trip atılcak bi durum yok ortada anlamaları lazım..
bazen şartları zorladğm oluyor benmde iyiki bi hamile desinlerde istemem doğrusu..
benm bi yaknm hergün görüştğm kişiydi doğum yaptı sayılı görüşür olduk 5 kez aradm geleym diye hani hediyesini de verecem bi türlü müsait olamadı en sonunda ee bee dedm aramayacağm çok kızdm gerçekten beni aradı sonra geln diye bende kalayı bastım samimiyetimden sebep annende yanında neyin düzenini oturtamyrsn diye.. benm çevremde bi sürü doğum ypan var hala bana yazıp halimi hatrımı sorarlar.. iletişimde kopukluk yok.. ben de açıkçası hayattan kopmak istemem.. öylede oluruz inşşşş...
Bilmyrmki dr subat sonu gbi olur dedi baklm ne zam olck. Insllh hepimz kurtlrz hayrlsylaayy hadi inşş hayrlısıyla bi avazda kurtarsn Rabbim seni.. eli kulağnda yani her an duyablrz doğumunu
Gunun sonunda gece kramptan uyyamama konusunda haklisin vallabenim ik kızda bana benziyo bu babaya benzese bari diyorum o yüzden :)
ay aynen ya gitmeyi bırak akşam yemeklerini zor yapıyorum valla kendimize misafire ikram ev temizliiği filan orda kalsın :) gelecek olana da kibarca söylüyorum ağırlaştım zor oturup kalkıyorum diye alınanda alınsın
kız son haftalardayız onların düşünmesi lazım hoş düşünmüyolar gerçektende, benim bi kaç hafta önce kv tarafı topluca geleceklerdi bi bahane uydurdum sırf gelmesinler diye ertesi gün eşimi yine aradı gelelim diye bide kalabalıklar yani çayı ikramı ev temizliği derken ölürdüm heralde bu halde, geçen haftada arkadaş aradı kahveye geleyim diye kibarca yok dedim vallanapim gel desem gece kramptan uyuyamıycam gelmeyiversin oda :) son zamanlar çok zorlanıyorum artık doğumdan sonra görüşürüz inşallah kızımla bile ilgilenemiyorum vallahi dedim oda bozuldu gibi de çok bişy demedi bende içimden aman dedim bozulan bozulsun belki doğumdan sonra gelmezlerde rahat ederim bebeklede misafir ağırlamakzor çünkü
bende babaya benzese diyorumda, sanırım bana benziycek yine ultrason fotosundan öyle görünüyo ikimizin kaş göz yapısı farklı çünkü ilk kızıma benziyo bu bebişte bi bana benzemedi gitti diyo eşimde
Yapsin da nasil yaparsa artkben eşime yaptırıyorum zaten hepsi onun kıyafetleri oda günlere yaymış hergün bi gömlek ütülüyo bi seferde bitir şunları diyorum ne gerek var diyo. o şekilde bend eyaparım ama bıraktım naparsa yapsın valla. :)
Pardon benim mebbis'ten hiç haberim yok oraya nasıl giriş Yapılıyor bilgiler okuldan mı veriliyor ?Kızlar bu idare beni delirtecek dün çalışamazu yolladım müdür yok diye müd yard verildi işleme alalım demiş. Dünden beri mebbise bakıyorum işlem yok. Neyse biraz önce müdür arıyor rapor gelmedi die. Birbirleriden haberleri yok bunların
34. Haftada verdim çalışamazı..32de verdiğim raporda tahmini doğum tarihi yazıyordu. Mebbiste ne göreyim ama 7 hafta doğum öncesi izin die yazmış taaa 30 marta atmış doğumu..sinirden kudurdum yaa..
aradım ayrıntılı anlattım ama düzeltme yok. Düzeltmeseler doğum belgesi gelince sorun olur mu acaba yaa öff ille uğraştırcaklar
allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin. karışık olmuş durum :)Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
doğum yaklaştıkça stres artıyor gerçekten. kendime şaşırıyorum normalde hiç bir şeyi kafasına takmayan rahat bi yapım var. ama doğumu düşündükçe bana bir haller oluyor.
Masallh ne guzel iste norml yap sen de mademBız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
Birkc haftdr bn de streslym bebegm etkilnmydr insdoğum yaklaştıkça stres artıyor gerçekten. kendime şaşırıyorum normalde hiç bir şeyi kafasına takmayan rahat bi yapım var. ama doğumu düşündükçe bana bir haller oluyor.
Pardon benim mebbis'ten hiç haberim yok oraya nasıl giriş Yapılıyor bilgiler okuldan mı veriliyor ?[/QU
kişisel bilgilerin olduğu sayfa mazeret izinlerinde yazar
Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?