CANIM, 34+3 iken benimnde 2100 gr çıktı. doktor bugüne kadar önde giden bebek geriye düşmüş yeniden doppler yapalım dedi. 2 gün önce dopplere girdim, bebeğe giden kan ve okdisjende sıkıntı çıkmadı, herşey yolunda. kafa ve bacakları hala önce gövde kısmı geriye düşmüş. doktorum sana dediği gibi kontrolde tutacağız dedi. hiçbir sıkıntı yok, belkide fiziksel yapısı böyledir dedi. her çocuk ağır doğacak değil dedi. 34. haftaya kadar anne karnında kalan bebek sağlıklıdır dedi, eğer 3 kilo olsaydı ama 32. haftada doğsaydı daha sağlıksız olurdu dert etme dedi. 2 hafta sonra bir daha doppler bakılacak. aynı durumdayız canım, ama ben hiççççççç sıkıntı yapmıyorum. bebeğimin hareketlerine bakıyorum ve daha sıkı kontrolde olmak aslında fena de değil

bol bol yemek ye ama kaliteli beslen!!! et ve sütü birlikte yeme!! biri demir biri kalsiyum!! birlikte alınınca özellikleri kaybolur!! ıspanak+yoğurt mesela örnek olarak birlikte yenmez! et yemeğinle ayran içme!! bol bol ara öğün ve meyve ye! balık tüket, kuru incir-kayısı ye, çay ve kahveyi içme ki bebeğe giden demir alımını azaltıyor. yumurta hergün peynir hergün ye canım. Uzun oldu ama çok şükürki bebeğimiz 34. haftaya gelmiş, benim bugün 34+6 oldu