2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süper olmuş canım ellerine sağlık.

Emzirirkende bazi kremlere dikat etmek gerekiyor.
Ama bi ara surekli igne yemekten benim kalcamda oyle olmustu is yeri dr uma sordugumda kolonyagi yada alkol ile ov pamukla hergun dagilip kaybolacak demisti,sertlik varsa oda gidiyor yaomistim gitmisti
Çok hoş olmuş güle güle kullanın canım bende çiçekli bir model Yapıcam bakalım olursa ama keçede iyi fikir
Tesekkur ederim bende cok sevdim iyi oldu :)

Biraz da bunye midr nedr. Bn hic dikkt etmyrm ama bn de aliyrm kilo bebis de. Alcagi varsa herturlu alio yani nasip
Tabikide hic dikat alacagi varsa aliyor gercekten vende aman aman dikat etmuyorum mesela yumurta diyor herkes agzima surmem et sevmem tavuk sevmem eh balik iste zar zor yerim , ama normal olarak yemek yemeye dikat ettim sadece ac kalmamaya vebbk 2,hafta ileri cikmaya basladi kilosu mesela

Benimde sesleri ciktigi yok maddi bise bekleyen yok bi arayip nasilsin bile demezler gorumcelerimde , k.validemde geldiginde odada biseler gorup hııı dolmus buralar yine diyip burun kiviriyor dogunca hersete maydanoz olacaklar ama eminim hele gorumcemin biri cok bikmis akil verip durur

Benim bebişte bu sıralar pek hareket etmiyor acaba yer daraldığı için mi bilmem insan korkuyor eskiden daha hızlı tekmelerdi şimdi ara ara bazı yerlere sertlik gibi oluşuyor karnımda
Benimki de birkaç hafta önce öyleydi galiba yer darlığından şimdide çok değil ama daha güçlü büyüdüğü için.

Sizlere beyaz elbiseyi tavsiye ederim. Dirileriniz beyaz elbise giysin; ölülerinizi de beyaz bez ile kefenleyin. Zira o, sizin giyeceklerinizin en hayırlısıdır.” (Ahmed Bin Hanbel)
Diye buyurmus Peygamber Efendimiz.yenidogan olmasiyla ilgili bir hadis degil muslumanlarin beyaz giymesi uzerine bir sunnetmis

Sağol canim yaa araştırmissin beyaz giymek sünnetmis ozaman bebeginde giymeside iyidir herhalde ...

Güzel oluyor bebetto .ben kullandım

Bendede damar problemi var.32 haftaya kadar ilac kullaniyordum ve bebek onden gidiyordu.32 de ilaci birakinca son gittigim kontrolde onden gitmesi durmus.umarim bu gittigimde geri dusmemistir.doktorum bol su icmemi, proteinli yememi ve hep sol tarafa yatmami soyledi.oki damarlarda problem var bizde bol sivi alarak ve sol tarafa yatarak kani sulandirip daha iyi kan akisi saglayabiliriz Insallahhh.tuz ve hamurisi kesinlikle yasaktatli da oyle....

Benimde karnım taş gibi.kızımda hiç bir ağrı hissetmeden doğurmuş tum.erkek bebek diye mi bilmem hissediyorum.oturup kalkarken zorlanıyorum.12 subat randevu verdi.37 hafta dolacak o gun.alıversin o gun diyorum bazen

ilaç damarlar için mi?? sorunun damarda olduğunu nasıl teşhis etti doktorunuz? benim direk bir teşhis yok yarın yine gelişme olmamışsa belli olacak sanırım.tuz hamur işi ve tatlı da çok yerim nasıl azaltırım bilmiyorum.Benim doktorum da prof ve isim yapmış bir doktor ama yediklerinle alakası yok dedi.sadece yat dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…