Ben sordum doktora benimki 36da bakcaz demişti. Hepsi bi farklı. krem için de şimdiden kullanma erken tetiklemeye gerek yok 37de başlarsın dediarkadaşlar merabalar doktorum 35 +4 e çatı muayenesi yapıcaz dedi bana biraz erken gbi geldi ama varmı bu hftalarda çatı muayenesi yapılan.bide göğüs ucu kremi aldım ama tam larak ne zman kullanmaya başlamalıyım.
Amın canım cumlemızı ınsallahcnm seninkinin eli kulağnda her an doğum yapablrsn son aşamadasn artık ne güzell... Rabbim hayrlısıyla kurtarsn inş seni, bizi..
canm evham yap diye demiyorum ama 2 gün sonra falan git sen yinede doktora.Ben de bekleyecegım cnm zaten 19 una verdı kontrolü o zamana kdr gelir belki okadar ınmişse
bişe yapıncada cok yorulup pişman oluyon zaten otur keyif yap en güzeliAman evde insan ne yapicani şaşırıyor temizlik yapmamak için kendimi zor tutuyorum havada soğuk dışarı da cikamiyoruz. Çok sıkıldım ben bugun
sanki erken gibi.. ki hala şu çatı muayenesini anlamş değilm son haftaya gelnse yapılsa neysede..arkadaşlar merabalar doktorum 35 +4 e çatı muayenesi yapıcaz dedi bana biraz erken gbi geldi ama varmı bu hftalarda çatı muayenesi yapılan.bide göğüs ucu kremi aldım ama tam larak ne zman kullanmaya başlamalıyım.
Hastane ıste arabayla 20 dk cnm sorduk yetısebılır mıyız dıye suyun bıle gelse gec olmaz dedı ben de anlamadımhastane cok uzakmı . geçen hafta hastanede yatarken böyle açıklığı olanları hep yatırmışlardı. sürekli nst ile kontrol ediyolardı. heryer farklı sistem uyguluyo demekk
Bence o hiç belli olmaz ben annemin kopyası gibiyim ve ilk çocuğumBakalım benim kizcem kime benzicek,ben esmer esim kumral :)
Ama dikkat ettim kiz bebeklerde babaya benzeyen cok
Ben de sordum karnın sertlesırse ıste kasılma gıbı bıs olursa gecmezse agrıların bır de suyun gelırse o zaman gel dedı ben de eve geldım beklıyorum19 geç değilmi ya. Allah muhafaza ben yerinde olsam 3 gune bir ggiderim dr a
canm evham yap diye demiyorum ama 2 gün sonra falan git sen yinede doktora.
Zaten okadar tetıkteyım kı sureklı vucudumu dınlıyorum kafamı hıc bır seye veremıyormolmazsa gıdeyım bır daha baksınlar alttan da cok baktırmayın dıyorlar ama herkes bısı dıyor
Canım orada nasıl bılmıyorum ama benım gordugum kadarı ıle bebeklerı cok kalın gıydırmıyorlar hastanelerde cunku zaten sıcak ortam ve battanıyenın ıcınde oluyor bana soyledıklerın yeterlı geldı ama yıne sen kendı hastanenın durumuna gore bak derımKızlar biz bu bebişleri nasul giydirceZ hep aklım takılıyor. Doğumdan odaya gelirken giysin diye 1zıbın 1çıtçıtlı 1iç alt patikli 1de tulum koydum. Ama o zıbından ve içine patikliden 1tane var. Acaba külotlu çorap alsam mı Bilemedim. Ben normalde çıçıtlı bez bide altüst veya tulum giydiririm diorm ama üşür mü ki
Banada arkadaslarim anlayissizlik yapinca sıkıliyorum valla aynen , bekar arkadaslsrim daha anlayisli hamileligi yasamislar daha anlayissiz ustelik :)Aman salla gitsin
Açıklama yaptıkça insanlar kendini fazla önemsiyor
Ben bırak son ayda, 4-5 aylık hamile arkadaşıma bile bizi çağırmışken zahmet etme bana gelin dedim, yine olsun yine derim
Gerçek arkadaşlık böyledir
Akraba curcuna vs. densiz oluyo zaten onlara da yeri gelince müsait değilim demeyiöğrendim, çeşit çeşit hamur işi hazırladığında zırt pırt sana gelmek istiyolar hemde benden baya büyükler sıkıldım.
