2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle canım daha cantam bıle hazır degıldı ben bıraz gec kalmısım sanırım

Dıger gıttıgım doktor zaten normal doguma basladıgım her hastam bır muddet sonra sezeryan olmak ıstıyorm dıye ınletır dogumhaneyı dedı ama bız duymamazlıktan gelırız hersey normalse dedı

Tesekkurler cnm valla burdakı arkadaslar saolsun bıraz daha rahatladım suan beklemedeyım

Ben de anlamadım cnm hanı bebegın cok kılo almamıs yapı olrak kemıklı ama yag olarak cok yok dedı esım ve ben uzun boyluyuz ondan sanırım ama sonuc olarak tombul bır bebek degıl yanı kafasıda ona gore orantılıdır

38 haftalık olmuş erken değilki neden erkediyosun. yatırmadımı hastaneye evdemi bekliceksin açıklık kaç cm miş?
2 cm dedı cnm baya baktı ama catıdayken suan bak bebegın basına dokunuyorm dedı o esnada afedersın tuvaletım gelmıs gıbı bır hıs oldu onu da doktora soyledm normal dedı baskı yaptıgı ıcınmıs. Eve geldık suan evdeyım ufak lekenmelerım oldu ama normal demıstı. Suyun gelırse ya da agrın cok artarsa o zaman gel dedı beklıyorum ben de

Dersim yok bugun evdeyim ondada elektrik ler yok vakit geçmiyor ne zaman geleceğide belli degilms pufff

cnm seninkinin eli kulağnda her an doğum yapablrsn son aşamadasn artık ne güzell... Rabbim hayrlısıyla kurtarsn inş seni, bizi..

hastane cok uzakmı . geçen hafta hastanede yatarken böyle açıklığı olanları hep yatırmışlardı. sürekli nst ile kontrol ediyolardı. heryer farklı sistem uyguluyo demekk

bende normal istiyorum ama hastanede yatarken tırstım azıcık :)bhayırlısı bakalım kolay doğumlar olur inşallah
acaba tırsmayan varmıdır ki ben hep şunu düşünyrm herkesn acı eşiği farklı ben hayrlısıyla rahat bi şeklde doğuracağım diye telknler veryrm kendime.
evet sancı büyük olacak ama çıkana kadar herşey sonrası çok büyük rahatlık olcak Allahın iznyle..

Aman evde insan ne yapicani şaşırıyor temizlik yapmamak için kendimi zor tutuyorum havada soğuk dışarı da cikamiyoruz. Çok sıkıldım ben bugun

37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
Aslında sezaryen istiyorum ama doktorum , eşim ve geri kalan herkes normal doğum baskısı yapıyor bebişim 34+5 te yandı bakalım cuma gittiğimde nasıl olucak ona göre şekillenir artık inşallah doktor bir şey desede rahatlasam artık.

arkadaşlar merabalar doktorum 35 +4 e çatı muayenesi yapıcaz dedi bana biraz erken gbi geldi ama varmı bu hftalarda çatı muayenesi yapılan.bide göğüs ucu kremi aldım ama tam larak ne zman kullanmaya başlamalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…