2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy valla rahatladım azcık,çok saol..yapcak bişey yok pıtırcıklar için çekicez

O değişiyor bence doktordan doktora hiç takma bence Allah sağlık versin.

Canım açıklığın varsa normal doğur bence belki kesiyede gerek kalmaz ama tabi sen bilirsin.

Bebeği ters durduğu için sezeryan olmak zorunda olanlar ‘External cephalic version’ diye bir şey var duydunuz mu? Anne karnında doktor bebeği döndürebiliyormuş şu videoyu izleyin;
Ayyy okadar zorlayamam ya birde ben bu yöntemin çok sağlıklı olmadığını duymuştum.

merhaba heyecanlı anne adayları. Nasılsınız. Ben bugün kendime gelemedim bir türlü

ben bir şey giydirmeyi düş
Erkek bebekler icin kulotlu corap iyi degilmis o yuzden patikli altlardan aldim tulumun icine onladdan giydircem ben
ben iç zıbın, tulum, patik, yelek, eldiven ve başlık dışında bir şey giydirmeyi düşünmüyorum külotlu çorap falan hiç almadım bile bacakları için tulumun altına bir şey giydirmeyecem. benimkiler az mı olur ki?

iç zıbınlar ıyı oluyor.ılk zamanlarda

Ben de senin gibi düşünüyırm ama milöet bacakları üşür külotlu ya bitane daha alt giydir diyor. İzmirdeym doğalgazlı ev ee oda ısısı ölçülcek battaniyesi olcak..

Ben de senin gibi düşünüyırm ama milöet bacakları üşür külotlu ya bitane daha alt giydir diyor. İzmirdeym doğalgazlı ev ee oda ısısı ölçülcek battaniyesi olcak..
aynen öyle battaniyesi de olacak ben üşüyeceğini sanmıyorum zaten hastane sıcak oluyor diyorlar evlerimiz de öyle. hatta ben hastane çantasına çok şey koymayı da düşünmüyorum bu yazdıklarımdan iki takım olacak başka da bir şey koymayacam valla. gerçi biz küçük bir şehirde yaşıyoruz bir ihtiyaç olsa hemen 5dk da eve gider alırlar, büyük şehirde yaşayanlar için durum farklı ama.

Bilmiyorum ki ben de lazim olursa alirsin biraz yasayip gorcez galiba

kızlar hastane ne kadar sıcak da olsa bebek anne karnından vücud ısısı içinden çıktığı için çok üşüyor.kızım 29 nisanda doğmasına ragmen 2 kat giydirmişlerdi.
bu bebegim içinde vereceğim kıyafetler
iç zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın patikli alt)
normal çorap (yeni doğmuş bebege külotlu çorap giydirmek zor olur)
alt üst takım(hastane çıkışında olanlardan)
şapka ,battaniye ,eldiven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…