Canım 14 şubata gün verdi doktorum ama benim 2 hafta önce gidiyormuş gelişimi bir de suyu fazlaymış.Riske girmek istemedi.Ve de bu 4.sezeryanım olacak hayırlısıyla.
bana yollamadı 100 tllikte alışveriş yapmıştım amaHaci şerif ürünlerle birlikte yüzde 20 indirim kuponu yollamıştı.
ben almıştım çok grip olduğumda 3 gün ...Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.
Teşekkürler canımsın.Valla kahve zararlı ama ne yapayım yoksa zaman geçmiyor :) Kahveydi,faldı derken 1 saat geçti bile :)
Bu günler çok güzel günler.Hem meşakatli,bir o kadar da unutulmayacak istisna günlerden olacak.İzne çıkma canım benim ben de dayandım valla penguen gibi gide gele son 3 günüm kaldı bile :) Cuma iş sonu ctesi bebişim doğuyor Allahın izniyle.Dayan Himmet abiiiiiiiiiiiiiiii :)
kızlar kar ne durumda oralarda burada pek ciddi bişi yokta[/QUOT
valla şöyle güzel bi kar yapsın diye beklemekteyim bende ama malesef benim bulunduğum yerde de yok bişi
Bugün geçmek bilmedi sanırım hastalıktan dolayı...
Masabaşında oturdum ama ruh gibi çok şükür akşam oldu...
Eve gidince yemek yiyip, uyumak istiyorum hemen...
herkese iyi akşamlar kızlar...
bi dahaki gidişinde sor istersen canım. sonra hazırlıksız yakalanmayasınBna da yapilmdi cati muayensi. Dr hic acmdi bile o konuyu norml istedgmi bilio halbki.
Çalışabilirde bişi olmuyor ama çalışamazda mazeret izinleri kısmına yazıyorlar. Bnmki yanlış yazıldı mesela. 34teyim dün verdim doğuma 7 hafta vardiye hesaplamşHerkese ii akşamlar günlerdir öğretmen yada çalışan rapor meseleleri konusulmus inşallah istediğimiz sonuçları alırız hepimiz haksızlık olmadan bende hiç sormadan direk izin talep edicem semesterdaki iki hafatayi kişisel İnsiyatife kalınca farklı uygulamalar oluyor
benim sorum çalışabilir raporu veren öğretmen arkadaslara mebbis sisteminde herhangi bi not yada değişiklik var mı
ben bizim memura pek guvenmiyorum evrak işlerinde teslim etmezse yada geç giriş yaparsa diye endiseliyim hep
Bn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almismO kiloları görmezden gel canım ben artık tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye :) Zaten fazla bir şeyde yemiyorum ama çocuğumun suyu fazla benim kilo almıyorum beeen :) Hem eşiydi,kanıydı bebiş 3 kiloyu aştı üstümüz de kalın,suyu çok içiyoruz falan bahanelerimiz çok şekerim :))))))
Masallh allah yardmcn olsnBenim de tepemde klima çalışıyor,beynim pişmek üzere :) TV izleyemiyoruz maalesef zaten kanallarda da bir şey bulamıyordum izleyecek.TVyi açsam ancak haber izliyorum,moralim bozuluyor.Yok kadın çocuğunu tuvalette boğmuş,yok boşanmak isteyen eşini eşi bıçaklamış,yok Anayasa Mahkemesine şu seçilmiş :) Hem bugün Kaderimin Yazıldığı Gün dizim var.Salı günlerini çok seviyorum.Yarın da Yılanların Öcü filmi Pazar günü Gönül İşleri dizim var.Ama 3 çocukla ne kadar izliyorsun dersen yarısını bile izleyemiyorum :) Kızımla oğlum tutturuyor tenis oynayalım diye :) Koca göbekle masa tenisi oynuyoruz salonda :)
Unibaby 57 li islk mendil vardi cnm 2,75 ti sanrm fiyati da. Bn de aldm 5 taneIslak mendil hangisi vardı canım ben onu görmedim.Zaten civilden Uni Wipes diye bir ıslak mendil vardı kremli olanından almıştım 3lü paketlerden 3 paket almıştım.Kızıma da kullanıyorum o yüzden çok aldım.Mendil ne kadardı canım,markası neydi?
Bn hic takip etmiyrm mebisi.Kızlar bu idare beni delirtecek dün çalışamazu yolladım müdür yok diye müd yard verildi işleme alalım demiş. Dünden beri mebbise bakıyorum işlem yok. Neyse biraz önce müdür arıyor rapor gelmedi die. Birbirleriden haberleri yok bunların
34. Haftada verdim çalışamazı..32de verdiğim raporda tahmini doğum tarihi yazıyordu. Mebbiste ne göreyim ama 7 hafta doğum öncesi izin die yazmış taaa 30 marta atmış doğumu..sinirden kudurdum yaa..
aradım ayrıntılı anlattım ama düzeltme yok. Düzeltmeseler doğum belgesi gelince sorun olur mu acaba yaa öff ille uğraştırcaklar
Illa yapmsi mi lazm? O yapmdn bn doguruversem ne guzel olurbi dahaki gidişinde sor istersen canım. sonra hazırlıksız yakalanmayasın
kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)Ben uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiç
Müdür ben bu işlerden anlamam diince, müd yard da herşeyi sorunlu yapınca ister istemez kontrol etme gereği duyuyorum.Bn hic takip etmiyrm mebisi.
Ben 18 aldim telefonda abimin esine soyledim sok oldu o 12 almisti eger hamilelik baslangicindaki kilonun %25 ini aldiysan kolay veeiyormussun benim coktan gecti bile ustelik en fazla kilo alinacak 4 haftaya giriyorumBn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almism
Her aksam strese giriyrm. Dogum ne zamn ve nasil olck, dogurablcm mi bilmem nedogursk da rahtlsak yaa
bende herkese aaa sen zayıfladın mı yaa diyorum. aynada kendime baka baka herkes zayıf gelmeye başladı sanırım.banada öyle ya çok şişman hatunlar bile zayıf görünüyo gözüme artık :)) bu koca karnımla
Yururken catim aciyo kizlr yaa. Bacaklrmi birlstrnce de aci cekiyrm. Aksamdn beri hep boyle ayaga kalkasm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?