- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Evet tatil:))Ogretmenler tatil dimi okullar ?
İstanbuldayim buarafda
Tesekkurler :)Evet tatil:))
Teşekkürler canımsın.Valla kahve zararlı ama ne yapayım yoksa zaman geçmiyor :) Kahveydi,faldı derken 1 saat geçti bile :)
Bu günler çok güzel günler.Hem meşakatli,bir o kadar da unutulmayacak istisna günlerden olacak.İzne çıkma canım benim ben de dayandım valla penguen gibi gide gele son 3 günüm kaldı bile :) Cuma iş sonu ctesi bebişim doğuyor Allahın izniyle.Dayan Himmet abiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ogretmenler tatil dimi okullar ?
İstanbuldayim buarafda
Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
![]()
ayy inşallahCanim ilk çocuk çoğunlukla anneye benzer. Yani sana benzeme ihtimali yuksek