2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişlerrr..
bugün doktora gittim bebeğin gelişimi yine aynı önde 2 hafta.. ya iri bebek olacak ya da doğum tarihi erken olacak dedi..
ne kilo sordum ne boyunu moralm bozuluyr çünkü kafamda çok büyütyrm sonra..
doğumu konştuk ben kilosu fazla diye sezeryan yazmyrm hemen dedi.. yanılma payı yüksek çünkü dedi artık doğum son anda artık belli olcak. ben normalden yanayım zaten..
72 kilo olmuşum.. bakalım hayrlısı daha ne kadar artacağz..

Artik ayakta durmak misafir agirlamak bi iskence canim cok yorma kendini

Ay iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,

Ben de cuma kontrole gidicem 36+0 olcam insallah cati muayenesini yapar hazir olayim diye kisisel temizlik yaptim tam bir iskenceydi kac tane ayna koydum karsima artik doguma giderken kuafore gideyim diyorum

cnm benimki uni baby 4 tane aldim tanesi 2,89 du galiba

Ben de cuma kontrole gidicem 36+0 olcam insallah cati muayenesini yapar hazir olayim diye kisisel temizlik yaptim tam bir iskenceydi kac tane ayna koydum karsima artik doguma giderken kuafore gideyim diyorum

Valla artik her an hazirlikli olmak gerek ,
Ben gecenlerde rahatsizladim nst dede sanci cikinca cat diye muayene ettiler yapmayin furun ben sezeryan olucam desemde neyseki hazirlikliydim onceden lazerliyimde yirttim

Ay iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorum

Ben gecenlerde rahatsizladim nst dede sanci cikinca cat diye muayene ettiler yapmayin furun ben sezeryan olucam desemde neyseki hazirlikliydim onceden lazerliyimde yirttim
Bende lazerliyim ama hala sir yapiyorum hala cikiyor cok degil ama var yani

Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorum

Sinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?

Ben de heryere lazer yaptirdim oraya yaptirmadim aslinda buyuk kolaylik ben de her muayeneye hazirlikli gittim bugune kadar ama bugune kadar hic alttan muayene olmadim o yuzden gergin olurum ama nasilsa olcak bi an once olsa da bitse

Sinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?
Kadin kadini da anlamazsa erkeklerden hic anlayis beklemeyelim yani.ustelik bir de bu donemleri yasamis kisiler biz corabimizi giyemiyoz millet hizmet bekliyo

Canim cocuklarida varis gunah ya hamile bi kadina eziyet gunah isim var de

Maşallah Allah esirgesin

Bende rahatım oturuyorum akşama kadar masa başı çalışanım izin süresi gelsin diye sabırsızlanıyorum yine de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…