2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İns oyle oluruz , bende iyiki bi hamile desinler istemem ama bugun misafirim vardi yarinda var ve gercekten haber bwkledigim bi gunu soruyorlar 2 gun sonrasi kesin musaitim ama diyorum ee benimde ozaman isim var diyor , gelmek isteyeni hic geri cevirmedim , ustelik kasilmalarim mevcut erken dogum riskimde var iken , ayni sey onlara olsa eminim ustelik kendilerini hiccc zorlamazlar

Gunun sonunda gece kramptan uyyamama konusunda haklisin valla
Bide bol bol uyu iyi gunlerin diyorlarya ya uyyamiyorumki agridab mide yanmasindan diyorim aa nasi ya okadar oluyormu diyorlar benim oyle degildo diyor yada herkes ayni hamilelik gecirmek zorundaya sanki :)

Pardon benim mebbis'ten hiç haberim yok oraya nasıl giriş Yapılıyor bilgiler okuldan mı veriliyor ?

İyi akşamlar kızlar.. Bugün kontrolümz vardı dogum seklıne karar verecektık. Doktorum bebegımın cok kılolu olmadıgını (suan 2900 cıvarı) ancak kafasının bıraz yapı olarak buyuk oldugunu sezeryan yapmamın daha uygun olacagını soyledı. Hatta ayın 20 sıne de gun verdı. Daha sonra ben emın olamadıgım ıcın dusun haftaya kararını verırsn dedı. Alttan dıkıslı olmaktansa karından ol ılerde sorun yaratabılr vs dedı. Suan cok kararsızm yorumlarınızı beklıyorumm

Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak

allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin. karışık olmuş durum :)

Canım bence ılk doktorun sezeryan daha kolayına geldıği için bildiğin seni sezeryana yönlendirmiş, birazda bahaneler bulmuş gibi, gün alsan bile o zamana kadar normal olabilirmiş, tabikide karar senin emin olmak için bir doktora daha git istersen.
Alttan muayeneden sonra lekelenme oluyormus sen yınede kontrol et sürekli
Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza

insan kime inanacağını şaşırıyor valla artık. hakkında hayırlısı neyse öyle olur inşallah canım.

doğum yaklaştıkça stres artıyor gerçekten. kendime şaşırıyorum normalde hiç bir şeyi kafasına takmayan rahat bi yapım var. ama doğumu düşündükçe bana bir haller oluyor.

doğum yaklaştıkça stres artıyor gerçekten. kendime şaşırıyorum normalde hiç bir şeyi kafasına takmayan rahat bi yapım var. ama doğumu düşündükçe bana bir haller oluyor.

Albenden de o kadar. Ne zaman doğum yapacam, nasıl olacak, neler yasıycam diye düşünmekten uyku tutmuyor

Masallh ne guzel iste norml yap sen de madem

bence kesinlikle 2. doktoru ciddiye al sen canım hatta doğumuda onda yaparım ben olsam 1.ye bi daha gitmem :) normal yapabilecekken durup dururken sezeryana yönlendiriyor doktorlar kolaylarına geldiği için, çatı müsait bebek gelmek üzere açılma bile var daha nolsun 1 hafta daha sabreder bebişi kucağına alırsın hayırlısıyla çok kafana takılıyorsa başka bi dr.a daha gider baş çevresi ölçümünü sorar internetten araştırırsın gerçekten normal sınırların üstünde ve seni zorlayacak ise ozaman tekrar düşünürsün ama öyle olsa idi 2. dr. söylerdi sanırım 1.ye çok takılma lekelenmeden sonra doğum yakın oluyor zaten yakında hayırlısıyla doğar zaten senin bebiş bide alt dikişle karın dikişi aynı değil karından en az 10 cm 8 kat kesiyorlar alttan yüzeysel ve çok çok bi kaç cm dikişin oluyor ben şansım olsa sezeryan sonrası bile normal yapardım ama riskleri büyük diye göze alamıyorum hepimiz sağ salim alırız inş. bebişleri kucağımıza

Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;

Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;

ay izlerken benim canım acıdı ya kadında tık yok , biz oturup kalkamıyoruz sanki adının karnı değil gibi bakıyo Türkiye de olsa direk sezeryan ne güzel tüm yöntemleri deniyolar normal yolla doğması için ...

Ben bu yöntemi biraz araştırdım netten eskiden yapılıyormuş fakat sağlıklı bir yöntem değilmiş bebeğe zarar verdiği gozlenmis. Ki bu kadar baskı yapılıyor benim bile karnim acidi bebeğe yazik kiyamam ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…