2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eskidende vardır tabi cnm ama ölçme sezeryan olmadığından ya doğumlar zor oluyordu anne bebek ölümleri çok oluyordu.
belkide çevremde böyle bi durumla karşılaşmadm ondan sanrm.. şimdi çatı darlığını çok duyuyrmda doktorlarn uydurmasımıdır artık kim bilir..

kızlar ben ütüleri oturarak yapıorum onu da bi kaç parça yapıyorum. gerisini de bi dahaki sefere bırakıyorum artık bu saatten sonra çok ayakta durasım yok açıkçası :)
ben eşime yaptırıyorum zaten hepsi onun kıyafetleri oda günlere yaymış hergün bi gömlek ütülüyo bi seferde bitir şunları diyorum ne gerek var diyo. o şekilde bend eyaparım ama bıraktım naparsa yapsın valla. :)

Onu dikkatli takip etmem lazım evrak işlerine hiç guvenmiyorum senin riskin filan mi vardı neden çalışmak istemedin
bana da zor geliyor aslında ama yine de sukrediyorum çalışma şartlarim iyi diye
Evet canım sömestr başlamgıcı suyumun azaldığını öğtendim azalma devam ederse alcaz dedi doktor. Dinlenme iyi gelince başlamamamı söyledi. Ben dr çok istedim şimdi rapor al fln zor olcak ama napalım kızım biraz daha kalsın yeter

benimde usg de sürekli 2 hafta önde gözüküyordu geçen hafta detaylıya girdim orda herşey normal cıktı önde falan değil yani
ben önceden özele gidiyrdm doktorm günüyle aynı tutyr diyordu.. sonra devlete gtmeye başladm doktrmdan memnunum ama 2 dir bebek için önde diyor kilolu olcak diyor biraz moralm bozuluyr gerçi çok şükür sağlıklı tek derdm doğuramamak..
acaba diyorum özele eski doktoruma da bi görünsem mi diye..

benmkide işe gitmeden giyeceğini ütülüyr..
bende yine bi kısmını ütülyrm bıraksam aylarca kalır azar azar ütülyrm bitmesede azalıyr..
gömlek pantolonlarıda eşime bırakıyorum

Kızlar bebislerimiz sağlıklı olsunlarda inş. Kime benzedikleri önemli diil.
gerçi oğlum burak ozcivite benzer fena olmaz ama
tabikii canımm ennn önemlisi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza herhangi bi sağlık sorunu da yaşamayalım inşşşş...
ama yinede insan merak edyr içimdeki yawru kime benzeyecek diye

doktora söyleseydin cihazdamı problem var önceden normaldi diye. kaç kg olmuş bebek

Ben bi gün arayla bi pantolon bi gömlek utuluyorum..Ayakta..
oturarak zor oluyor.
Keşke kocam yapsa ama o da pijamayla gider yine utu yapmaz :)

İkinci ölçümde gayet iyi çıkmış.

Ay iskence gercekten ama sagolsun bazi arkadsslarim anlamiyor , simdide arkadaslsrimda msj atti simdi, bide trip yapiolar iyi sonrada dogurucan gelemeyiz fln die , yok boyle birsey ya ,
Bu zamanda gelinir mi ya.. gerçi benm de akrabalar var öyle doktorun yat dediğini biliolar, sırt ağrısından oturumadığımı görüolar sonra sana gelcez. Olduu.. ben kabul etmiyrm valla

Ben bi gün arayla bi pantolon bi gömlek utuluyorum..Ayakta..
oturarak zor oluyor.
Keşke kocam yapsa ama o da pijamayla gider yine utu yapmaz :)
aman yapsınlar valla erkekler bu konuda cok nankör yapsında görsünler neler çektiğimizi .benim evi annem temizliyo kadın cok yoruldu dedim. bana diyoki ne yaptıki süpürüp silmiş sanki cok kolay bişe gibi . bende h sonu verdim eline süpürgeyi heryeri ter içinde kaldı bide sil dedim çok yoruldum dedi. nasımış dedim kolaymı öyle bide küçümsüyolar ev işini . bigünde tutturdum ütülerin hepsini yap diye oturdu gene ter içinde kaldı. diyoki ütü insanı yoruyomuş yaa :) yapsınlar valla başka türlü hafife alıyolar herşeyi

cihazdan cok farkediyor. zaten tam bilgi vermiyomuş kilo konusunda. organları sağlıklı gelişsinde ileri geri önemli değil. ben artık umursamıyorum. beslenmeyle ilgili gelişim problemi olmadıkca sorun yok

UOTE="Fatmee, post: 39360757, member: 612835"]kızlar bugün kontrolüm vardı. 35+1'im. Bebeğin boyu 45 cm, kilosu 2000 grdı. Doktorum iki hafta geriden geliyor dedi. Üzüldük tabi eşimle haliyle. Başka bir özel hastaneye gittik hemen akabinde. Bu kez bebeğin kilosu 2400 gr. çıktı. Ortalamasını düşündüğümde normal gibi geldi, siz ne dersUOTE]
Öncelikle Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğinsip etsin canım seninle aynı doğum tarihimiz ben geçen hafta yani 34+3 de ultrasona girdim ve kilosu 3.280 dedi doktor bebek normal ultrasonda haftasına göre çok önde gözüküyo dedi dopplere gönderdi orda da sadece 4 gün önde gözüktü öyle çok önde değil dedi ben doktorların yaptığı bu ölçümlere pek güvenmiyorum açıkçası ilk gebeliğimde kızım için 42 hafta boyunca hiçbi doktor kilolu demedi ultrason kağıtlarında hep düşük kilolu gözüküyordu fakat 4.350 doğdu

sagol canim dinlenicem insallah ama evin isleride var tabi yavas yavas yapmayi düsünüyorum bakalim :) ya benim kiz bastan beri hic göstermiyorki yüzünü simdi bas asagida hic göstermez ozaman :)
benim 39+0 da olacak allahin izniyle.. 2 marta tarih verdi doktor..
Canim Sezeryan olacaksa Dr niye Mart a kadar bekliyor anlamadım. Bende çok korkuyorum
bende sezeryan olacagim banada 1 hafta önceden aliyoruz dediler hastanede.. bende sizin tarihleri görünce cok sasiriyorum erken degilmi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…