2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötü konuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
ballı limonlu zencefilli çay yap canım boğaz enfeksiyonuna çok iyi geliyor. zencefili biraz fazla koy boğazını biraz karabiber gibi yakar ama iyi gelir

Günaydın bayanlar

Okullar istanbuldantatil kuzumla kahvaltı keyfi yapıoruz ... Herkese güzel bir gün diliyorum

İmza : gece 2 de yatıp sabah yediden kalkan mart annesi

O ters bebek videosuda ne öyle yaaa izleyemedim tamamını... Normal doğum yapmak ve yaptırmak için yabancıları taktir ediyorum doğrusu ama nasıl korkmadan yapıyorlar ya bebeğe bişey olsa....

Günaydın kizlaar

Dün grip oldum rapor alamadım diye uzuluyordum ki bugün tatil oldu evdeyim oğlumla birlikte kahvaltı yaptık o oyun oynuyor bende yatıyorum bu tatil grip üstüne çok güzel oldu
Çok geçmiş olsun .... Tatil denk gelmiş :) bende bi haftadır evdeyim iş bitti artık :)

Birazcık daha beklesin inşallah cimcime :)
dinlenmeye çalış canım

2900 gramlık bebeğin kafa yapısı ne kadar büyük olablr ? bilmiyorum ama doktorun resmen sezeryan yanlısı gibi geldi. benm bebeğm 4 ü bile geçeblr doktorum hala normal doğum diyor.. 2. doktora gtmende iyi olmuş bebekte herhangi bi sağlık sıkıntısı yoksa ee seninde çatın müsaitmiş ben olsam beklerdim. yinede hakkında hayrlısı olsun inşş normal doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

doktora söyleseydin cihazdamı problem var önceden normaldi diye. kaç kg olmuş bebek
son 2 gidişimde önde ama hatrladım dopplerde de önde çıkmştı ayy hangi cihaza inancaz belli değil artık..
akışına bıraktım doktora kilosunu bile sormadım sırf düşünüp kendimi yiyiyp bitrmeym diye..
ben normal doğum istyrm hayrlısıyla psikolojk etkilenp sezeryana yönelmek istemyrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…