- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Cok minik oluylrya bastan nasil giydrczki kilotlu corabiBenim bu dediklerim 10lunun içindekiler.. normalde peki tulum ya da altın içibe külotlu çorap giydircek misiniz
kızlar hastane ne kadar sıcak da olsa bebek anne karnından vücud ısısı içinden çıktığı için çok üşüyor.kızım 29 nisanda doğmasına ragmen 2 kat giydirmişlerdi.
bu bebegim içinde vereceğim kıyafetler
iç zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın patikli alt)
normal çorap (yeni doğmuş bebege külotlu çorap giydirmek zor olur)
alt üst takım(hastane çıkışında olanlardan)
şapka ,battaniye ,eldiven
cocuk doktoru normal ınsandan 1 kat fazla gıyecek demıstı.kıs sonucta daha.gercekten ıyı oluyor ıc zıbınHaklisiniz, benimde ilk çocuğunda iki kat giydirilmisti hatta birde örme yelek bildirmiştik, ona rağmen doğduğu ilk gün bir hapşırmıştı da afedersiniz buyuk insan gibi burnundan birsuru mukus çıkmıştı, annem bile şaşırmıştı hala soyler, bence tedbirli gitmekte fayda var.
Külotlu çorap konusunda da size katılıyorum, çok zor tutuluyor yeni doğanlar, bırakın külotlu çorabı citcitli body bile zor bence.5, 6 tane filan iç zıbın almışız ve hepsini de kullanmışız ilk çocuğunda. Bilhassa Göbeği düşene dek iç zıbın rahat oluyor.
Aynen canimvalla benim bildiğim doğumdan sonra bebek görmeye gelinir haberli bir şekilde. bebek biraz büyüdüğünde
Benim sezeryan olacak ve devlet hastanesinde doğum düşünüyorum 2-3 gün yatırıyorlar ben bebek için 10 lu hastane çıkışı haricinde bi alt üst takım iç zıbınıyla ayrıca bi tulum yine iç zıbını ve patikli pijamasıyla koydum bunların haricinde iki şapka iki Eldiven iki çorap penye battaniyesinin yanısıra kalın Battaniye sini ve iki de yelek hastane çantası değil valizi oldukızlar hastane ne kadar sıcak da olsa bebek anne karnından vücud ısısı içinden çıktığı için çok üşüyor.kızım 29 nisanda doğmasına ragmen 2 kat giydirmişlerdi.
Ben koydum canımhastane için alt açma koyuyormusunuz
ben kullan atlardan koydum cnm..hastane için alt açma koyuyormusunuz
hastane için alt açma koyuyormusunuz
Geçmiş olsun canım , ılık suya limon sık bir iki kaşıkta bal at iyi gelir.Herkese Günaydın bu sabah bitik bi haldeyim boğazım çok kötükonuşamıyorum bile boğaz ağrısına ne iyi gelir arkadaşlar öksürürken karnım çok acıyo
geçmiş olsn cnm da yinede çok içme rennieyi..Arkadaşlar ben 2 gecedir mide yanmasından uyuyamıyorum dün akşam renni yi kafaya diktim resmen yine
Ya benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet varkızlar hastane ne kadar sıcak da olsa bebek anne karnından vücud ısısı içinden çıktığı için çok üşüyor.kızım 29 nisanda doğmasına ragmen 2 kat giydirmişlerdi.
Evet sanırım denecek en güzel şey ya sabırGünaydın kızlar.
Kendimi sürekli hastalıklarından şikayet eden teyzelere benzetmeye başladım.
dün gece uyuyamadım hiç dayanamıyorum isyanda etmiyorum sabır diliyorum sadece
benm hastane çıkışna ait üst iç zıbın vardı fakat alt iç zıbın yoktu.Ya benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var
Öyle nasıl yatıyorsun bende bir deniyeyim.geçmiş olsn cnm da yinede çok içme rennieyi..
mide yanması da çok fena yatsan olmyr kalksan olmyr
ben yarı oturur şeklde uyumaya çalışyrm mide yanmam olunca başka da bişey denemyrm..
Ben koydum canım
ben kullan atlardan koydum cnm..
Ben koydum 2 tane
ne güzellll , son 19 günümüz kaldı arkadaşım :) seninki biraz erken gibimi 38. haftada oluyo heralde ?
Ayyy okadar zorlayamam ya birde ben bu yöntemin çok sağlıklı olmadığını duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?