Allah kurtarsın sağlıkla kavuşursun yavruna inşallahBız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
Çok geçmiş olsun ya ateşlenmemeye dikkat et tuzlu su ya da karbonatla gargara yapsanda iyi olabilir.Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötükonuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
Gunaydinlar..bugun tatli telas icindeyim.kizim 4 subatta 3 yasina girmisti ama okulda kutlamak icin partisini bugune erteledik.dun butun arkadaslarina davetiyelerini dagitti.Ilk deneyim olarak pastasini ve kurabiyelerini seker hamurundan kendimiz yaptik.bu is gercekten eglenceliymis :) kostumunu sinif suslerini herseyini kendim hazirladim.Hello kitty hayraniyiz.herseyimiz kitty oldu :)
Ablasinin dogum gunu hatirasi oglusun göbek hatirasi bugun studyoda da babasi ile birlikte fotograf cekimine gidecegiz...
35.haftaya da bugun itibari ile adim attik :)
Hayırdır canim geçmiş olsun uzan belki gecerKahvalti yapana kadar iyiydim kahvaltidan sonra yine belimden kasiklarima dogru agri basladi
Çok geçmiş olsunHerkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötükonuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
Çok geçmiş olsun zaten doğum öncesi iznin mantığı da bu bebeğin ve sen sağlıcakla hazırlanın doğum sürecine sonrası bi şekilde halledilirEvet canım sömestr başlamgıcı suyumun azaldığını öğtendim azalma devam ederse alcaz dedi doktor. Dinlenme iyi gelince başlamamamı söyledi. Ben dr çok istedim şimdi rapor al fln zor olcak ama napalım kızım biraz daha kalsın yeter
Ayyy dur canim seninle aynı günüz korkutma beni daha hicbirseyim hazır değil. Gaz sancısi gibi birşeydir o belki.dikkat et kendine yormaGünaydın kızlar gece sancılandım doğuruyorum artık dedim, önce alttan sancı girdi o sancıya uyandım sonrada karnımda göbek çevremde ağrı başladı tamm artık böyle devam ederse kızım geliyor dedim, bir süre böyle devam etti sonra geçti çok şükür ama ben korkudan uyuyamadım. Şimdide kahvaltı yaptım biraz daha durup uyumayı deniycem. Dün hastane çantasını hazırlamıştım hatta akşam eşime gösterdim nerde ne var bilsin diye. Sanki kizim gününe kadar dayanamıycak gibi hissediyorum
Ay dur sabret biraz bak ben senden 4 gün ondeyim daha ben dogurmadim lütfen sırayı bozmayalim:)Günaydın kızlar gece sancılandım doğuruyorum artık dedim, önce alttan sancı girdi o sancıya uyandım sonrada karnımda göbek çevremde ağrı başladı tamm artık böyle devam ederse kızım geliyor dedim, bir süre böyle devam etti sonra geçti çok şükür ama ben korkudan uyuyamadım. Şimdide kahvaltı yaptım biraz daha durup uyumayı deniycem. Dün hastane çantasını hazırlamıştım hatta akşam eşime gösterdim nerde ne var bilsin diye. Sanki kizim gününe kadar dayanamıycak gibi hissediyorum
Ne güzel şeyler demiş doktorun ama -... kafan karışmasın bence ya... demek ki müsaitsin ki bunu diyebilmiş... artık sancı nişan vs gibi gözlemlerini bekliceksin... hiç kafanı bulandırma hazırlıklarını tamamla kafanda rahat olur..Bız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
Cok güzel olmuş benim kızımda haziran doğumlu inşallah kardeşiyle doğum gününü kutlamaya gidicez
INS HAYIRLISIYLA CIKARSINIZ O HUNLERE...
Bu tip agrilar olacaktir.Hazirlik yapiuir vucudunuz...relas etmeden nefes vb. Egzersizlerle gecmesini bekleyin.hayirli dogumlar ins..Günaydın kızlar gece sancılandım doğuruyorum artık dedim, önce alttan sancı girdi o sancıya uyandım sonrada karnımda göbek çevremde ağrı başladı tamm artık böyle devam ederse kızım geliyor dedim, bir süre böyle devam etti sonra geçti çok şükür ama ben korkudan uyuyamadım. Şimdide kahvaltı yaptım biraz daha durup uyumayı deniycem. Dün hastane çantasını hazırlamıştım hatta akşam eşime gösterdim nerde ne var bilsin diye. Sanki kizim gününe kadar dayanamıycak gibi hissediyorum
Ayy asla cocuma boyle bisi yaptirmam galiba icim bi tuhaf olduBebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Ya şu doğumu dikiş meselesine kadar indirgemiyorlar mi sinir oluyorum hele bunu yapan bi Dr nasıl böyle söyleyebilir kendi vücudun senin kararın isteğe bağlı sezaryen isteyen arkadaşları da gayet normal karşılıyorum ama Dr sanki seni yönlendirmis gibi gelişim de zaten kafanin büyük olması lazım ki herhangi başka bi anormallik yoksa kilosu da normal doğum için musait Normal doğum anne ve bebek için kısa süreli acı versede uzun sürede çok sağlıklıİyi akşamlar kızlar.. Bugün kontrolümz vardı dogum seklıne karar verecektık. Doktorum bebegımın cok kılolu olmadıgını (suan 2900 cıvarı) ancak kafasının bıraz yapı olarak buyuk oldugunu sezeryan yapmamın daha uygun olacagını soyledı. Hatta ayın 20 sıne de gun verdı. Daha sonra ben emın olamadıgım ıcın dusun haftaya kararını verırsn dedı. Alttan dıkıslı olmaktansa karından ol ılerde sorun yaratabılr vs dedı. Suan cok kararsızm yorumlarınızı beklıyorumm
Mecburi olmadikca normal dogum gibisi yok Allah bunu boyle yarattiysa vardir bir bildigi keske bende normal dogurabilseydim insan 5 yas genclesiyor hem icerden hem disardan bence kafan hic karismasin eger ki bebegin sagliginda herhangi bi durum yoksa bekle normal dogur canimBız emın olamadıgımz ıcın baska bır doktora da gıttık. Gıttıgımz doktor catı muayenesı yaptı ve kemık yapımın cok musaıt oldugunu hatta 2 ck acıklıgım oldugunu bebegın basına degebıldıgını soyledıhatta muayeneden sonra benden lekelenme geldı sızde de olabılır aklınızda bulunsun. Bu bebek zaten 1 hafta ıcınde dogar dedı normal yapabılırsn dedı tamamen kafam allak bullak
En yeni bebek kim şimdi :) İdil Boris vardı en son sanırımYeni bebişler ekleniyor her geçen gün.Sıra kimde acaba?
Ayyy dur canim seninle aynı günüz korkutma beni daha hicbirseyim hazır değil. Gaz sancısi gibi birşeydir o belki.dikkat et kendine yorma
Ay dur sabret biraz bak ben senden 4 gün ondeyim daha ben dogurmadim lütfen sırayı bozmayalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?