2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisiniz, benimde ilk çocuğunda iki kat giydirilmisti hatta birde örme yelek bildirmiştik, ona rağmen doğduğu ilk gün bir hapşırmıştı da afedersiniz buyuk insan gibi burnundan birsuru mukus çıkmıştı, annem bile şaşırmıştı hala soyler, bence tedbirli gitmekte fayda var.
Külotlu çorap konusunda da size katılıyorum, çok zor tutuluyor yeni doğanlar, bırakın külotlu çorabı citcitli body bile zor bence.5, 6 tane filan iç zıbın almışız ve hepsini de kullanmışız ilk çocuğunda. Bilhassa Göbeği düşene dek iç zıbın rahat oluyor.

cocuk doktoru normal ınsandan 1 kat fazla gıyecek demıstı.kıs sonucta daha.gercekten ıyı oluyor ıc zıbın

Benim sezeryan olacak ve devlet hastanesinde doğum düşünüyorum 2-3 gün yatırıyorlar ben bebek için 10 lu hastane çıkışı haricinde bi alt üst takım iç zıbınıyla ayrıca bi tulum yine iç zıbını ve patikli pijamasıyla koydum bunların haricinde iki şapka iki Eldiven iki çorap penye battaniyesinin yanısıra kalın Battaniye sini ve iki de yelek hastane çantası değil valizi oldu

Arkadaşlar ben 2 gecedir mide yanmasından uyuyamıyorum dün akşam renni yi kafaya diktim resmen yine

Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötü konuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
Geçmiş olsun canım , ılık suya limon sık bir iki kaşıkta bal at iyi gelir.

Arkadaşlar ben 2 gecedir mide yanmasından uyuyamıyorum dün akşam renni yi kafaya diktim resmen yine
geçmiş olsn cnm da yinede çok içme rennieyi..
mide yanması da çok fena yatsan olmyr kalksan olmyr
ben yarı oturur şeklde uyumaya çalışyrm mide yanmam olunca başka da bişey denemyrm..

Ya benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var

Ya benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var
benm hastane çıkışna ait üst iç zıbın vardı fakat alt iç zıbın yoktu.
iç zıbın 5 tane
iç alt ayaklı 5 tane aldım. hastane içinde her dış giyime birer iç takım koydum.

ne güzellll , son 19 günümüz kaldı arkadaşım :) seninki biraz erken gibimi 38. haftada oluyo heralde ?

Eveeet :)

Benim bebeği besleyen kordon içindeki bir damar yok... onun için çok bekletmek istemiyor doktor. Kızımdan dolayı buda sezeryan olacağından 03.03 olsun dedim uygun dedi :)

Ben hastane için alt açma koymadım özel hastanelerde çok oluyor.
Çantayada herşeyden ikişertane koydum ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…