Aa lutfen , ozamanda ona uymazmis sonrada zate dogururmusum ne zaman gelecekmis bidesen bi de müsait oldğn günü söylyrsn hala trip yiyorsun boşversene yaa gelmesnler madem.. kızdım şimdi
10lu set yetmezmi acaba ilk giydrmk icn ? Bn 10 luyu penye battaniyeye sardm cantda ilk giydrlmsi icinKızlar biz bu bebişleri nasul giydirceZ hep aklım takılıyor. Doğumdan odaya gelirken giysin diye 1zıbın 1çıtçıtlı 1iç alt patikli 1de tulum koydum. Ama o zıbından ve içine patikliden 1tane var. Acaba külotlu çorap alsam mı Bilemedim. Ben normalde çıçıtlı bez bide altüst veya tulum giydiririm diorm ama üşür mü ki
Bnm gittgm hastne de sicak cok kalin giydrlmez herhldeCanım orada nasıl bılmıyorum ama benım gordugum kadarı ıle bebeklerı cok kalın gıydırmıyorlar hastanelerde cunku zaten sıcak ortam ve battanıyenın ıcınde oluyor bana soyledıklerın yeterlı geldı ama yıne sen kendı hastanenın durumuna gore bak derım
Yaaaa deme öyle demeeeeçok acımıyor merak etme. normal doğumu düşünüyorsan bu acı acı değil.
Benim doktor en geç 37. Hafta yapılmalı Demişti de oradan biliyom 35+3 üm önümüzdekı hafta içi yaptırmam gerekmiş benim deBn de olmdm daha 37+2 yim
Canım dün oldum birkac saniye degıldı benımkı bırkac dakıka surdu ama acıklıgım cıktıgı ıcın de olabılır doktor elıne bır sıvı surerek parmaklarıyla kemıklerıne bakıyor tamamen. Ben normalde kendımı cok kasarım zaten o koltuktan da korkuyorm mecburen kastım ama doktor normal bır bayandan bıraz daha heyecanlıydın okdr dedı genellıkle tum bayanlar bu sekılde tepkı verıyor dedı cok asırı rahat olunmaz kanımca ıcınde parmaklar dolasırken37. Haftanın içindesin en geç bu hafta sonuna kadar yapması gerek,sezeryan istemiyorsan tabi
Bu arada çatı muayenesi olan var mı aramızda,cok acımıyor diymiiiiii
Normal dusunuyorsan doktorun yaptıgı bu tuşe dedıklerı ıslemı normal dogumda sayısızca yapıyorlarmıs cnm alısman lazm dedı doktorm acılmana ancak o sekılde bakabılırler cunku acı verıcı bısı degıl ama korkma sadece bıraz huylanıyorsnYaaaa deme öyle demeeee
Hadi bakalım Hayırlısı, ben de normalde o koltuktan korkup bağıranlardanım da ondan tırsıyorum işteCanım dün oldum birkac saniye degıldı benımkı bırkac dakıka surdu ama acıklıgım cıktıgı ıcın de olabılır doktor elıne bır sıvı surerek parmaklarıyla kemıklerıne bakıyor tamamen. Ben normalde kendımı cok kasarım zaten o koltuktan da korkuyorm mecburen kastım ama doktor normal bır bayandan bıraz daha heyecanlıydın okdr dedı genellıkle tum bayanlar bu sekılde tepkı verıyor dedı cok asırı rahat olunmaz kanımca ıcınde parmaklar dolasırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?