ballı limonlu zencefilli çay yap canım boğaz enfeksiyonuna çok iyi geliyor. zencefili biraz fazla koy boğazını biraz karabiber gibi yakar ama iyi gelirHerkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötükonuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
günaydınGünaydın kızlar.
Kendimi sürekli hastalıklarından şikayet eden teyzelere benzetmeye başladım.
dün gece uyuyamadım hiç dayanamıyorum isyanda etmiyorum sabır diliyorum sadece
Çok geçmiş olsun .... Tatil denk gelmiş :) bende bi haftadır evdeyim iş bitti artık :)Günaydın kizlaar
Dün grip oldum rapor alamadım diye uzuluyordum ki bugün tatil oldu evdeyim oğlumla birlikte kahvaltı yaptık o oyun oynuyor bende yatıyorum bu tatil grip üstüne çok güzel oldu
Birazcık daha beklesin inşallah cimcime :)Günaydın kızlar gece sancılandım doğuruyorum artık dedim, önce alttan sancı girdi o sancıya uyandım sonrada karnımda göbek çevremde ağrı başladı tamm artık böyle devam ederse kızım geliyor dedim, bir süre böyle devam etti sonra geçti çok şükür ama ben korkudan uyuyamadım. Şimdide kahvaltı yaptım biraz daha durup uyumayı deniycem. Dün hastane çantasını hazırlamıştım hatta akşam eşime gösterdim nerde ne var bilsin diye. Sanki kizim gününe kadar dayanamıycak gibi hissediyorum
bu kar nerden geliyor yahu :)Gunaydin kar tatili var ankarada tipi var evde keyif yapiyoruz valla
neden acaba??GÜNAYDIN kızlar
ates basiyor resmen yaniyorum
2900 gramlık bebeğin kafa yapısı ne kadar büyük olablr ? bilmiyorum ama doktorun resmen sezeryan yanlısı gibi geldi. benm bebeğm 4 ü bile geçeblr doktorum hala normal doğum diyor.. 2. doktora gtmende iyi olmuş bebekte herhangi bi sağlık sıkıntısı yoksa ee seninde çatın müsaitmiş ben olsam beklerdim. yinede hakkında hayrlısı olsun inşş normal doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaİyi akşamlar kızlar.. Bugün kontrolümz vardı dogum seklıne karar verecektık. Doktorum bebegımın cok kılolu olmadıgını (suan 2900 cıvarı) ancak kafasının bıraz yapı olarak buyuk oldugunu sezeryan yapmamın daha uygun olacagını soyledı. Hatta ayın 20 sıne de gun verdı. Daha sonra ben emın olamadıgım ıcın dusun haftaya kararını verırsn dedı. Alttan dıkıslı olmaktansa karından ol ılerde sorun yaratabılr vs dedı. Suan cok kararsızm yorumlarınızı beklıyorumm
çok güzel güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1410028 Eki Görüntüle 1410035 Elektrigimiz olmadigi icin utuleyemesekte kizimin hastane cikisida sonunda hazir :)
son 2 gidişimde önde ama hatrladım dopplerde de önde çıkmştı ayy hangi cihaza inancaz belli değil artık..doktora söyleseydin cihazdamı problem var önceden normaldi diye. kaç kg olmuş bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?