- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Vay be. Bizdekiler hayatta ugrasmaz :)Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Evet tatil:))Ogretmenler tatil dimi okullar ?
İstanbuldayim buarafda
Tesekkurler :)Evet tatil:))
Teşekkürler canımsın.Valla kahve zararlı ama ne yapayım yoksa zaman geçmiyor :) Kahveydi,faldı derken 1 saat geçti bile :)
Bu günler çok güzel günler.Hem meşakatli,bir o kadar da unutulmayacak istisna günlerden olacak.İzne çıkma canım benim ben de dayandım valla penguen gibi gide gele son 3 günüm kaldı bile :) Cuma iş sonu ctesi bebişim doğuyor Allahın izniyle.Dayan Himmet abiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ogretmenler tatil dimi okullar ?
İstanbuldayim buarafda
Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
ayy inşallahCanim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?