2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kurtarsın sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah

Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötü konuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
Çok geçmiş olsun ya ateşlenmemeye dikkat et tuzlu su ya da karbonatla gargara yapsanda iyi olabilir.

Cok güzel olmuş benim kızımda haziran doğumlu inşallah kardeşiyle doğum gününü kutlamaya gidicez.

Günaydın kızlar bugün kar yağışı duracak inşallah tatil olmayanlar kendinize dikkat edin Allah korusun

Günaydın kızlar gece sancılandım doğuruyorum artık dedim, önce alttan sancı girdi o sancıya uyandım sonrada karnımda göbek çevremde ağrı başladı tamm artık böyle devam ederse kızım geliyor dedim, bir süre böyle devam etti sonra geçti çok şükür ama ben korkudan uyuyamadım. Şimdide kahvaltı yaptım biraz daha durup uyumayı deniycem. Dün hastane çantasını hazırlamıştım hatta akşam eşime gösterdim nerde ne var bilsin diye. Sanki kizim gününe kadar dayanamıycak gibi hissediyorum

Çok geçmiş olsun zaten doğum öncesi iznin mantığı da bu bebeğin ve sen sağlıcakla hazırlanın doğum sürecine sonrası bi şekilde halledilir

Ayyy dur canim seninle aynı günüz korkutma beni daha hicbirseyim hazır değil. Gaz sancısi gibi birşeydir o belki.dikkat et kendine yorma

Ay dur sabret biraz bak ben senden 4 gün ondeyim daha ben dogurmadim lütfen sırayı bozmayalim:)

Ne güzel şeyler demiş doktorun ama -... kafan karışmasın bence ya... demek ki müsaitsin ki bunu diyebilmiş... artık sancı nişan vs gibi gözlemlerini bekliceksin... hiç kafanı bulandırma hazırlıklarını tamamla kafanda rahat olur..

Gunaydin kizlar. manolyyaa ben de iki gun once yasadim bogaz agrisi yanmasi ve ust solunumda sikinti. Papatya demleyip 5 dk buharinda dur cok iyi geliyor. Bir de dr umun tavsiyesiyle otaci meyanbali pastil aldim bogazima cok iyi geldi. Salgin var arkadaslar dogum oncesi jendinizi koruyun.

Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Ayy asla cocuma boyle bisi yaptirmam galiba icim bi tuhaf oldu
Birde bu insanlarin gobisleri ne guzel ya ne dogum lekeleei var ne kil ne tug ne catlak off ya hepsi bizi buluyo gobekte kucuk

Ya şu doğumu dikiş meselesine kadar indirgemiyorlar mi sinir oluyorum hele bunu yapan bi Dr nasıl böyle söyleyebilir kendi vücudun senin kararın isteğe bağlı sezaryen isteyen arkadaşları da gayet normal karşılıyorum ama Dr sanki seni yönlendirmis gibi gelişim de zaten kafanin büyük olması lazım ki herhangi başka bi anormallik yoksa kilosu da normal doğum için musait Normal doğum anne ve bebek için kısa süreli acı versede uzun sürede çok sağlıklı
sen bilirsin yine de ben kendimi normale sartladim acı esigim de çok düşüktür bakalım is başa düşünce sezeryaaaân diye yalvarablirim:)

Mecburi olmadikca normal dogum gibisi yok Allah bunu boyle yarattiysa vardir bir bildigi keske bende normal dogurabilseydim insan 5 yas genclesiyor hem icerden hem disardan bence kafan hic karismasin eger ki bebegin sagliginda herhangi bi durum yoksa bekle normal dogur canim

günaydın herkese.. o ters bebeği çevirmek iyi cesaret işiymiş. ben bebdğe bişi olcsk korkusuyla tamamını izleyemedim :)

Ayyy dur canim seninle aynı günüz korkutma beni daha hicbirseyim hazır değil. Gaz sancısi gibi birşeydir o belki.dikkat et kendine yorma

Ay bende çok korktum, oysaki dün hiçbir şey yapmadım yatıp karı izledim. İnşallah bebişlerimiz zamanında gelir

Ay dur sabret biraz bak ben senden 4 gün ondeyim daha ben dogurmadim lütfen sırayı bozmayalim:)

Dimi kimse sırayı bozmasın ama gece baya tedirgin oldum, birde bende tam bu haftalarda doğmuşum kızım bana benziycek diye korkuyorum, hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın okul başladı Allahtan yine kar tatili geldi bu şekilde dolar günlerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…