2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani

Aman salla gitsin
Açıklama yaptıkça insanlar kendini fazla önemsiyor
Ben bırak son ayda, 4-5 aylık hamile arkadaşıma bile bizi çağırmışken zahmet etme bana gelin dedim, yine olsun yine derim
Gerçek arkadaşlık böyledir
Akraba curcuna vs. densiz oluyo zaten onlara da yeri gelince müsait değilim demeyiöğrendim, çeşit çeşit hamur işi hazırladığında zırt pırt sana gelmek istiyolar hemde benden baya büyükler sıkıldım.

sen bi de müsait oldğn günü söylyrsn hala trip yiyorsun boşversene yaa gelmesnler madem.. kızdım şimdi

iş yerinde son 3 günüm bu hafta bitiyor , artık evdeyim inşallah sizler gibi bende kahvaltımı yapıp tabletimi alıp yazacağım günümüzü aldık bizde 03.03.2015 kısmetse , dr umuz 27 şubatta alalım dedi ben güzel olsun tarihi die 03.03 olsun dedim , beklerse hayırlısıyla o gün geliyor oğluşumuz

Gebelikte alakali sanırım canım. Askılı bluz var üzerimde ama resmen yanıyorum. Yanakları m bile kıpkırmızı oldu. Annem usutecek sin diyor. Ama napıyım dayanamıyorum. Neden böyleyim bilmiyorum
bende normalde o kadar çok üşürümkü onun için hiç sevmem kışı , ilk defa bu sene üşümeden kış geçiriyorum ve çok mutluyum , gebelikten o artan kan hacminden hormonlardan felan heralde , senin ki baya bunaltıcı ama ince gitinmene rağmen devam ediyor ,

Seezeryandan sonra yemek yeniyor mu cekirge ya da ne kadar sonra yemek yeniyor birde ilk digdugunda cocuga zibin disinda icine bisey giydiriliyor mu

Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötü konuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
evde adaçayı varsa demle onla gargara yap cnm ama içme.
ben nane limonda içiyordm. geçmiş olsun.

Seezeryandan sonra yemek yeniyor mu cekirge ya da ne kadar sonra yemek yeniyor birde ilk digdugunda cocuga zibin disinda icine bisey giydiriliyor mu

2 saat bişey yiyip içmek yasak
Ama 4 serum bağlıyolar zaten vücuduna bişey giriyo yani

Sonrasında da 2 gün boyunca katı yiyecek yasak
Çorba, hoşaf vs. getiriyolar

Gazını ve büyük tuvaletini yaptıktan sonra serbestsin
Hem çıkışın veriliyo hem istediğini yiyosun

Annem geldi ben kaçtım kızlar

Beraber şafak sayalım bizimde üç mart :)

bende normal istiyorum ama hastanede yatarken tırstım azıcık :)bhayırlısı bakalım kolay doğumlar olur inşallah

Evet canım oldu zaten baya ama muayene eden doktot olabılır demıstı bebegı de asagıda hıssedıyorum bakalam belkıde erkenden gelır hayırlısı olsun

Tesekkur ederım cnm. Ben de oyle dusundum dıger doktor rahat olur deyınce bı cesaret de geldı ama ınsan ıster ıstemez aylarca gıttıgı doktordan da etkılenıyor ama dedıgın gıbı kolaylarına gelmıs olabılır kı genelde bu boyle oluyor. Zaten agrılarım da artmaya basladı alttan zonklama tarzı bırseyler oluyorcatı muayenesı de uzun surdu acıkjlıgın var deyınce belkı de dedıgın gıbı erken gelır benm kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…