2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabah kalktğmdan beri tarif edemedğm bi karın ağrım var geçer diye bekledm ama geçmiyor..
üşütme ağrısımıki acaba ?
sancının ağrısını da bilmeynce endişeye kapılıyr insan..

Ben sordum doktora benimki 36da bakcaz demişti. Hepsi bi farklı. krem için de şimdiden kullanma erken tetiklemeye gerek yok 37de başlarsın dedi

Ben de bekleyecegım cnm zaten 19 una verdı kontrolü o zamana kdr gelir belki okadar ınmişse
canm evham yap diye demiyorum ama 2 gün sonra falan git sen yinede doktora.
Aman evde insan ne yapicani şaşırıyor temizlik yapmamak için kendimi zor tutuyorum havada soğuk dışarı da cikamiyoruz. Çok sıkıldım ben bugun
bişe yapıncada cok yorulup pişman oluyon zaten otur keyif yap en güzeli

sanki erken gibi.. ki hala şu çatı muayenesini anlamş değilm son haftaya gelnse yapılsa neysede..
eğitmde ebelermz kesnlkle yaptrmayn demşti bende devlete gidiyrm doktorlar çatı muayenesi yapmyr..
aslında böyle bişeye en azndan erkenden gerek yok.. son haftan olur doğum olmamştr belki o zamn yapılır duruma göre sezeryan olunur.. öncesnde bana gereksz gelyr açıkçası..

hastane cok uzakmı . geçen hafta hastanede yatarken böyle açıklığı olanları hep yatırmışlardı. sürekli nst ile kontrol ediyolardı. heryer farklı sistem uyguluyo demekk
Hastane ıste arabayla 20 dk cnm sorduk yetısebılır mıyız dıye suyun bıle gelse gec olmaz dedı ben de anlamadım

Kızlar biz bu bebişleri nasul giydirceZ hep aklım takılıyor. Doğumdan odaya gelirken giysin diye 1zıbın 1çıtçıtlı 1iç alt patikli 1de tulum koydum. Ama o zıbından ve içine patikliden 1tane var. Acaba külotlu çorap alsam mı Bilemedim. Ben normalde çıçıtlı bez bide altüst veya tulum giydiririm diorm ama üşür mü ki

Canım orada nasıl bılmıyorum ama benım gordugum kadarı ıle bebeklerı cok kalın gıydırmıyorlar hastanelerde cunku zaten sıcak ortam ve battanıyenın ıcınde oluyor bana soyledıklerın yeterlı geldı ama yıne sen kendı hastanenın durumuna gore bak derım

Banada arkadaslarim anlayissizlik yapinca sıkıliyorum valla aynen , bekar arkadaslsrim daha anlayisli hamileligi yasamislar daha anlayissiz ustelik :)

10lu set yetmezmi acaba ilk giydrmk icn ? Bn 10 luyu penye battaniyeye sardm cantda ilk giydrlmsi icin

Bnm gittgm hastne de sicak cok kalin giydrlmez herhlde

37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
Canım dün oldum birkac saniye degıldı benımkı bırkac dakıka surdu ama acıklıgım cıktıgı ıcın de olabılır doktor elıne bır sıvı surerek parmaklarıyla kemıklerıne bakıyor tamamen. Ben normalde kendımı cok kasarım zaten o koltuktan da korkuyorm mecburen kastım ama doktor normal bır bayandan bıraz daha heyecanlıydın okdr dedı genellıkle tum bayanlar bu sekılde tepkı verıyor dedı cok asırı rahat olunmaz kanımca ıcınde parmaklar dolasırken

Yaaaa deme öyle demeeee
Normal dusunuyorsan doktorun yaptıgı bu tuşe dedıklerı ıslemı normal dogumda sayısızca yapıyorlarmıs cnm alısman lazm dedı doktorm acılmana ancak o sekılde bakabılırler cunku acı verıcı bısı degıl ama korkma sadece bıraz huylanıyorsn

Hadi bakalım Hayırlısı, ben de normalde o koltuktan korkup bağıranlardanım da ondan tırsıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…