bende çok merak ediyorum :)
eşimn tarafı genel olarak sarışın bizim tarafta esmer yani buğday tenli çok merakteym nasıl olacak diye
Artik ayakta durmak misafir agirlamak bi iskence canim cok yorma kendiniOy anam oyyy yoruldummmm ve yarinda misafirim varrrr su yarinida atlatsam of puf
İndirim kodu kullanılmadıysa bende aynı siteden çikolata almayı düşünüyorum?
İndirim kodu kullanılmadıysa bende aynı siteden çikolata almayı düşünüyorum?
bende nedense bana benzer diye düşünüyorum.. ama neden ilk çocuk anneye benzermiş ki? sarışın kız da fena olmazdı haniCanim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek
Artik ayakta durmak misafir agirlamak bi iskence canim cok yorma kendini
bende nedense bana benzer diye düşünüyorum.. ama neden ilk çocuk anneye benzermiş ki? sarışın kız da fena olmazdı hani
cnm benimki uni baby 4 tane aldim tanesi 2,89 du galibaIslak mendil hangisi vardı canım ben onu görmedim.Zaten civilden Uni Wipes diye bir ıslak mendil vardı kremli olanından almıştım 3lü paketlerden 3 paket almıştım.Kızıma da kullanıyorum o yüzden çok aldım.Mendil ne kadardı canım,markası neydi?
Ben de cuma kontrole gidicem 36+0 olcam insallah cati muayenesini yapar hazir olayim diye kisisel temizlik yaptim tam bir iskenceydi kac tane ayna koydum karsima artik doguma giderken kuafore gideyim diyorum
Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorumAy iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
Bende lazerliyim ama hala sir yapiyorum hala cikiyor cok degil ama var yaniValla artik her an hazirlikli olmak gerek ,
Ben gecenlerde rahatsizladim nst dede sanci cikinca cat diye muayene ettiler yapmayin furun ben sezeryan olucam desemdeneyseki hazirlikliydim onceden lazerliyimde yirttim
Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorum
Ben de heryere lazer yaptirdim oraya yaptirmadim aslinda buyuk kolaylik ben de her muayeneye hazirlikli gittim bugune kadar ama bugune kadar hic alttan muayene olmadim o yuzden gergin olurum ama nasilsa olcak bi an once olsa da bitseValla artik her an hazirlikli olmak gerek ,
Ben gecenlerde rahatsizladim nst dede sanci cikinca cat diye muayene ettiler yapmayin furun ben sezeryan olucam desemdeneyseki hazirlikliydim onceden lazerliyimde yirttim
Cikio azda olsa bende bi ara yaotim sir baya oldu cikmadi halaBende lazerliyim ama hala sir yapiyorum hala cikiyor cok degil ama var yani
Kadin kadini da anlamazsa erkeklerden hic anlayis beklemeyelim yani.ustelik bir de bu donemleri yasamis kisiler biz corabimizi giyemiyoz millet hizmet bekliyoSinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?
Canim cocuklarida varis gunah ya hamile bi kadina eziyet gunah isim var deSinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?
Kadin kadini da anlamazsa erkeklerden hic anlayis beklemeyelim yani.ustelik bir de bu donemleri yasamis kisiler biz corabimizi giyemiyoz millet hizmet bekliyo
Maşallah Allah esirgesinMerhaba kızlar dün doktora gittik kızım 3100 olmuş herhangi bi sıkıntı yokmuş, baş nerdeyse biraydır aşağıdaydı hala öyle ama doğum kanalına girmemiş anlarmıyım diye sordum anlarsın aşırı bi baskı olur dedi haftaya pazartesi çatı Kontrolü var ve ben şimdiden tırsmaya başladım, inşallah sizlerde iyisinizdir :)
Bende rahatım oturuyorum akşama kadar masa başı çalışanım izin süresi gelsin diye sabırsızlanıyorum yine de amaartık işe gelmek gerçekten çok zoruma gidiyor. işte rahatım bir çok insana göre çok şükür ama sandalyede oturmak bile rahatsız ediyor artıkuyku bastırıyor bir yandan.. öğleden sonra izin aldım eve geçecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?