trip atılcak bi durum yok ortada anlamaları lazım..Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
14 ksi kalmislar dogurmayanlar cok az masallah cogu dogurmsŞubattakilerinde çogu dogurdu
canım sezaryen olacaksan bakmayabilir. yine de bilmiyorum ama. ben normal doğum yapcam Allah kısmet ederse. benim kaçışım yok yaniIlla yapmsi mi lazm? O yapmdn bn doguruversem ne guzel olurcati muaynsi olup da sezeryan olan cok var. Dr um erkek utanrm bn ya
Bn her aksam dogurckmis gbi hissedyrmbir gün daha bitti :)))
Bnm kv de iri dogurms esimi ve bn de cok kilolu olck ve doguramcm diye endslnyrm. Hakkmzda hayrlsi olsn dua edelm coksormadım kilosunu ama fl ye göre boyu 48,3 cm.
bakalım hayrlısı ne olacak belkide dedğn gibi erkenden gelir kilolu olmasnda bi skntı yok ben sadece doğuramam diye cok korkuyorum
benm kaynvldm tüm çocuklarını kilolu doğurmş. torunlarnda çoğu 4 üzeri doğmuş. hatta geçen kv me sizin genler yüzünden bnmkide büyük doğacak dedim
çok şanslısın ne kadar az kalmış senin..Bn her aksam dogurckmis gbi hissedyrmcok sukur bi gun daha gelsti bebeklrmz :)
Bn de hep esimn suratna baktm benzesn diye baklm kime benzck :)bende çok isterm eşime benzesin diye.. az kaldı görcez inşşşş
aynen cnm hakkımızda hayrlısı olsun bebeklermzi sağlıkla alalım kucağımıza inşş...Bnm kv de iri dogurms esimi ve bn de cok kilolu olck ve doguramcm diye endslnyrm. Hakkmzda hayrlsi olsn dua edelm cok
benim ik kızda bana benziyo bu babaya benzese bari diyorum o yüzden :)Canim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek
Ayy hic sinirlenme trip atan atsin bi isin ucundan tutmaya geliyorlarsa gelsinler bu aylarda misafir falan cekilmez vala ben cok kimseye gitmiyorum gelen olmasin die cunku agirlayamam kendimi biliyrm kendi isimi zor yapiyorum
Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
bende çok isterm eşime benzesin diye.. az kaldı görcez inşşşş
eskidende vardır tabi cnm ama ölçme sezeryan olmadığından ya doğumlar zor oluyordu anne bebek ölümleri çok oluyordu.ya kızlar bişeyi merak ediyorum hep çatı muayenesi yapılıyor ya eskilerde böyle bi skntı olduğunda napılıyormuş ya da çatı darlığı diye bişey varmıymış ?
ayy herşey bizi buluyor şöylee doğal yoldan doğursak ya pıt diyee çatıyı kilosunu sancıyı vs düşünmeden..
ben sordum magnorm verdi onu kullanıyorum ara ara kesiliyo ama yine başlıyoaynen ya benimde gece ellerim inanılmaz şişiyor ve uyuşuyor. gündüzbirşey yok ama gece niyeyse böyle. lavaboya kalktığımde zor büküyorum parmakları o derece yani. neden oluyor acaba ? korkuyorum da sormaya doktora kesin birşeyler der canım sıkılır.
canım esas izin mevzusu çocuk doğduktan sonra netleşir. şimdi telefonda anlatsan da anlamıyor bazı işbilmez idareciler. doğum belgeni götürünce eksiği fazlası neyse tam belli olur. bnm anlamadığım kısım da şurası. erken doğum yaptık diyelim. izin o süreçten sonra mı başlyacak. yoksa normal olması gereken doğum tarihinden mi? kimileri öyle diyor kimileri böyle diyor. hala muallak. aman ne saçma işler ya bi izin verecekler orda bile bizi yoruyorlar yani.
benda bu zamana kadar kiloyu taktım ama artık takmıyorum. şurda en fazla iki üç hafta daha var. bir kilo alsak ne olur almasak ne olur. alacağımızı almışız zaten boşver. bebeklerimiz sağlıklı olsun kilosu yerinde olsun da doğumdan sonra yine takmaya devam ederiz :)
ay erkeklerin bu muhabbetide hep aynı hediye vermişler bize kendi kendine nası yapcaktıysa o hediyeyi artık :)Maalesef evet.Aslında arada 1 gün falan olsa iyi olurdu da o zaman da 14 Şubatı geçeriz :) Eşime 14 Şubat için en güzel hediyeyi vermekten mahrum olmayayım dimi :) Bir de akşam bana eşim diyor ki o hediyeyi ben sana verdim 9 ay önce deyip beni sinirlendiriyor.Ben de yaaaa öyle mi? Ameliyata kim yatacak ben değil mi diyorum,gülüyor :)
bunu bende duymuştum hatta kimin çocuğu eşlerden birine çok benzese hep aklıma bu gelir, doğrumu bilmem ama olabilir hanibi arkadaşım demişti kızlar..
eşlerden hangi taraf daha çok seviliyorsa çocuk ona benzermiş diye eşimde duydu bu lafı o zamn sana benzer diyor bende diyorum hayr ben seni daha çok sevyrm sana benzeyecek ama benzesinn kocama yaaa tatlı bişi olur o zamnn
Bn de norml istyrm cnm insllh yapablrzcanım sezaryen olacaksan bakmayabilir. yine de bilmiyorum ama. ben normal doğum yapcam Allah kısmet ederse. benim kaçışım yok yani
Cok sukur cnm ya insllh hayrlsyla dogsa artkçok şanslısın ne kadar az kalmış senin..
3100 gr 47 cm dedi cumrtsi gunu. Norml istyrm dedim neden olmsn dedi. Simdlk bi problm yok baklm hayrlsi beklemedeyzaynen cnm hakkımızda hayrlısı olsun bebeklermzi sağlıkla alalım kucağımıza inşş...
seninkine ne diyor doktor kilosu nasıl ?
benimde usg de sürekli 2 hafta önde gözüküyordu geçen hafta detaylıya girdim orda herşey normal cıktı önde falan değil yaniselam annişlerrr..
bugün doktora gittim bebeğin gelişimi yine aynı önde 2 hafta.. ya iri bebek olacak ya da doğum tarihi erken olacak dedi..
ne kilo sordum ne boyunu moralm bozuluyr çünkü kafamda çok büyütyrm sonra..
doğumu konştuk ben kilosu fazla diye sezeryan yazmyrm hemen dedi.. yanılma payı yüksek çünkü dedi artık doğum son anda artık belli olcak. ben normalden yanayım zaten..
72 kilo olmuşum.. bakalım hayrlısı daha ne kadar artacağz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?