Beim esim siverekte girevli bende dogum iznindwn dolayi calismicam evi yaza tutcaz eylulde baslicaz goreveCanım ev işini falan halledebilniz mi bari ? Darısı başıma yaa
Kaç kg bebeğin şuan?kontrolün ne zmn,?Eger pembemsi akinti varsa o nisan oluyor genelde canım.gaz cok rahatsiz edici oluyor.ben senle hemen hemen ayniyim hafta okarak.37 den itibaren dogarsa erken dogum olmuyor dedi dr
Aynen cnm,haftaya randevum var gitmem gerek önce onu soracam,ona göre gitcem parmak muanesi varmış daBiz doğurmadan gelse bari Serpil Hanım :)
Selam kızlar
Ben yine bişey sorcam
Allah'a şükür karnımda çatlak olmadan kurtuldum ama 10 tane kan iğnesi yediğimden kalçamda morluklar var
İnternetten baktım ama düşme vs. morluklarından bahsediliyor sanırım
Krem önerisi olan var mı
Bi de emzirirken bu tarz kremler kullanılır mı ?
Bende 1 hafta daha çalışcam.formda bi arkadaşımız sgk da doğum izni biriminde çalışıyodu. Aktarılabilmesi için şubat tatili dönüşü fiilen çalışmamız gerekliymişBenim de 37yi doldurmam için 1 hafta daha çalışmam gerekiyo ama ben istemiyodum.
Sonra 15 tatili sonrasına eklemezler belki diye çalışmaya karar verdim..
36+6 carsamba kontrolum cajim 2750 gramdi carsamba gunuKaç kg bebeğin şuan?kontrolün ne zmn,?
Hehee aynenBen yogurtsuz hiçbir şey düşünememve yediklerim genelde etli sebze yemeği demekki hiç işe yaramıyor yediklerim
Suyun 3 lt den fazlası da zarardır kızlar böbreklere yukleniyorsunuz bu sefer deAy tuvalet meselesini hiç sorma...
fazla su icmekten zarar gelmez herhalde ama Dr 3lt gecmemeye çalış dedi
Benim dogum tarihimi ve seklimi konusmadik henuz. Bu kadar az kalmisken yeni doktorla baslamak zor gelecek.Aynen cnm,haftaya randevum var gitmem gerek önce onu soracam,ona göre gitcem parmak muanesi varmış da
Senin doğum tarihini ne zamana verdiler,normal doğumsa zaten Dr girmiyormuş,ebe doğurtuyomuş son on dk falan Dr giriyormuş yani Dr nin pek bi etkisi yok dediler (orda yeni doğum yapan bi kadın) normal doğumsa tabi
Maşallah iyiymiş,benim de Salı kontrol36+6 carsamba kontrolum cajim 2750 gramdi carsamba gunu
ben bi tane depend giymeli kilot şeklinde olandan koydum ve bide ped koydumKizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
Ayri mi durcksnz yani eylulden itibarn?Beim esim siverekte girevli bende dogum iznindwn dolayi calismicam evi yaza tutcaz eylulde baslicaz goreve
kızlar günaydın rahat bir gece geçirdim sayılır ama bişey dicem size. çok afedersiniz ama 3 gündür ishalle uyanıyorum.. nerden çıktı bu yaaa...
Kizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?