Onu dikkatli takip etmem lazım evrak işlerine hiç guvenmiyorum senin riskin filan mi vardı neden çalışmak istemedinÇalışabilirde bişi olmuyor ama çalışamazda mazeret izinleri kısmına yazıyorlar. Bnmki yanlış yazıldı mesela. 34teyim dün verdim doğuma 7 hafta vardiye hesaplamş
bnm muayenemi de 35+6 da yapmıştı ama bnm oğlumda önden gidiyor ve kasılmalarım yoğundu. erken gelme ihtimaline karşı yapıyor sanırım eğer gelecekse çatı müsait mi değil mi öğrenmek için herhalde. ama öyle yada böyle yapılacak zaten. sorun olsa yapmazlardı sanırım.kızlar merhabalar:)
uzun zamandır kk dan yazamıyordum. genelde face den takip ediyorum gelişmeleri. doğum yapanlara hayırlı olsun. sütleri bol, bebeleri sağlıklı olsun. tabi darısı da başımıza olsun
ben size şey sorcam kızlar. benim bebeğim 35+0 da 2825gr 50cm'di. doktor 2 hafta önden gidiyor dedi. 38den sonra gelebilir hazırlıklı olalım, haftaya geldiğinde çatı muayeneni yapayım dedi. ama bana erken gibi geliyo 36+0 . 37.haftada yapılmıyo mu çatı muayenesi???
evet bana 37 de yapalım çatı muayeneni dedi ama sancı çıktığı için hemen o hafta yaptı. açıklık var dedi hatta bende baya korktum. ama şükür idare ediyoruz şimdilik.Bana göre sancı falan çıkmazsa çatı muayenesi yapmaz diğer hafta çağırıp o zaman yapar.Sadece NST'ye bağlar seni.Çatı muayenesi genelde 37 hafta bittiğinde yapılıyor.
Geçenlerde A101 markette Uni Baby bebek şampuanı vardı 2 tane 500 grlık şişelerde.Eşim ondan almış sonuçta 4 tane çocuk için baya bir lazım olacak,şampuan stoku yapıyoruz :) 9 TL falandı fiyatı haftasonu onla çocukları banyo yaptırdım mis gibiydi kokusu kullanımı falan.Tavsiye ederim kızlar ama kalmış mıdır bilemem Perşembe günü satışa başlamıştı.
nst ye ilk bağlanırken yanyat canım böylece rahat nefes alabilirsin. yoksa baskı çok oluyor bunalıyor insan
bende chicconunkini aldım şampuan olarak. hem vücut hem saça kullanılabiliyormuş. o bitince bide unibabyi denerim. ama çoğu kişi sebamedin sabununu da öneriyor. birde niveanın şampuanı çok güzel kokuyormuş tavsiye ettiler onu da alıp denemek lazım hangisinden memnun kalırsak artık.
Bende çok dönüyorum dün nst ye bağlandım orda bile 20 dk bana bi saat gibi geldi düz yatamadığımdan biraz yana döndüm
bi kac hafta once benımde sag kolum benı mahvedıyordu sureklı uyusuyordu
bende bugün kalan ütülerimi yaptım. Ben oturarak yapamadım göbeğim çok rahatsız etti ayakta yaptım ama dinlene dinlenekızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
Otururken bile zor oluyo gobekten insan yapamiokızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
benimde bugece cok uyuştu ellerim üstüne yatmadan bile uyuşuyo .yarın doktora gidince soylicem. enson magnorm vermişti ara ara geçiyodu ama gene başladı.doğumda falan biş iş cıkarmasa bari
Kızlar bu idare beni delirtecek dün çalışamazu yolladım müdür yok diye müd yard verildi işleme alalım demiş. Dünden beri mebbise bakıyorum işlem yok. Neyse biraz önce müdür arıyor rapor gelmedi die. Birbirleriden haberleri yok bunların
34. Haftada verdim çalışamazı..32de verdiğim raporda tahmini doğum tarihi yazıyordu. Mebbiste ne göreyim ama 7 hafta doğum öncesi izin die yazmış taaa 30 marta atmış doğumu..sinirden kudurdum yaa..
aradım ayrıntılı anlattım ama düzeltme yok. Düzeltmeseler doğum belgesi gelince sorun olur mu acaba yaa öff ille uğraştırcaklar
benda bu zamana kadar kiloyu taktım ama artık takmıyorum. şurda en fazla iki üç hafta daha var. bir kilo alsak ne olur almasak ne olur. alacağımızı almışız zaten boşver. bebeklerimiz sağlıklı olsun kilosu yerinde olsun da doğumdan sonra yine takmaya devam ederiz :)Bn evde cok fazla cikmayim diye herseyi cikarip tartiliyrm yine de cok kilo almism
Belki dogururz 1, 2 haftya o kadr da kilo almyzBen 18 aldim telefonda abimin esine soyledim sok oldu o 12 almisti eger hamilelik baslangicindaki kilonun %25 ini aldiysan kolay veeiyormussun benim coktan gecti bile ustelik en fazla kilo alinacak 4 haftaya giriyorum
evet canım ama emin ol bayan doktorda bile utanıyor insan. onlar artık bakmıyor bile sadece hemen bakıp çıkarıyor dış kısmı incelemiyorlar yani rahat ol.Illa yapmsi mi lazm? O yapmdn bn doguruversem ne guzel olurcati muaynsi olup da sezeryan olan cok var. Dr um erkek utanrm bn ya
önlemlerini al hemen cnm. bu saatten sonra çok dikkt etmemiz lazımBugün grip olacak gibiyim hapşurup duruyorum sırtımda ağrıyor hasta olmasam bari.
Psikolojik birazda insan takdımı takıyo :) gece kaskatı oluyorum bende ağrım oluyo 3-4 saat aynı tarafta yatınca tabiya duramıyorum sabit bi şekilde. sürekli rahatsızım dönesm geliyo.
çok almamışsın canım çok normal bence. ben 16 kilo aldım. 60 tım şimdi 76 yım. veririz veririz. zaten doğumda 8-9 kilo kesin gidiyormuş. geri kalanı da verilir çok problem yaratacak kadar değil yani. eski kkıyafetlerim göbeğim olmasa oluyor bana ordan pay biçiyorum işte bende kendime :)Belki dogururz 1, 2 haftya o kadr da kilo almyzbn de 53 tum 66 oldum
37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabiBenim de cuma günü randevum var 36+4 oluyor acaba çatı muayenesi yapar mı ? Birde bebiş dönmemişse sezaryen tarihi verir mi ? Ayyy çok heyecanlıyım
37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
Hasta olmadım hiç derken son zaman hasta olmasam bari sıcak su torbası sırtımda ıhlamur Yapıcam birazdan sağolsun eşim yemek hazırlamış işten gelir gelmez yattım uyudum birazönlemlerini al hemen cnm. bu saatten sonra çok dikkt etmemiz lazım
şimdi sen söyleyce hatrladım cnm evet kaş arasına masaj yapılırdı yukarı dğru..Tskler kızlar.
Okudum da netten yüz ustu tutup sırtını sivazlayin diyor ya da iki kas arasina yukarı doğru masaj yakın diyor.bunu hatirladim Yengem de yapardı.çok yutarmis bebekler tukuruklerini.
bende çok merak ediyorum :)Bebeğimi çok merak ediyorum. Acaba kime benziyor
19382015 diyor indirim kodu olarak, ins. İşinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?