilk kizimdaki catlaklarmi gorsen korkarsin lazer biraz ucuzlasin yaptiricamKizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s
Artik arada hepimizde olacak galiba bu agrilar canimBenimde hep sert ama ben bebeğin duruşuna bağlamıştım yan duruyordu bizimki ebe de aynı sana dediği gibi doğum olsa beline ağrı girer sancın başlar dedi.Bu bir kaç gündür hafiften ağrı var gibi.
Tamam canım bu kadar da yemiyodum gerçekten artık daha çok dikkat ediyim:) bu arada aynı tarihte görünüyor bebişlerimizin gelişi ne güzel.. Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kesinlikle yeme içmeye biraz dikkat edince hemen kilo alıyorlar. Benin 4 günde 200 gr aldı. Ki notmalde 10 15 günde 300 350 gr alıyordu.Amin ins :),simdi sen siyleynce farkettim bende, ama ben sezeryan olacagim icin mart basi gelecek nasipse beklerse ozamana kadar:)
Gecen ay yorucu ve moralsiz zamanlar gecirmistim kontrol zamanimdada bebegin kilo almamis 2,haftada demisti ve hemen yememe icmeme dikat ettim toparladi canim sevmedigim seyleride yiyip ictim hatta
Ne yiyorsub canim yazar misin benimki de minikKesinlikle yeme içmeye biraz dikkat edince hemen kilo alıyorlar. Benin 4 günde 200 gr aldı. Ki notmalde 10 15 günde 300 350 gr alıyordu.
Bizim memur aktaracagını söyledi yarın rapor alıcam bende35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Ay ben buna bayildim harika olmus danteli de cok zarif eline sağlıkKızlar dün bütün gece uğraştım ve takı yastığımı bitirdim sırada loğusa tacı ve anı defteri var.anı defteri için güzel bir defter bulamadım. Dün kokulu taş siparişimizi de verdim doğumdan sonra dağıtıcam için.sizce nasıl olmuş takı yastığım?
Kesinlikle yeme içmeye biraz dikkat edince hemen kilo alıyorlar. Benin 4 günde 200 gr aldı. Ki notmalde 10 15 günde 300 350 gr alıyordu.
Bizim memur aktaracagını söyledi yarın rapor alıcam bende
Teşekkürler canım benimde içime sindi biraz zor beğeniyorum annem kızıyor :) ama yapmışken güzel olsun istiyorumAy ben buna bayildim harika olmus danteli de cok zarif eline sağlık
çok güzel olmuş eline sağlıkk çok beğendimKızlar dün bütün gece uğraştım ve takı yastığımı bitirdim sırada loğusa tacı ve anı defteri var.anı defteri için güzel bir defter bulamadım. Dün kokulu taş siparişimizi de verdim doğumdan sonra dağıtıcam için.sizce nasıl olmuş takı yastığım?
Kızlar dün bütün gece uğraştım ve takı yastığımı bitirdim sırada loğusa tacı ve anı defteri var.anı defteri için güzel bir defter bulamadım. Dün kokulu taş siparişimizi de verdim doğumdan sonra dağıtıcam için.sizce nasıl olmuş takı yastığım?
Canım aslında bilindik şeyler yani muz süt bunları çok düzenli tüketmiyordum. Şimdi 2 bardak süt içiyorum yoğurt mutlaka , muz , yumurta birde hergün tahin pekmez yiyiyorum mutlaka. Ben et tüketmiyorum ama ette mutlaka iyi kilo aldırıyordur bebeğe.Ne yiyorsub canim yazar misin benimki de minik
Canim hamilelik oncesi de dahil sut hep icerim yogurtsuz sofraya oturamam her gub iki yumurta yiyorum tahun pekmez tahin helva her çeşit meyve hir öğün et de yiyorum ama hala minik bir hafta.bugday corbasi tavsiye ettiler yarin onu yapacağımCanım aslında bilindik şeyler yani muz süt bunları çok düzenli tüketmiyordum. Şimdi 2 bardak süt içiyorum yoğurt mutlaka , muz , yumurta birde hergün tahin pekmez yiyiyorum mutlaka. Ben et tüketmiyorum ama ette mutlaka iyi kilo aldırıyordur bebeğe.
Âmin canım protein kaçağından yatıyorum yarın doktorum gelınce bellı olacak tam olarak bakalım dogum mu der tedavı mıCanım Allah kolaylık versin doktorun doğum olasılığına karşımı bekletiyor ?
Çok hoş olmuş güle güle kullanın canım bende çiçekli bir model Yapıcam bakalım olursa ama keçede iyi fikirYapmak isteyenlere fikir olsun banada arkadasimin hediyesi sagolsun
Eki Görüntüle 1406066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?