2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bnm bildiğim 32. haftadan sonra rapor alırsan artık doğum izninden gidiyor. doğumdan sonraya eklenmiyor. ama sen yine de net bilen birine sor. bana doktorum öyle söylemişti.

Kizlar acaba bunlar catlak olabilirmi ,yanlarimda var bukadar cikmis iki yanda da :s
canım azıcık bunlar.
benım göbeğim altında çok oldu,çizgi çizgi ama takmıyorum artık yapacak bişi yok

Aynen bn de sadce bashekime imzalttm. Dun de calisamz raporunu ayni seklde verdler. Yarin teslm etcm okula
ben başhekime bile imzalatmadım,sadece doktorun imzası var.
öncekinde de öyle oldu.
farklı mıdır uygulamalar nedir.

CANIM, 34+3 iken benimnde 2100 gr çıktı. doktor bugüne kadar önde giden bebek geriye düşmüş yeniden doppler yapalım dedi. 2 gün önce dopplere girdim, bebeğe giden kan ve okdisjende sıkıntı çıkmadı, herşey yolunda. kafa ve bacakları hala önce gövde kısmı geriye düşmüş. doktorum sana dediği gibi kontrolde tutacağız dedi. hiçbir sıkıntı yok, belkide fiziksel yapısı böyledir dedi. her çocuk ağır doğacak değil dedi. 34. haftaya kadar anne karnında kalan bebek sağlıklıdır dedi, eğer 3 kilo olsaydı ama 32. haftada doğsaydı daha sağlıksız olurdu dert etme dedi. 2 hafta sonra bir daha doppler bakılacak. aynı durumdayız canım, ama ben hiççççççç sıkıntı yapmıyorum. bebeğimin hareketlerine bakıyorum ve daha sıkı kontrolde olmak aslında fena de değil bol bol yemek ye ama kaliteli beslen!!! et ve sütü birlikte yeme!! biri demir biri kalsiyum!! birlikte alınınca özellikleri kaybolur!! ıspanak+yoğurt mesela örnek olarak birlikte yenmez! et yemeğinle ayran içme!! bol bol ara öğün ve meyve ye! balık tüket, kuru incir-kayısı ye, çay ve kahveyi içme ki bebeğe giden demir alımını azaltıyor. yumurta hergün peynir hergün ye canım. Uzun oldu ama çok şükürki bebeğimiz 34. haftaya gelmiş, benim bugün 34+6 oldu

kızlar bu izin konuları açılmışken şunu da sorayım. öreneğin bnm bu hafta 37. hafta iznim başlıyor. yani doğuma en fazla 3 hafta var. acaba bebeğimiz erken doğsa hemen doğum sonrası izin mi başlayacak. yani bunun takibini okul yada meb yapıyor mu? yoksa bebek 3 hafta sonra doğacakmış gibi normal zamanlamaya göre devam edebiliyor muyuz? bebeğimizle geçen bir hafta bile çok önemli çünkü.

izne başlaman gerektiğini doktorun rapor ediyor, hastanede sigortaya direk gönderiyor. ancak bu raporu gönderemeden doğumun olursa doğum kağıdını alıp sen sigortaya gönderiyorsun, izninde bu durumda doğumun ile başlıyor.

Hayir hemen basliyor canim dogum belgesinden birini okula goturecek esin dogumdan sonra.onlar sonraki haftalari o tarihten itibaren baslatacak.

Canım çok ama çok teşekkür ederim içimi ne kadar ferahlattın anlatamam.. Et ve ayran birlikte yediğim şeylerdendi ama artık yapmıycam.. Sen de inşallah sağlıkla kucağına al bebişini... :**

Ben de öyle yapıyım canım çok teşekkür ederim

Kilosu mu az ? Ne kadr ? Son haftl cok kilo aliylrms insllh seninki de toprlr

Canım erken doğum yapsan bile o haftaları da doğum sonrasına aktarabiliyorsun rahat ol 16 haftalık doğum izninde hiç kaybın olmuyor yani

Bitter bnm karnmn alti da ful catlk heryerde farkli seklde verylr demkki

kızlar ben bebeği yıkamak için hem vucuda hemde saça kullanılan bir ürün aldım chicconun. kullanan var mı aranızda? bir de sabun almak gerekir mi acaba. sebamedin sabunlarından alsam mı??

Canım çok ama çok teşekkür ederim içimi ne kadar ferahlattın anlatamam.. Et ve ayran birlikte yediğim şeylerdendi ama artık yapmıycam.. Sen de inşallah sağlıkla kucağına al bebişini... :**
Etin yaninda ne iccez o zamn yaa. Bn her yemegn yaninda ayran iciyrm nerdyse. Yogurtsz bi ispangi da dusunemyrm acikcsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…