belkide çevremde böyle bi durumla karşılaşmadm ondan sanrm.. şimdi çatı darlığını çok duyuyrmda doktorlarn uydurmasımıdır artık kim bilir..eskidende vardır tabi cnm ama ölçme sezeryan olmadığından ya doğumlar zor oluyordu anne bebek ölümleri çok oluyordu.
ayy hadi inşş hayrlısıyla bi avazda kurtarsn Rabbim seni.. eli kulağnda yani her an duyablrz doğumunu3100 gr 47 cm dedi cumrtsi gunu. Norml istyrm dedim neden olmsn dedi. Simdlk bi problm yok baklm hayrlsi beklemedeyz
ben eşime yaptırıyorum zaten hepsi onun kıyafetleri oda günlere yaymış hergün bi gömlek ütülüyo bi seferde bitir şunları diyorum ne gerek var diyo. o şekilde bend eyaparım ama bıraktım naparsa yapsın valla. :)kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
Evet canım sömestr başlamgıcı suyumun azaldığını öğtendim azalma devam ederse alcaz dedi doktor. Dinlenme iyi gelince başlamamamı söyledi. Ben dr çok istedim şimdi rapor al fln zor olcak ama napalım kızım biraz daha kalsın yeterOnu dikkatli takip etmem lazım evrak işlerine hiç guvenmiyorum senin riskin filan mi vardı neden çalışmak istemedin
bana da zor geliyor aslında ama yine de sukrediyorum çalışma şartlarim iyi diye
ben önceden özele gidiyrdm doktorm günüyle aynı tutyr diyordu.. sonra devlete gtmeye başladm doktrmdan memnunum ama 2 dir bebek için önde diyor kilolu olcak diyor biraz moralm bozuluyr gerçi çok şükür sağlıklı tek derdm doğuramamak..benimde usg de sürekli 2 hafta önde gözüküyordu geçen hafta detaylıya girdim orda herşey normal cıktı önde falan değil yani
benmkide işe gitmeden giyeceğini ütülüyr..ben eşime yaptırıyorum zaten hepsi onun kıyafetleri oda günlere yaymış hergün bi gömlek ütülüyo bi seferde bitir şunları diyorum ne gerek var diyo. o şekilde bend eyaparım ama bıraktım naparsa yapsın valla. :)
benimki 4 boyutlu hiç yüzünü göstermedi. sadece yuvarlak yüz tipi o ipucum ben de çook merak ediyorumBebeğimi çok merak ediyorum. Acaba kime benziyor
tabikii canımm ennn önemlisi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza herhangi bi sağlık sorunu da yaşamayalım inşşşş...Kızlar bebislerimiz sağlıklı olsunlarda inş. Kime benzedikleri önemli diil.
gerçi oğlum burak ozcivite benzer fena olmaz ama
doktora söyleseydin cihazdamı problem var önceden normaldi diye. kaç kg olmuş bebekben önceden özele gidiyrdm doktorm günüyle aynı tutyr diyordu.. sonra devlete gtmeye başladm doktrmdan memnunum ama 2 dir bebek için önde diyor kilolu olcak diyor biraz moralm bozuluyr gerçi çok şükür sağlıklı tek derdm doğuramamak..
acaba diyorum özele eski doktoruma da bi görünsem mi diye..
Ben bi gün arayla bi pantolon bi gömlek utuluyorum..Ayakta..ben eşime yaptırıyorum zaten hepsi onun kıyafetleri oda günlere yaymış hergün bi gömlek ütülüyo bi seferde bitir şunları diyorum ne gerek var diyo. o şekilde bend eyaparım ama bıraktım naparsa yapsın valla. :)
İkinci ölçümde gayet iyi çıkmış.kızlar bugün kontrolüm vardı. 35+1'im. Bebeğin boyu 45 cm, kilosu 2000 grdı. Doktorum iki hafta geriden geliyor dedi. Üzüldük tabi eşimle haliyle. Başka bir özel hastaneye gittik hemen akabinde. Bu kez bebeğin kilosu 2400 gr. çıktı. Ortalamasını düşündüğümde normal gibi geldi, siz ne dersiniz?
Bu zamanda gelinir mi ya.. gerçi benm de akrabalar var öyle doktorun yat dediğini biliolar, sırt ağrısından oturumadığımı görüolar sonra sana gelcez. Olduu.. ben kabul etmiyrm vallaAy iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
aman yapsınlar valla erkekler bu konuda cok nankör yapsında görsünler neler çektiğimizi .benim evi annem temizliyo kadın cok yoruldu dedim. bana diyoki ne yaptıki süpürüp silmiş sanki cok kolay bişe gibi . bende h sonu verdim eline süpürgeyi heryeri ter içinde kaldı bide sil dedim çok yoruldum dedi. nasımış dedim kolaymı öyle bide küçümsüyolar ev işini . bigünde tutturdum ütülerin hepsini yap diye oturdu gene ter içinde kaldı. diyoki ütü insanı yoruyomuş yaa :) yapsınlar valla başka türlü hafife alıyolar herşeyiBen bi gün arayla bi pantolon bi gömlek utuluyorum..Ayakta..
oturarak zor oluyor.
Keşke kocam yapsa ama o da pijamayla gider yine utu yapmaz :)
maşallah. hayırlısıyla kucağızına alın inş.3100 gr 47 cm dedi cumrtsi gunu. Norml istyrm dedim neden olmsn dedi. Simdlk bi problm yok baklm hayrlsi beklemedeyz
gözünüz aydı.İstanbul okullar tatil :)
cihazdan cok farkediyor. zaten tam bilgi vermiyomuş kilo konusunda. organları sağlıklı gelişsinde ileri geri önemli değil. ben artık umursamıyorum. beslenmeyle ilgili gelişim problemi olmadıkca sorun yokkızlar bugün kontrolüm vardı. 35+1'im. Bebeğin boyu 45 cm, kilosu 2000 grdı. Doktorum iki hafta geriden geliyor dedi. Üzüldük tabi eşimle haliyle. Başka bir özel hastaneye gittik hemen akabinde. Bu kez bebeğin kilosu 2400 gr. çıktı. Ortalamasını düşündüğümde normal gibi geldi, siz ne dersiniz?
sagol canim dinlenicem insallah ama evin isleride var tabi yavas yavas yapmayi düsünüyorum bakalim :) ya benim kiz bastan beri hic göstermiyorki yüzünü simdi bas asagida hic göstermez ozaman :)Gözün aydın zorlu çalışma hayatına ara veriyorsun bolca dinlen gerçi dinlen diyorum ama evde oluncada eve takıyor insan orayı mı silsem burayı mı diyeBu ararda bebiş baş aşağı pozisyondaysa yüzünü pek göstermiyormuş
benim 39+0 da olacak allahin izniyle.. 2 marta tarih verdi doktor..Merhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi
bende sezeryan olacagim banada 1 hafta önceden aliyoruz dediler hastanede.. bende sizin tarihleri görünce cok sasiriyorum erken degilmi diye..Canim Sezeryan olacaksa Dr niye Mart a kadar bekliyor anlamadım. Bende çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?