2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cocuklarida varis gunah ya hamile bi kadina eziyet gunah isim var de
Demeye calistim tribi yedim ay sinirimden guluyorum keyfimden evdeyim ben zaten , artik sibir oldugumdan istemiyorum zaten , ve ogun belirsiz bi durumum var zaten musait olup olmamayla ilgili soyledim ama anlayan kim

Hayrlsi olsn cnm ya. Kacmski bebegn boyu kilosu? Belki gelsmni tamamlyp erken gelir. Dogum bu hc belli olmz

Ben de cuma kontrole gidicem 36+0 olcam insallah cati muayenesini yapar hazir olayim diye kisisel temizlik yaptim tam bir iskenceydi kac tane ayna koydum karsima artik doguma giderken kuafore gideyim diyorum
ayy o dert bendede var va önceden ağda yapardm kendime şimdi mümkün değil aynalarda yetmyr veet köpük falan alaym öyle temzleneym diyorum..

bende çok merak ediyorum :)
eşimn tarafı genel olarak sarışın bizim tarafta esmer yani buğday tenli çok merakteym nasıl olacak diye

bende çok merak ediyorum oğlum kime benzeyecek. Ben eşime benzsin istiyorum bakalım nasıl olacak.

bende nedense bana benzer diye düşünüyorum.. ama neden ilk çocuk anneye benzermiş ki? sarışın kız da fena olmazdı hani

belki tipi sana teni babasına benzer sarısın olur.

Sinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?
Boşver bence trip atan atsın. üç gün sonra geçer.

Ay iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
ben önceden hayatta söyleyemezdm ama şimdi gelin ama evn haline bakmayn bi hazrlıkta beklemeyn diyorum. çünkü önceden hazrlardm çeşit çeşit. şimdi sağolsnlar bna gelen eli dolu geliyor.. gerçi çok yakınım oan biri gelmek iseynce ben kötüyüm beraber hazrlarz yemeği demştmde hık mık etmşti bende sinir olmştm üsteleyp gel falan demedm. gelmemiştide..

Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani

Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
tabi doğurma arkadaşını ağırla. Baya kabahatlisin :))))

Hayrlsi olsn cnm ya. Kacmski bebegn boyu kilosu? Belki gelsmni tamamlyp erken gelir. Dogum bu hc belli olmz
sormadım kilosunu ama fl ye göre boyu 48,3 cm.
bakalım hayrlısı ne olacak belkide dedğn gibi erkenden gelir kilolu olmasnda bi skntı yok ben sadece doğuramam diye cok korkuyorum
benm kaynvldm tüm çocuklarını kilolu doğurmş. torunlarnda çoğu 4 üzeri doğmuş. hatta geçen kv me sizin genler yüzünden bnmkide büyük doğacak dedim

Subat anneleri dogurdu mu acaba ocak annelerine bakiodum da subat annelerini pek kontrol etmiyorum ocak cok cabuk gececek dedim oyle oldu benim icin subat daha cabuk gececek hemdw 28 gun ayy kalmamis bize bisi kizlar

Subat anneleri dogurdu mu acaba ocak annelerine bakiodum da subat annelerini pek kontrol etmiyorum ocak cok cabuk gececek dedim oyle oldu benim icin subat daha cabuk gececek hemdw 28 gun ayy kalmamis bize bisi kizlar
Şubattakilerinde çogu dogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…