Bende bilmiyordumCanim ilk kez duyuyorum beyaz giydirilmesini.oglumda krem acik kahve giydirmistim bunda da mavili bir sey giyecek nasipse.takilma hic ne begendiysen gonlunden geciyorsa onu giydir
Kopuk degl jelYenidoğan köpük mü
Yoksa jellerden mi
Bir arastirayim sunnet mi yazarim o donemde bebeklere giydirecek bu donemki gibi renk renk kiyafetler tulumlar vs yoktu belki zamanin dogal sonucudur.hadis bulursam paylasayimBende bilmiyordumCekirgee yazmıştı sünnetmiş galiba ama benim kuzumunda hastane çıkısı krem.
Süper olmuş canım ellerine sağlık.Kızlar dün bütün gece uğraştım ve takı yastığımı bitirdim sırada loğusa tacı ve anı defteri var.anı defteri için güzel bir defter bulamadım. Dün kokulu taş siparişimizi de verdim doğumdan sonra dağıtıcam için.sizce nasıl olmuş takı yastığım?
Tamam canım kesin bilmiş oluruz.Bir arastirayim sunnet mi yazarim o donemde bebeklere giydirecek bu donemki gibi renk renk kiyafetler tulumlar vs yoktu belki zamanin dogal sonucudur.hadis bulursam paylasayim
Emzirirkende bazi kremlere dikat etmek gerekiyor.Selam kızlar
Ben yine bişey sorcam
Allah'a şükür karnımda çatlak olmadan kurtuldum ama 10 tane kan iğnesi yediğimden kalçamda morluklar var
İnternetten baktım ama düşme vs. morluklarından bahsediliyor sanırım
Krem önerisi olan var mı
Bi de emzirirken bu tarz kremler kullanılır mı ?
Tesekkur ederim bende cok sevdim iyi oldu :)Çok hoş olmuş güle güle kullanın canım bende çiçekli bir model Yapıcam bakalım olursa ama keçede iyi fikir
Tabikide hic dikat alacagi varsa aliyor gercekten vende aman aman dikat etmuyorum mesela yumurta diyor herkes agzima surmem et sevmem tavuk sevmem eh balik iste zar zor yerim , ama normal olarak yemek yemeye dikat ettim sadece ac kalmamaya vebbk 2,hafta ileri cikmaya basladi kilosu meselaBiraz da bunye midr nedr. Bn hic dikkt etmyrm ama bn de aliyrm kilo bebis de. Alcagi varsa herturlu alio yani nasip
Gezmeyi tozmayı sever
Bize de bıraksan her gün gelicek ama daha bi kere altını bile açmamıştır, kucağına alıyo ağlayınca kaçıyo
Hastaneye de öyle geldi gitti
Hatta ben hastanedeyken eşim eve gidip bişeyler getirecekti, o da meşhur çıtçıtlısını alıp bizim eve gitmiş
Maksat gezmek olsun
Benimki de birkaç hafta önce öyleydi galiba yer darlığından şimdide çok değil ama daha güçlü büyüdüğü için.Benim bebişte bu sıralar pek hareket etmiyor acaba yer daraldığı için mi bilmem insan korkuyor eskiden daha hızlı tekmelerdi şimdi ara ara bazı yerlere sertlik gibi oluşuyor karnımda
Ben yogurtsuz hiçbir şey düşünememEtin yaninda ne iccez o zamn yaa. Bn her yemegn yaninda ayran iciyrm nerdyse. Yogurtsz bi ispangi da dusunemyrm acikcsi
Bende öyle duydum siparisi verdim bakalım inşallah kalitesi iyidir . Ben kahve beyaz almıştım 2. Yi beyaz siparis ettim.Bende bilmiyordumCekirgee yazmıştı sünnetmiş galiba ama benim kuzumunda hastane çıkısı krem.
Sende sagolDemek ki yara var minik minik anlamadım da ne olduğunu soriyim dedim, sağ ol
Sağol canim yaa araştırmissin beyaz giymek sünnetmis ozaman bebeginde giymeside iyidir herhalde ...Sizlere beyaz elbiseyi tavsiye ederim. Dirileriniz beyaz elbise giysin; ölülerinizi de beyaz bez ile kefenleyin. Zira o, sizin giyeceklerinizin en hayırlısıdır.” (Ahmed Bin Hanbel)
Diye buyurmus Peygamber Efendimiz.yenidogan olmasiyla ilgili bir hadis degil muslumanlarin beyaz giymesi uzerine bir sunnetmis
Güzel oluyor bebetto .ben kullandımKızlar bişey sorucam bebetto nun hastane çıkışını alan var mı bebek dogunca beyaz giydirilirmis ya bunu buldum netten kaliteli mi sizce fikir verirseniz sevinirim yada bildiginiz düz beyaz başka markada olabilir.
bide baby Mall den alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan.hatta beim doktorum daha korktucu şeyler bile söyledi eğer sezeryanle almazsak anne karnında ölümler bile görülüyo çalışmayacaksın günde en az 3 saatin yatakta geçecek bunun dışında ev işi filan da yok dedi.Yeterli beslenmiyor muyum acaba diye sordum yediklerinle alakası yok bu senin damar yapınla alakalı bebeğe yeterince besin göndermiyor dedi.Sonra bebeğin beyin ve karaciğer kanlanmasına baktı başka birşeylere de baktı ve belki de bebekte bir sorun yoktur bebek annesi gibi ufak olacak bababasına çekmemiştir belki diye espri yaptı :) inşallah öyledir yarın belli olacak bizimki yine kilo almamışsa sezeryanle alınacak maalesef. size benim doktorumdan farklı olarak et filan ye demiş dinlen dememiş nedense...bu arada bunları söylediğinde 31 haftalıktı ve 1450 civarı bir kilosu vardı.O zamana kadar da hep kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu.sizinki de bir anda mı yavaşladı?
Sağol canim siparisi verdim zaten inşallah iyidir içim de rahatladi sayendeGüzel oluyor bebetto .ben kullandım
Iyı bi marka.kızımın ilk takımıydı.İçin rahat olsun.Sağol canim siparisi verdim zaten inşallah iyidir içim de rahatladi sayende
ilaç damarlar için mi?? sorunun damarda olduğunu nasıl teşhis etti doktorunuz? benim direk bir teşhis yok yarın yine gelişme olmamışsa belli olacak sanırım.tuz hamur işi ve tatlı da çok yerim nasıl azaltırım bilmiyorum.Benim doktorum da prof ve isim yapmış bir doktor ama yediklerinle alakası yok dedi.sadece yat dedi...Bendede damar problemi var.32 haftaya kadar ilac kullaniyordum ve bebek onden gidiyordu.32 de ilaci birakinca son gittigim kontrolde onden gitmesi durmus.umarim bu gittigimde geri dusmemistir.doktorum bol su icmemi, proteinli yememi ve hep sol tarafa yatmami soyledi.oki damarlarda problem var bizde bol sivi alarak ve sol tarafa yatarak kani sulandirip daha iyi kan akisi saglayabiliriz Insallahhh.tuz ve hamurisi kesinlikle yasaktatli da oyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?