kamu kruumlarındaki hamilelere de ist tatil ama. biz de kar yağınca çocuk gibi seviniyoruzbize tatil değil malesef
Oyle canım daha cantam bıle hazır degıldı ben bıraz gec kalmısım sanırımNe güzel şeyler demiş doktorun ama -... kafan karışmasın bence ya... demek ki müsaitsin ki bunu diyebilmiş... artık sancı nişan vs gibi gözlemlerini bekliceksin... hiç kafanı bulandırma hazırlıklarını tamamla kafanda rahat olur..
kamu kruumlarındaki hamilelere de ist tatil ama. biz de kar yağınca çocuk gibi seviniyoruz[/Q
şu an boş dersim dinleniyorum okuldayım burda yok
Dıger gıttıgım doktor zaten normal doguma basladıgım her hastam bır muddet sonra sezeryan olmak ıstıyorm dıye ınletır dogumhaneyı dedıYa şu doğumu dikiş meselesine kadar indirgemiyorlar mi sinir oluyorum hele bunu yapan bi Dr nasıl böyle söyleyebilir kendi vücudun senin kararın isteğe bağlı sezaryen isteyen arkadaşları da gayet normal karşılıyorum ama Dr sanki seni yönlendirmis gibi gelişim de zaten kafanin büyük olması lazım ki herhangi başka bi anormallik yoksa kilosu da normal doğum için musait Normal doğum anne ve bebek için kısa süreli acı versede uzun sürede çok sağlıklı
sen bilirsin yine de ben kendimi normale sartladim acı esigim de çok düşüktür bakalım is başa düşünce sezeryaaaân diye yalvarablirim:)
Tesekkurler cnm valla burdakı arkadaslar saolsun bıraz daha rahatladım suan beklemedeyımMecburi olmadikca normal dogum gibisi yok Allah bunu boyle yarattiysa vardir bir bildigi keske bende normal dogurabilseydim insan 5 yas genclesiyor hem icerden hem disardan bence kafan hic karismasin eger ki bebegin sagliginda herhangi bi durum yoksa bekle normal dogur canim
38 haftalık olmuş erken değilki neden erkediyosun. yatırmadımı hastaneye evdemi bekliceksin açıklık kaç cm miş?Ben de bekleyecegım cnm zaten 19 una verdı kontrolü o zamana kdr gelir belki okadar ınmişse
Ben de anlamadım cnm hanı bebegın cok kılo almamıs yapı olrak kemıklı ama yag olarak cok yok dedı esım ve ben uzun boyluyuz ondan sanırım ama sonuc olarak tombul bır bebek degıl yanı kafasıda ona gore orantılıdır2900 gramlık bebeğin kafa yapısı ne kadar büyük olablr ? bilmiyorum ama doktorun resmen sezeryan yanlısı gibi geldi. benm bebeğm 4 ü bile geçeblr doktorum hala normal doğum diyor.. 2. doktora gtmende iyi olmuş bebekte herhangi bi sağlık sıkıntısı yoksa ee seninde çatın müsaitmiş ben olsam beklerdim. yinede hakkında hayrlısı olsun inşş normal doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
2 cm dedı cnm baya baktı ama catıdayken suan bak bebegın basına dokunuyorm dedı o esnada afedersın tuvaletım gelmıs gıbı bır hıs oldu onu da doktora soyledm normal dedı baskı yaptıgı ıcınmıs. Eve geldık suan evdeyım ufak lekenmelerım oldu ama normal demıstı. Suyun gelırse ya da agrın cok artarsa o zaman gel dedı beklıyorum ben de38 haftalık olmuş erken değilki neden erkediyosun. yatırmadımı hastaneye evdemi bekliceksin açıklık kaç cm miş?
çok tatlı olmuşlarrr :)Eki Görüntüle 1410028 Eki Görüntüle 1410035 Elektrigimiz olmadigi icin utuleyemesekte kizimin hastane cikisida sonunda hazir :)
cnm seninkinin eli kulağnda her an doğum yapablrsn son aşamadasn artık ne güzell... Rabbim hayrlısıyla kurtarsn inş seni, bizi..Ben de anlamadım cnm hanı bebegın cok kılo almamıs yapı olrak kemıklı ama yag olarak cok yok dedı esım ve ben uzun boyluyuz ondan sanırım ama sonuc olarak tombul bır bebek degıl yanı kafasıda ona gore orantılıdır
hastane cok uzakmı . geçen hafta hastanede yatarken böyle açıklığı olanları hep yatırmışlardı. sürekli nst ile kontrol ediyolardı. heryer farklı sistem uyguluyo demekk2 cm dedı cnm baya baktı ama catıdayken suan bak bebegın basına dokunuyorm dedı o esnada afedersın tuvaletım gelmıs gıbı bır hıs oldu onu da doktora soyledm normal dedı baskı yaptıgı ıcınmıs. Eve geldık suan evdeyım ufak lekenmelerım oldu ama normal demıstı. Suyun gelırse ya da agrın cok artarsa o zaman gel dedı beklıyorum ben de
acaba tırsmayan varmıdır kibende normal istiyorum ama hastanede yatarken tırstım azıcık :)bhayırlısı bakalım kolay doğumlar olur inşallah
Maşallah sizeKızlar doktordan cıktım simdi 2280 gr olmusuz yine normal doğum pozisyonunu almıs bizimki
Ben de bekleyecegım cnm zaten 19 una verdı kontrolü o zamana kdr gelir belki okadar ınmişse
Aslında sezaryen istiyorum ama doktorum , eşim ve geri kalan herkes normal doğum baskısı yapıyor bebişim 34+5 te yandı bakalım cuma gittiğimde nasıl olucak ona göre şekillenir artık inşallah doktor bir şey desede rahatlasam artık.37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?