Canim oglumda hic sabun kullanmadim yine kullanmayi dusunmuyorum hem saca hem vucuda olanlardan hep kullandim chicco da almistim ogluma begenmistim.sabun da saf defne sabunu ve saf zeytinyag sabunu ile poposunu yikiyordum pisige cok iyi geliyor defnekızlar ben bebeği yıkamak için hem vucuda hemde saça kullanılan bir ürün aldım chicconun. kullanan var mı aranızda? bir de sabun almak gerekir mi acaba. sebamedin sabunlarından alsam mı??
32. Hafta raporunu hemen aldim persembe gunude calisamaz raporunu aldim yani hemen verilen bir rapor niye bekletiyor ki doktorun
Raporun alindigi gün çok önemli ayni gün alman lazim, gerekirse o gün devlet hastanesine gidip oradan al. Ben. 32. Haftada aldim hemen sisteme girip verdi hemşire. 37. Hafta bitmeden almis olucam doktorumun olduğu güne gelsin diye muayene.37. Bitince kesinlikle calisamazsin kanunen o yüzden gecikmemeli sonuç olarak.
32 de yine heyete gönderdi 1 saat sonra almistim ayni gun okula verdim
Tam 32+0da raporu acti. Ertesi gun onaylandi bashrkim tarafindan ama raporu actigi tarih 32+0. Tarihe baktin mi?
valla bende anlamadım ki canım heyete gönderildiğini hemen veremiyceklerini hastanede raporu işleme koyan görevli memur söylemişti bi kaç gün sonra alabilirsin dedi banada tuhaf geldide sorun olmıycak diye ses etmedim, sanırım hastane ile alakalı bi durum herkes hemen almış çünküBen 32.hafta raporunu aynı gün aldım.birtek başhekim imzalıyor heyete falan girmediki
Günaydın kızlar yine erkenden uyandım hafta sonu bari yatıyım ditorum ama yok ağrılardan uyunmuyobence hiç canını sıkma benim kide 2 kilo çıktı dr sordum sanki minik dedim haftasına göre ii kilosuna takılma dedi canım
Normalde hemn verilen bi rapor zaten drun onaylıyo sistemden gönderiliyo ki niye bikç gün bekliyesinki başka bi drdan al bence
Ne guzel keske bn de kilo almasam. Istahm cok acik bide senin kadr harekt de yok o yuzdenBen de almiyorum bebek de.yani aslinda cok istahliyimdir zayif değilim ama sanirim hareket fazlaligindan pek alamadim ikkinde de 7.5 kg ile doguma gittim
Erken dogumda 32_37 arasinda kalanlari aktarabildigimizi soylediler.yani 35 te dogum yapan biri 37 ye kadar olan 2 hafta arti 16 hafta iznini kullanirCanım erken doğum yapsan bile o haftaları da doğum sonrasına aktarabiliyorsun rahat ol 16 haftalık doğum izninde hiç kaybın olmuyor yani
Eger pembemsi akinti varsa o nisan oluyor genelde canım.gaz cok rahatsiz edici oluyor.ben senle hemen hemen ayniyim hafta okarak.37 den itibaren dogarsa erken dogum olmuyor dedi drkızlar merhaba,dün gece ilk defa hiç uyumadım,acaip sancı çektim,5 kere falan tuvalete kalktım(her zaman oldupu gibi)sancılarda olunca hiç uyuyamadım,afedersinizher lavaboya kalkışımda da gaz çıkardım,o sancılar gazdanmıydı bebekten miydi bilemiyorum,çok huzursuzum dünden beri,dün akşam eşimle dışarı çıktık,lavaboda peçeteyle silince pembemsi gibi bişi geldi ama bana mı öyle geldi yoksa gerçekten pembe miydi emin olamıyorum,geceden beri bebeğimi dinliyorum,anormal bir durum da yok,offf ben 36+5im var mı aynı durumu yaşayan?benimle aynı haftada olan var mı?
aminnn canım hayali bile guzel:)amin inşallah hayırlısı ile bir kucaklasak yavrularımızı
Senin k.validen fln ne alemde ilgilimi hani iyle olurya ilgilenmezler hic dogunca hep ilgiliymis gibi yaparlar ya hani
Kızlar bugun a101 den uni babynişn şampuanını aldık İki tanesi 8.5o Tl miydi neydi iyimişdir sizce
İvit dikis alinmiyor zaten duz bi cizgi degilmi uzerinde ip fln hic bise yoktur alinacak biside yok
Canim cok yorma kendini yoksa ne evinden ne bebeginden degerli degil bir sey.ben 4.ayimda tasindim oyle korktum ki bebege bir sey olacak bu telase diye.birak elleme hic[/QU
evet doğru diyosun. şurda az bir zaman kaldı inşallah hepimiz sıkıntısızca kavuşuruz bebişlerimize :))
Jel canim ikili yarimsar litrelik paketteYenidoğan köpük mü
Yoksa jellerden mi
Jel canim ikili yarimsar litrelik pakette
Her kremi kullanamazsın emzirirken cnm dr.a danışman lazımSelam kızlar
Ben yine bişey sorcam
Allah'a şükür karnımda çatlak olmadan kurtuldum ama 10 tane kan iğnesi yediğimden kalçamda morluklar var
İnternetten baktım ama düşme vs. morluklarından bahsediliyor sanırım
Krem önerisi olan var mı
Bi de emzirirken bu tarz kremler kullanılır mı ?
3 u gecer ins doguma kadr. Bnmki de 3100 olms ama ne zamn gelcgi belli degl. Bi an once gelsn istyrm artk hayrlsyla2750 gramdi doguma 12 gun kaldi canim.karni da geri oldugu icin iki aydir protein diyetindeyim ama duzelmedi bir turlu.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan.hatta beim doktorum daha korktucu şeyler bile söyledi eğer sezeryanle almazsak anne karnında ölümler bile görülüyo çalışmayacaksın günde en az 3 saatin yatakta geçecek bunun dışında ev işi filan da yok dedi.Yeterli beslenmiyor muyum acaba diye sordum yediklerinle alakası yok bu senin damar yapınla alakalı bebeğe yeterince besin göndermiyor dedi.Sonra bebeğin beyin ve karaciğer kanlanmasına baktı başka birşeylere de baktı ve belki de bebekte bir sorun yoktur bebek annesi gibi ufak olacak bababasına çekmemiştir belki diye espri yaptı :) inşallah öyledir yarın belli olacak bizimki yine kilo almamışsa sezeryanle alınacak maalesef. size benim doktorumdan farklı olarak et filan ye demiş dinlen dememiş nedense...bu arada bunları söylediğinde 31 haftalıktı ve 1450 civarı bir kilosu vardı.O zamana kadar da hep kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu.sizinki de bir anda mı yavaşladı?Âmin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olması zaten.. O Yüzden kilosu düşük deyince doktor üzüldüm.
İdrarda mı çıkıyor canım? benimde çıkıyor idrar tahlilinde ama sonraki tahlilde çıkmıyor bakalım cuma günü randevuebm var inş çıkmaz yine ,seninde bebiş biraz daha bekler inşallah.Âmin canım protein kaçağından yatıyorum yarın doktorum gelınce bellı olacak tam olarak bakalım dogum mu der tedavı mı
Bn de aldm ondn bide islak mendl vardi 5 tane de unibaby islk mendl aldmKızlar bugun a101 den uni babynişn şampuanını aldık İki tanesi 8.5o Tl miydi neydi iyimişdir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?