2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışabilirde bişi olmuyor ama çalışamazda mazeret izinleri kısmına yazıyorlar. Bnmki yanlış yazıldı mesela. 34teyim dün verdim doğuma 7 hafta vardiye hesaplamş
Onu dikkatli takip etmem lazım evrak işlerine hiç guvenmiyorum senin riskin filan mi vardı neden çalışmak istemedin
bana da zor geliyor aslında ama yine de sukrediyorum çalışma şartlarim iyi diye

bnm muayenemi de 35+6 da yapmıştı ama bnm oğlumda önden gidiyor ve kasılmalarım yoğundu. erken gelme ihtimaline karşı yapıyor sanırım eğer gelecekse çatı müsait mi değil mi öğrenmek için herhalde. ama öyle yada böyle yapılacak zaten. sorun olsa yapmazlardı sanırım.

Bana göre sancı falan çıkmazsa çatı muayenesi yapmaz diğer hafta çağırıp o zaman yapar.Sadece NST'ye bağlar seni.Çatı muayenesi genelde 37 hafta bittiğinde yapılıyor.
evet bana 37 de yapalım çatı muayeneni dedi ama sancı çıktığı için hemen o hafta yaptı. açıklık var dedi hatta bende baya korktum. ama şükür idare ediyoruz şimdilik.

nst ye ilk bağlanırken yanyat canım böylece rahat nefes alabilirsin. yoksa baskı çok oluyor bunalıyor insan

bi kac hafta once benımde sag kolum benı mahvedıyordu sureklı uyusuyordu

bende de bacak uyuşmaları çok oluyor. yarım saatte bi dönüyorum resmen. hatta bazen biri geçmedn biri uyuşuyor. bu seferde sırt üstü yatıyorum biraz geçsin diye.

kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
bende bugün kalan ütülerimi yaptım. Ben oturarak yapamadım göbeğim çok rahatsız etti ayakta yaptım ama dinlene dinlene

Bugün grip olacak gibiyim hapşurup duruyorum sırtımda ağrıyor hasta olmasam bari.

kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
Otururken bile zor oluyo gobekten insan yapamio bn yapmiyrm artk utu mutu

benimde bugece cok uyuştu ellerim üstüne yatmadan bile uyuşuyo .yarın doktora gidince soylicem. enson magnorm vermişti ara ara geçiyodu ama gene başladı.doğumda falan biş iş cıkarmasa bari

aynen ya benimde gece ellerim inanılmaz şişiyor ve uyuşuyor. gündüzbirşey yok ama gece niyeyse böyle. lavaboya kalktığımde zor büküyorum parmakları o derece yani. neden oluyor acaba ? korkuyorum da sormaya doktora kesin birşeyler der canım sıkılır.

canım esas izin mevzusu çocuk doğduktan sonra netleşir. şimdi telefonda anlatsan da anlamıyor bazı işbilmez idareciler. doğum belgeni götürünce eksiği fazlası neyse tam belli olur. bnm anlamadığım kısım da şurası. erken doğum yaptık diyelim. izin o süreçten sonra mı başlyacak. yoksa normal olması gereken doğum tarihinden mi? kimileri öyle diyor kimileri böyle diyor. hala muallak. aman ne saçma işler ya bi izin verecekler orda bile bizi yoruyorlar yani.

Bn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almism
benda bu zamana kadar kiloyu taktım ama artık takmıyorum. şurda en fazla iki üç hafta daha var. bir kilo alsak ne olur almasak ne olur. alacağımızı almışız zaten boşver. bebeklerimiz sağlıklı olsun kilosu yerinde olsun da doğumdan sonra yine takmaya devam ederiz :)

Ben 18 aldim telefonda abimin esine soyledim sok oldu o 12 almisti eger hamilelik baslangicindaki kilonun %25 ini aldiysan kolay veeiyormussun benim coktan gecti bile ustelik en fazla kilo alinacak 4 haftaya giriyorum
Belki dogururz 1, 2 haftya o kadr da kilo almyz bn de 53 tum 66 oldum

Belki dogururz 1, 2 haftya o kadr da kilo almyz bn de 53 tum 66 oldum
çok almamışsın canım çok normal bence. ben 16 kilo aldım. 60 tım şimdi 76 yım. veririz veririz. zaten doğumda 8-9 kilo kesin gidiyormuş. geri kalanı da verilir çok problem yaratacak kadar değil yani. eski kkıyafetlerim göbeğim olmasa oluyor bana ordan pay biçiyorum işte bende kendime :)

Benim de cuma günü randevum var 36+4 oluyor acaba çatı muayenesi yapar mı ? Birde bebiş dönmemişse sezaryen tarihi verir mi ? Ayyy çok heyecanlıyım
37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii

önlemlerini al hemen cnm. bu saatten sonra çok dikkt etmemiz lazım
Hasta olmadım hiç derken son zaman hasta olmasam bari sıcak su torbası sırtımda ıhlamur Yapıcam birazdan sağolsun eşim yemek hazırlamış işten gelir gelmez yattım uyudum biraz

Tskler kızlar.
Okudum da netten yüz ustu tutup sırtını sivazlayin diyor ya da iki kas arasina yukarı doğru masaj yakın diyor.bunu hatirladim Yengem de yapardı.çok yutarmis bebekler tukuruklerini.
şimdi sen söyleyce hatrladım cnm evet kaş arasına masaj yapılırdı yukarı dğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…