Ayyy valla rahatladım azcık,çok saol..yapcak bişey yok pıtırcıklar için çekicezNormal dusunuyorsan doktorun yaptıgı bu tuşe dedıklerı ıslemı normal dogumda sayısızca yapıyorlarmıs cnm alısman lazm dedı doktorm acılmana ancak o sekılde bakabılırler cunku acı verıcı bısı degıl ama korkma sadece bıraz huylanıyorsn
Ben de oyle yaptim icine bir de corapla bez koydum ayrica cantaya bi tane battaniye bi tane tulum bi tane alt ust bi tane de zibin koydum az mi ki bilemedim10lu set yetmezmi acaba ilk giydrmk icn ? Bn 10 luyu penye battaniyeye sardm cantda ilk giydrlmsi icin
O değişiyor bence doktordan doktora hiç takma bence Allah sağlık versin.kızlar bugün kontrolüm vardı. 35+1'im. Bebeğin boyu 45 cm, kilosu 2000 grdı. Doktorum iki hafta geriden geliyor dedi. Üzüldük tabi eşimle haliyle. Başka bir özel hastaneye gittik hemen akabinde. Bu kez bebeğin kilosu 2400 gr. çıktı. Ortalamasını düşündüğümde normal gibi geldi, siz ne dersiniz?
Ne hakkıccanım helal olsun
Hastane sicak oluyo ama bebek yeni dogdugu ivin o sicakliga alisana kadar tir tir titrio benim kizimin cenesi titremisti ameliyathanede soguktu yavrum cok usumustuBnm gittgm hastne de sicak cok kalin giydrlmez herhlde
Ayyy okadar zorlayamam ya birde ben bu yöntemin çok sağlıklı olmadığını duymuştum.Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Benim bu dediklerim 10lunun içindekiler.. normalde peki tulum ya da altın içibe külotlu çorap giydircek misiniz10lu set yetmezmi acaba ilk giydrmk icn ? Bn 10 luyu penye battaniyeye sardm cantda ilk giydrlmsi icin
sanki erken gibi.. ki hala şu çatı muayenesini anlamş değilm son haftaya gelnse yapılsa neysede..
eğitmde ebelermz kesnlkle yaptrmayn demşti bende devlete gidiyrm doktorlar çatı muayenesi yapmyr..
aslında böyle bişeye en azndan erkenden gerek yok.. son haftan olur doğum olmamştr belki o zamn yapılır duruma göre sezeryan olunur.. öncesnde bana gereksz gelyr açıkçası..[
evet aslında bu kadar erken yapılması erken doğuma bile yol açabilir hatta birz kanama flanda olabiliyomuş sanırım bu muayeneden sonrasanki erken gibi.. ki hala şu çatı muayenesini anlamş değilm son haftaya gelnse yapılsa neysede..
eğitmde ebelermz kesnlkle yaptrmayn demşti bende devlete gidiyrm doktorlar çatı muayenesi yapmyr..
aslında böyle bişeye en azndan erkenden gerek yok.. son haftan olur doğum olmamştr belki o zamn yapılır duruma göre sezeryan olunur.. öncesnde bana gereksz gelyr açıkçası..
bende öyle düşünüyodum son 2,3 hafta kala kullanmak yeterli olur sanırım.Ben sordum doktora benimki 36da bakcaz demişti. Hepsi bi farklı. krem için de şimdiden kullanma erken tetiklemeye gerek yok 37de başlarsın dedi
Erkek bebekler icin kulotlu corap iyi degilmis o yuzden patikli altlardan aldim tulumun icine onladdan giydircem benBenim bu dediklerim 10lunun içindekiler.. normalde peki tulum ya da altın içibe külotlu çorap giydircek misiniz
valla benim bildiğim doğumdan sonra bebek görmeye gelinir haberli bir şekilde. bebek biraz büyüdüğündeAa lutfen , ozamanda ona uymazmis sonrada zate dogururmusum ne zaman gelecekmis bideAllah im en aklima mukayet ol
ben iç zıbın, tulum, patik, yelek, eldiven ve başlık dışında bir şey giydirmeyi düşünmüyorum külotlu çorap falan hiç almadım bile bacakları için tulumun altına bir şey giydirmeyecem. benimkiler az mı olur ki?Erkek bebekler icin kulotlu corap iyi degilmis o yuzden patikli altlardan aldim tulumun icine onladdan giydircem ben
bende o ayaklı altlardan aldım.Erkek bebekler icin kulotlu corap iyi degilmis o yuzden patikli altlardan aldim tulumun icine onladdan giydircem ben
iç zıbınlar ıyı oluyor.ılk zamanlardaben bir şey giydirmeyi düş
ben iç zıbın, tulum, patik, yelek, eldiven ve başlık dışında bir şey giydirmeyi düşünmüyorum külotlu çorap falan hiç almadım bile bacakları için tulumun altına bir şey giydirmeyecem. benimkiler az mı olur ki?
Ben de senin gibi düşünüyırm ama milöet bacakları üşür külotlu ya bitane daha alt giydir diyor. İzmirdeym doğalgazlı ev ee oda ısısı ölçülcek battaniyesi olcak..ben bir şey giydirmeyi düş
ben iç zıbın, tulum, patik, yelek, eldiven ve başlık dışında bir şey giydirmeyi düşünmüyorum külotlu çorap falan hiç almadım bile bacakları için tulumun altına bir şey giydirmeyecem. benimkiler az mı olur ki?
aynen öyle battaniyesi de olacak ben üşüyeceğini sanmıyorum zaten hastane sıcak oluyor diyorlar evlerimiz de öyle. hatta ben hastane çantasına çok şey koymayı da düşünmüyorum bu yazdıklarımdan iki takım olacak başka da bir şey koymayacam valla. gerçi biz küçük bir şehirde yaşıyoruz bir ihtiyaç olsa hemen 5dk da eve gider alırlar, büyük şehirde yaşayanlar için durum farklı ama.Ben de senin gibi düşünüyırm ama milöet bacakları üşür külotlu ya bitane daha alt giydir diyor. İzmirdeym doğalgazlı ev ee oda ısısı ölçülcek battaniyesi olcak..
Bilmiyorum ki ben de lazim olursa alirsin biraz yasayip gorcez galibaben bir şey giydirmeyi düş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?