2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uykusuz her geceeee
doğumdan sonra da böyle olcak hatta emzirme bebek ağladı derken daha çok uykusuz kalıcaz bakalım o zaman napcaz

Gunaydinn
Bende geceyi huzursuz gecirenlerdenim krmiklerim fena agriyor, uukuya dalacak olsamda kizim 2 dk durmuyor ,nirmaldede hareketli baya ama bu gece sabaha kadar hic durmadi diyebikirim , tekmeler kasilmalar kaburgama ,gibek deligin orda toplanip toplanip duruo bide cikis yonuni sasirdi heralde dedik

Gunaydinlar..bugun tatli telas icindeyim.kizim 4 subatta 3 yasina girmisti ama okulda kutlamak icin partisini bugune erteledik.dun butun arkadaslarina davetiyelerini dagitti.Ilk deneyim olarak pastasini ve kurabiyelerini seker hamurundan kendimiz yaptik.bu is gercekten eglenceliymis :) kostumunu sinif suslerini herseyini kendim hazirladim.Hello kitty hayraniyiz.herseyimiz kitty oldu :)

Ablasinin dogum gunu hatirasi oglusun göbek hatirasi bugun studyoda da babasi ile birlikte fotograf cekimine gidecegiz...

35.haftaya da bugun itibari ile adim attik :)

Eeee hiç dinlenme fırsatın olmayacak

Normal doğum yap o zaman canım. Bebeğe eli değiyor sa cçok inmiş demekki

Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötü konuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…