2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haci şerif ürünlerle birlikte yüzde 20 indirim kuponu yollamıştı.
bana yollamadı 100 tllikte alışveriş yapmıştım ama kafasına göre yolluyo galiba bu hacışerif

Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.
ben almıştım çok grip olduğumda 3 gün ...

37. hafta sonunamı gün verdi canım senin dr. sezeryan için hamilelik takviminde 37de olduğun yazıyor bana da 38 bitimine gün verdi doğum için erken değil dimi ben 39 bitsin dedim de acil sezeryan ihtimali doğar sancı gelir filan diye 38 bitmesi yeterli olur dedi...

Kızlar bu idare beni delirtecek dün çalışamazu yolladım müdür yok diye müd yard verildi işleme alalım demiş. Dünden beri mebbise bakıyorum işlem yok. Neyse biraz önce müdür arıyor rapor gelmedi die. Birbirleriden haberleri yok bunların
34. Haftada verdim çalışamazı..32de verdiğim raporda tahmini doğum tarihi yazıyordu. Mebbiste ne göreyim ama 7 hafta doğum öncesi izin die yazmış taaa 30 marta atmış doğumu.. sinirden kudurdum yaa..
aradım ayrıntılı anlattım ama düzeltme yok. Düzeltmeseler doğum belgesi gelince sorun olur mu acaba yaa öff ille uğraştırcaklar

TE="Beyaz Karanfil82, post: 39353432, member: 631518"]Evet canım.Kısmetse 4.çocuğum olacak :)[/QUOTE]
Maşallah canim sezeryanlarin nasildi genel anestezi miydi hepsi

Herkese ii akşamlar günlerdir öğretmen yada çalışan rapor meseleleri konusulmus inşallah istediğimiz sonuçları alırız hepimiz haksızlık olmadan bende hiç sormadan direk izin talep edicem semesterdaki iki hafatayi kişisel İnsiyatife kalınca farklı uygulamalar oluyor
benim sorum çalışabilir raporu veren öğretmen arkadaslara mebbis sisteminde herhangi bi not yada değişiklik var mı
ben bizim memura pek guvenmiyorum evrak işlerinde teslim etmezse yada geç giriş yaparsa diye endiseliyim hep

Çalışabilirde bişi olmuyor ama çalışamazda mazeret izinleri kısmına yazıyorlar. Bnmki yanlış yazıldı mesela. 34teyim dün verdim doğuma 7 hafta vardiye hesaplamş

Bn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almism

Masallh allah yardmcn olsn

Unibaby 57 li islk mendil vardi cnm 2,75 ti sanrm fiyati da. Bn de aldm 5 tane

Bn hic takip etmiyrm mebisi.

Ben uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiç
kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)

Bn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almism
Ben 18 aldim telefonda abimin esine soyledim sok oldu o 12 almisti eger hamilelik baslangicindaki kilonun %25 ini aldiysan kolay veeiyormussun benim coktan gecti bile ustelik en fazla kilo alinacak 4 haftaya giriyorum

Her aksam strese giriyrm. Dogum ne zamn ve nasil olck, dogurablcm mi bilmem ne dogursk da rahtlsak yaa

aynen bende gidip gelip karnıma bakıyorum. normal halimle şu andaki göbek çıkıntım arsında bir karıştan fazla fark var :) doğurunca garip gelecek heralde birden o kadar boşluk :)

banada öyle ya çok şişman hatunlar bile zayıf görünüyo gözüme artık :)) bu koca karnımla
bende herkese aaa sen zayıfladın mı yaa diyorum. aynada kendime baka baka herkes zayıf gelmeye başladı sanırım.

Yururken catim aciyo kizlr yaa. Bacaklrmi birlstrnce de aci cekiyrm. Aksamdn beri hep boyle ayaga kalkasm yok

benim de yürüken değilde oturup kalkrken özellikle gece sağdan sola dönerken çok ağrıyo. hatta bu gece daha bi arttı sanki bende korktum dedim heralde artık doğuma çok az kaldı hayırlısı artık. ne büyük mucize vücudumuz resmen şekil değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…