2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz doğurmadan gelse bari Serpil Hanım :)
Aynen cnm,haftaya randevum var gitmem gerek önce onu soracam,ona göre gitcem parmak muanesi varmış da
Senin doğum tarihini ne zamana verdiler,normal doğumsa zaten Dr girmiyormuş,ebe doğurtuyomuş son on dk falan Dr giriyormuş yani Dr nin pek bi etkisi yok dediler (orda yeni doğum yapan bi kadın) normal doğumsa tabi

selam canım aramızda en yeni doğum yapmış tecrübeli olan sen olunca hep bişi soracağım geliyo sana :) karnın doğumdan sonra hemen indi mi yoksa biraz göbek kalıyomu hastaneden ilk çıktığında biraz kalıyodur dimi, ilk doğumdan sonra kaç sene geçince çok net hatırlamıyorum sana sorayım dedim

Benim de 37yi doldurmam için 1 hafta daha çalışmam gerekiyo ama ben istemiyodum.
Sonra 15 tatili sonrasına eklemezler belki diye çalışmaya karar verdim..
Bende 1 hafta daha çalışcam.formda bi arkadaşımız sgk da doğum izni biriminde çalışıyodu. Aktarılabilmesi için şubat tatili dönüşü fiilen çalışmamız gerekliymiş

Benim dogum tarihimi ve seklimi konusmadik henuz. Bu kadar az kalmisken yeni doktorla baslamak zor gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…