2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
trip atılcak bi durum yok ortada anlamaları lazım..
bazen şartları zorladğm oluyor benmde iyiki bi hamile desinlerde istemem doğrusu..
benm bi yaknm hergün görüştğm kişiydi doğum yaptı sayılı görüşür olduk 5 kez aradm geleym diye hani hediyesini de verecem bi türlü müsait olamadı en sonunda ee bee dedm aramayacağm çok kızdm gerçekten beni aradı sonra geln diye bende kalayı bastım samimiyetimden sebep annende yanında neyin düzenini oturtamyrsn diye.. benm çevremde bi sürü doğum ypan var hala bana yazıp halimi hatrımı sorarlar.. iletişimde kopukluk yok.. ben de açıkçası hayattan kopmak istemem.. öylede oluruz inşşşş...

Illa yapmsi mi lazm? O yapmdn bn doguruversem ne guzel olur cati muaynsi olup da sezeryan olan cok var. Dr um erkek utanrm bn ya
canım sezaryen olacaksan bakmayabilir. yine de bilmiyorum ama. ben normal doğum yapcam Allah kısmet ederse. benim kaçışım yok yani

Bnm kv de iri dogurms esimi ve bn de cok kilolu olck ve doguramcm diye endslnyrm. Hakkmzda hayrlsi olsn dua edelm cok

Bnm kv de iri dogurms esimi ve bn de cok kilolu olck ve doguramcm diye endslnyrm. Hakkmzda hayrlsi olsn dua edelm cok
aynen cnm hakkımızda hayrlısı olsun bebeklermzi sağlıkla alalım kucağımıza inşş...
seninkine ne diyor doktor kilosu nasıl ?

Canim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek
benim ik kızda bana benziyo bu babaya benzese bari diyorum o yüzden :)
Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorum

ay aynen ya gitmeyi bırak akşam yemeklerini zor yapıyorum valla kendimize misafire ikram ev temizliiği filan orda kalsın :) gelecek olana da kibarca söylüyorum ağırlaştım zor oturup kalkıyorum diye alınanda alınsın

Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani

kız son haftalardayız onların düşünmesi lazım hoş düşünmüyolar gerçektende, benim bi kaç hafta önce kv tarafı topluca geleceklerdi bi bahane uydurdum sırf gelmesinler diye ertesi gün eşimi yine aradı gelelim diye bide kalabalıklar yani çayı ikramı ev temizliği derken ölürdüm heralde bu halde, geçen haftada arkadaş aradı kahveye geleyim diye kibarca yok dedim valla napim gel desem gece kramptan uyuyamıycam gelmeyiversin oda :) son zamanlar çok zorlanıyorum artık doğumdan sonra görüşürüz inşallah kızımla bile ilgilenemiyorum vallahi dedim oda bozuldu gibi de çok bişy demedi bende içimden aman dedim bozulan bozulsun belki doğumdan sonra gelmezlerde rahat ederim bebeklede misafir ağırlamakzor çünkü
bende çok isterm eşime benzesin diye.. az kaldı görcez inşşşş

bende babaya benzese diyorumda, sanırım bana benziycek yine ultrason fotosundan öyle görünüyo ikimizin kaş göz yapısı farklı çünkü ilk kızıma benziyo bu bebişte bi bana benzemedi gitti diyo eşimde

ya kızlar bişeyi merak ediyorum hep çatı muayenesi yapılıyor ya eskilerde böyle bi skntı olduğunda napılıyormuş ya da çatı darlığı diye bişey varmıymış ?
ayy herşey bizi buluyor şöylee doğal yoldan doğursak ya pıt diyee çatıyı kilosunu sancıyı vs düşünmeden..

eskidende vardır tabi cnm ama ölçme sezeryan olmadığından ya doğumlar zor oluyordu anne bebek ölümleri çok oluyordu.

bi arkadaşım demişti kızlar..
eşlerden hangi taraf daha çok seviliyorsa çocuk ona benzermiş diye eşimde duydu bu lafı o zamn sana benzer diyor bende diyorum hayr ben seni daha çok sevyrm sana benzeyecek ama benzesinn kocama yaaa tatlı bişi olur o zamnn

ben sordum magnorm verdi onu kullanıyorum ara ara kesiliyo ama yine başlıyo

ay erkeklerin bu muhabbetide hep aynı hediye vermişler bize kendi kendine nası yapcaktıysa o hediyeyi artık :)

kızlar bugün kontrolüm vardı. 35+1'im. Bebeğin boyu 45 cm, kilosu 2000 grdı. Doktorum iki hafta geriden geliyor dedi. Üzüldük tabi eşimle haliyle. Başka bir özel hastaneye gittik hemen akabinde. Bu kez bebeğin kilosu 2400 gr. çıktı. Ortalamasını düşündüğümde normal gibi geldi, siz ne dersiniz?

bunu bende duymuştum hatta kimin çocuğu eşlerden birine çok benzese hep aklıma bu gelir, doğrumu bilmem ama olabilir hani bende benimkine çok çektirmiştim zamanında

benimde usg de sürekli 2 hafta önde gözüküyordu geçen hafta detaylıya girdim orda herşey normal cıktı önde falan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…