Hazirlikta beklemiyorum demiyorumda bise ,ogun gercekten musait olup olmayacagim belli degil haber bekliyorum bende , bunu soyluyorum ve trip atiliyor bana , e az kaldi sonrada dogueursun gelemeyiz diyor bide ben kabahatliyim yani
sen bi de müsait oldğn günü söylyrsn hala trip yiyorsun boşversene yaa gelmesnler madem.. kızdım şimdiİns oyle oluruz , bende iyiki bi hamile desinler istemem ama bugun misafirim vardi yarinda var ve gercekten haber bwkledigim bi gunu soruyorlar 2 gun sonrasi kesin musaitim ama diyorum ee benimde ozaman isim var diyor , gelmek isteyeni hic geri cevirmedim , ustelik kasilmalarim mevcut erken dogum riskimde var iken , ayni sey onlara olsa eminim ustelik kendilerini hiccc zorlamazlar
çok cici ve şıklar , sağlıkla giysin inşallahEki Görüntüle 1410028 Eki Görüntüle 1410035 Elektrigimiz olmadigi icin utuleyemesekte kizimin hastane cikisida sonunda hazir :)
neden acaba??
bende normalde o kadar çok üşürümkü onun için hiç sevmem kışı , ilk defa bu sene üşümeden kış geçiriyorum ve çok mutluyum , gebelikten o artan kan hacminden hormonlardan felan heralde , senin ki baya bunaltıcı ama ince gitinmene rağmen devam ediyor ,Gebelikte alakali sanırım canım. Askılı bluz var üzerimde ama resmen yanıyorum. Yanakları m bile kıpkırmızı oldu. Annem usutecek sin diyor. Ama napıyım dayanamıyorum. Neden böyleyim bilmiyorum
Seezeryandan sonra yemek yeniyor mu cekirge ya da ne kadar sonra yemek yeniyor birde ilk digdugunda cocuga zibin disinda icine bisey giydiriliyor muAman salla gitsin
Açıklama yaptıkça insanlar kendini fazla önemsiyor
Ben bırak son ayda, 4-5 aylık hamile arkadaşıma bile bizi çağırmışken zahmet etme bana gelin dedim, yine olsun yine derim
Gerçek arkadaşlık böyledir
Akraba curcuna vs. densiz oluyo zaten onlara da yeri gelince müsait değilim demeyiöğrendim, çeşit çeşit hamur işi hazırladığında zırt pırt sana gelmek istiyolar hemde benden baya büyükler sıkıldım.
evde adaçayı varsa demle onla gargara yap cnm ama içme.Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötükonuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
Seezeryandan sonra yemek yeniyor mu cekirge ya da ne kadar sonra yemek yeniyor birde ilk digdugunda cocuga zibin disinda icine bisey giydiriliyor mu
Canim ben indirimi kullanmadım. Şifreyi girdim ama alışveriş yapmadım daha. Istersen kullanabilirsin.
iş yerinde son 3 günüm bu hafta bitiyor , artık evdeyim inşallah sizler gibi bende kahvaltımı yapıp tabletimi alıp yazacağımgünümüzü aldık bizde 03.03.2015 kısmetse , dr umuz 27 şubatta alalım dedi ben güzel olsun tarihi die 03.03 olsun dedim , beklerse hayırlısıyla o gün geliyor oğluşumuz
bende normal istiyorum ama hastanede yatarken tırstım azıcık :)bhayırlısı bakalım kolay doğumlar olur inşallahson 2 gidişimde önde ama hatrladım dopplerde de önde çıkmştı ayy hangi cihaza inancaz belli değil artık..
akışına bıraktım doktora kilosunu bile sormadım sırf düşünüp kendimi yiyiyp bitrmeym diye..
ben normal doğum istyrm hayrlısıyla psikolojk etkilenp sezeryana yönelmek istemyrm..
Amin ins canımbende normal istiyorum ama hastanede yatarken tırstım azıcık :)bhayırlısı bakalım kolay doğumlar olur inşallah
ne güzellll , son 19 günümüz kaldı arkadaşım :) seninki biraz erken gibimi 38. haftada oluyo heralde ?Beraber şafak sayalım bizimde üç mart :)
Evet canım oldu zaten baya ama muayene eden doktot olabılır demıstı bebegı de asagıda hıssedıyorum bakalam belkıde erkenden gelır hayırlısı olsunCanım bence ılk doktorun sezeryan daha kolayına geldıği için bildiğin seni sezeryana yönlendirmiş, birazda bahaneler bulmuş gibi, gün alsan bile o zamana kadar normal olabilirmiş, tabikide karar senin emin olmak için bir doktora daha git istersen.
Alttan muayeneden sonra lekelenme oluyormus sen yınede kontrol et sürekli
Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Teşekkür ederım canım hepımız ıcın hayırlısı olsuninsan kime inanacağını şaşırıyor valla artık. hakkında hayırlısı neyse öyle olur inşallah canım.
Erken gelebılır dedıgı ıcın beklemedeyım zaten suanMasallh ne guzel iste norml yap sen de madem
bize tatil değil malesefGünaydın bayanlar. Bugun iş yok ne guzel :)
Tesekkur ederım cnm. Ben de oyle dusundum dıger doktor rahat olur deyınce bı cesaret de geldı ama ınsan ıster ıstemez aylarca gıttıgı doktordan da etkılenıyor ama dedıgın gıbı kolaylarına gelmıs olabılır kı genelde bu boyle oluyor. Zaten agrılarım da artmaya basladı alttan zonklama tarzı bırseyler oluyorbence kesinlikle 2. doktoru ciddiye al sen canım hatta doğumuda onda yaparım ben olsam 1.ye bi daha gitmem :) normal yapabilecekken durup dururken sezeryana yönlendiriyor doktorlar kolaylarına geldiği için, çatı müsait bebek gelmek üzere açılma bile var daha nolsun 1 hafta daha sabreder bebişi kucağına alırsın hayırlısıylaçok kafana takılıyorsa başka bi dr.a daha gider baş çevresi ölçümünü sorar internetten araştırırsın gerçekten normal sınırların üstünde ve seni zorlayacak ise ozaman tekrar düşünürsün ama öyle olsa idi 2. dr. söylerdi sanırım 1.ye çok takılma lekelenmeden sonra doğum yakın oluyor zaten yakında hayırlısıyla doğar zaten senin bebiş bide alt dikişle karın dikişi aynı değil karından en az 10 cm 8 kat kesiyorlar alttan yüzeysel ve çok çok bi kaç cm dikişin oluyor ben şansım olsa sezeryan sonrası bile normal yapardım ama riskleri büyük diye göze alamıyorum hepimiz sağ salim alırız inş. bebişleri kucağımıza
Ben de bekleyecegım cnm zaten 19 una verdı kontrolü o zamana kdr gelir belki okadar ınmişseNormal doğum yap o zaman canım. Bebeğe eli değiyor sa cçok inmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?