2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebeği yıkamak için hem vucuda hemde saça kullanılan bir ürün aldım chicconun. kullanan var mı aranızda? bir de sabun almak gerekir mi acaba. sebamedin sabunlarından alsam mı??
Canim oglumda hic sabun kullanmadim yine kullanmayi dusunmuyorum hem saca hem vucuda olanlardan hep kullandim chicco da almistim ogluma begenmistim.sabun da saf defne sabunu ve saf zeytinyag sabunu ile poposunu yikiyordum pisige cok iyi geliyor defne

herkese teşekkürler kızlar cevaplar için sanırım benim hastane geç veriyormuş raporu çünkü 32.deki raporu 3 gün sonra alabilmiştim, telefonla bilgi alacağım artık hastaneden yine öyle veriliyorsa başka bi hastaneden alırım olmazsa 37.deki rapor yasal olarak daha önemli çünkü ...

32. Hafta raporunu hemen aldim persembe gunude calisamaz raporunu aldim yani hemen verilen bir rapor niye bekletiyor ki doktorun

dr. değil canım benim hastanede verilen tüm raporlar bu şekilde veriliyor, dr. onaylıyor ancak heyet onayına gidip gelmesi için bi kaç gün sonra alabiliyosun raporda bi kaç dr.un onayı vardı aldığımda, o yüzden sorayım dedim herkeste mi böyle acaba diye sanırsam benim hastane geç veriyomuş ...

evet bende o yüzden sormuştum 37 yi geçmemesi lazım olmazsa başka hastaneden alacağım, en iyisi tel. ile net bilgi almak sanırım müdür bu konularda sorunlu biraz sonra sıkıntı olmasın

32 de yine heyete gönderdi 1 saat sonra almistim ayni gun okula verdim

bizim hastane niye bu kadar geç veriyoki ne güzel herkes aynı gün almış başka hastaneden mi alsam napsam :)

Tam 32+0da raporu acti. Ertesi gun onaylandi bashrkim tarafindan ama raporu actigi tarih 32+0. Tarihe baktin mi?

bakmadımhiç canım ya, 37 yi hiç düşünmemiştim o yüzden size sorayım dedim...

Ben 32.hafta raporunu aynı gün aldım.birtek başhekim imzalıyor heyete falan girmediki
valla bende anlamadım ki canım heyete gönderildiğini hemen veremiyceklerini hastanede raporu işleme koyan görevli memur söylemişti bi kaç gün sonra alabilirsin dedi banada tuhaf geldide sorun olmıycak diye ses etmedim, sanırım hastane ile alakalı bi durum herkes hemen almış çünkü

öyle yapcam sanırım :) benden başka herkes hemen almış raporu yahu bi bizim hastane geç vermiş demekki iyi oldu sorduğum vallahi yoksa yine ertelerdi kesin benim hastane ...

kızlar merhaba,dün gece ilk defa hiç uyumadım,acaip sancı çektim,5 kere falan tuvalete kalktım(her zaman oldupu gibi)sancılarda olunca hiç uyuyamadım,afedersinizher lavaboya kalkışımda da gaz çıkardım,o sancılar gazdanmıydı bebekten miydi bilemiyorum,çok huzursuzum dünden beri,dün akşam eşimle dışarı çıktık,lavaboda peçeteyle silince pembemsi gibi bişi geldi ama bana mı öyle geldi yoksa gerçekten pembe miydi emin olamıyorum,geceden beri bebeğimi dinliyorum,anormal bir durum da yok,offf ben 36+5im var mı aynı durumu yaşayan?benimle aynı haftada olan var mı?

Eger pembemsi akinti varsa o nisan oluyor genelde canım.gaz cok rahatsiz edici oluyor.ben senle hemen hemen ayniyim hafta okarak.37 den itibaren dogarsa erken dogum olmuyor dedi dr

Senin k.validen fln ne alemde ilgilimi hani iyle olurya ilgilenmezler hic dogunca hep ilgiliymis gibi yaparlar ya hani

Gezmeyi tozmayı sever
Bize de bıraksan her gün gelicek ama daha bi kere altını bile açmamıştır, kucağına alıyo ağlayınca kaçıyo
Hastaneye de öyle geldi gitti
Hatta ben hastanedeyken eşim eve gidip bişeyler getirecekti, o da meşhur çıtçıtlısını alıp bizim eve gitmiş
Maksat gezmek olsun

Selam kızlar
Ben yine bişey sorcam
Allah'a şükür karnımda çatlak olmadan kurtuldum ama 10 tane kan iğnesi yediğimden kalçamda morluklar var
İnternetten baktım ama düşme vs. morluklarından bahsediliyor sanırım
Krem önerisi olan var mı
Bi de emzirirken bu tarz kremler kullanılır mı ?

Her kremi kullanamazsın emzirirken cnm dr.a danışman lazım

Âmin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olması zaten.. O Yüzden kilosu düşük deyince doktor üzüldüm.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan.hatta beim doktorum daha korktucu şeyler bile söyledi eğer sezeryanle almazsak anne karnında ölümler bile görülüyo çalışmayacaksın günde en az 3 saatin yatakta geçecek bunun dışında ev işi filan da yok dedi.Yeterli beslenmiyor muyum acaba diye sordum yediklerinle alakası yok bu senin damar yapınla alakalı bebeğe yeterince besin göndermiyor dedi.Sonra bebeğin beyin ve karaciğer kanlanmasına baktı başka birşeylere de baktı ve belki de bebekte bir sorun yoktur bebek annesi gibi ufak olacak bababasına çekmemiştir belki diye espri yaptı :) inşallah öyledir yarın belli olacak bizimki yine kilo almamışsa sezeryanle alınacak maalesef. size benim doktorumdan farklı olarak et filan ye demiş dinlen dememiş nedense...bu arada bunları söylediğinde 31 haftalıktı ve 1450 civarı bir kilosu vardı.O zamana kadar da hep kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu.sizinki de bir anda mı yavaşladı?

Âmin canım protein kaçağından yatıyorum yarın doktorum gelınce bellı olacak tam olarak bakalım dogum mu der tedavı mı
İdrarda mı çıkıyor canım? benimde çıkıyor idrar tahlilinde ama sonraki tahlilde çıkmıyor bakalım cuma günü randevuebm var inş çıkmaz yine ,seninde bebiş biraz daha bekler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…