Demeye calistim tribi yedimCanim cocuklarida varis gunah ya hamile bi kadina eziyet gunah isim var de
Bn de olmdm daha 37+2 yim37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
allah kolaylık versin. Misafir zor iş ya bu halimizdeOy anam oyyy yoruldummmm ve yarinda misafirim varrrr su yarinida atlatsam of puf
38+3 canımMerhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi
Ne misafri yaa dogurdk dogrcz daha misafr mi gelirOy anam oyyy yoruldummmm ve yarinda misafirim varrrr su yarinida atlatsam of puf
Maşallah bebişinemerhabalar....
kontrolumuz vardi. 35+2 2835 gram 52 cm.
nst girdk ilk defa sanci çıkmadı. bakalim nelrr olacak...
bu arada 10 gun sonra cati muayenesi yapacakmisssss....
Bnm tanidklrm da hep babaya benzio baklm bizmki kime benzckCanim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek
Hayrlsi olsn cnm ya. Kacmski bebegn boyu kilosu? Belki gelsmni tamamlyp erken gelir. Dogum bu hc belli olmzselam annişlerrr..
bugün doktora gittim bebeğin gelişimi yine aynı önde 2 hafta.. ya iri bebek olacak ya da doğum tarihi erken olacak dedi..
ne kilo sordum ne boyunu moralm bozuluyr çünkü kafamda çok büyütyrm sonra..
doğumu konştuk ben kilosu fazla diye sezeryan yazmyrm hemen dedi.. yanılma payı yüksek çünkü dedi artık doğum son anda artık belli olcak. ben normalden yanayım zaten..
72 kilo olmuşum.. bakalım hayrlısı daha ne kadar artacağz..
ayy o dert bendede var va önceden ağda yapardm kendime şimdi mümkün değil aynalarda yetmyr veet köpük falan alaym öyle temzleneym diyorum..Ben de cuma kontrole gidicem 36+0 olcam insallah cati muayenesini yapar hazir olayim diye kisisel temizlik yaptim tam bir iskenceydi kac tane ayna koydum karsima artik doguma giderken kuafore gideyim diyorum
bende çok merak ediyorum :)
eşimn tarafı genel olarak sarışın bizim tarafta esmer yani buğday tenli çok merakteym nasıl olacak diye
bende nedense bana benzer diye düşünüyorum.. ama neden ilk çocuk anneye benzermiş ki? sarışın kız da fena olmazdı hani
Boşver bence trip atan atsın. üç gün sonra geçer.Sinirlenmemeye calisiyorum valla , flnci arkadasla gelelim diyor 2 sininde cocuklarida var, suna sinir oluyorum sen benjm halimi biliyorsun yorulacagimindusunmeyip trip neyin nesi ?
ben önceden hayatta söyleyemezdm ama şimdi gelin ama evn haline bakmayn bi hazrlıkta beklemeyn diyorum. çünkü önceden hazrlardm çeşit çeşit. şimdi sağolsnlar bna gelen eli dolu geliyor.. gerçi çok yakınım oan biri gelmek iseynce ben kötüyüm beraber hazrlarz yemeği demştmde hık mık etmşti bende sinir olmştm üsteleyp gel falan demedm. gelmemiştide..Ay iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
ben önceden hayatta söyleyemezdm ama şimdi gelin ama evn haline bakmayn bi hazrlıkta beklemeyn diyorum. çünkü önceden hazrlardm çeşit çeşit. şimdi sağolsnlar bna gelen eli dolu geliyor.. gerçi çok yakınım oan biri gelmek iseynce ben kötüyüm beraber hazrlarz yemeği demştmde hık mık etmşti bende sinir olmştm üsteleyp gel falan demedm. gelmemiştide..
Çok şükür bitti işyerinde masa takvimim var çetele tutuyorum her güne bir çizik atıyorumbir gün daha bitti :)))
tabi doğurma arkadaşını ağırla. Baya kabahatlisin :))))Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
sormadım kilosunu ama fl ye göre boyu 48,3 cm.Hayrlsi olsn cnm ya. Kacmski bebegn boyu kilosu? Belki gelsmni tamamlyp erken gelir. Dogum bu hc belli olmz
bende çok isterm eşime benzesin diye.. az kaldı görcez inşşşşbende çok merak ediyorum oğlum kime benzeyecek. Ben eşime benzsin istiyorum bakalım nasıl olacak.
belki tipi sana teni babasına benzer sarısın olur..
Şubattakilerinde çogu dogurduSubat anneleri dogurdu mu acaba ocak annelerine bakiodum da subat annelerini pek kontrol etmiyorum ocak cok cabuk gececek dedim oyle oldu benim icin subatdaha cabuk gececek hemdw 28 gun ayy kalmamis bize bisi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?