hadi hayırlısı canım. Allah kurtarsın .Eveeet :)
Benim bebeği besleyen kordon içindeki bir damar yok... onun için çok bekletmek istemiyor doktor. Kızımdan dolayı buda sezeryan olacağından 03.03 olsun dedim uygun dedi :)
hadi hayırlısı canım. Allah kurtarsın .
Ben iç zıbın takımı ayrı almıştım 3 parça onu koydum.sende yedek aldıgın patikli altlardan koyabilirsinYa benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var
Sanki biraz erken gibi benim doktorum hiç bahsetmedi bile bende konuyu açmıyorumarkadaşlar merabalar doktorum 35 +4 e çatı muayenesi yapıcaz dedi bana biraz erken gbi geldi ama varmı bu hftalarda çatı muayenesi yapılan.bide göğüs ucu kremi aldım ama tam larak ne zman kullanmaya başlamalıyım.
Ben hastaneye 2 saat uzaklıktayım bence sen hiç korkma.Hastane ıste arabayla 20 dk cnm sorduk yetısebılır mıyız dıye suyun bıle gelse gec olmaz dedı ben de anlamadım
Ben herşeyden çok aldım ama uzağız hastaneye yakın olsam belki bukadar almazdım.aynen öyle battaniyesi de olacak ben üşüyeceğini sanmıyorum zaten hastane sıcak oluyor diyorlar evlerimiz de öyle. hatta ben hastane çantasına çok şey koymayı da düşünmüyorum bu yazdıklarımdan iki takım olacak başka da bir şey koymayacam valla. gerçi biz küçük bir şehirde yaşıyoruz bir ihtiyaç olsa hemen 5dk da eve gider alırlar, büyük şehirde yaşayanlar için durum farklı ama.
Ben 2 tane koydum kullan atlardan bebek kullanmasa bile belki bize lazim olur kanama fazla olursa diyehastane için alt açma koyuyormusunuz
Oyle yapiyim bari orda panik olmak istemiyorumBen iç zıbın takımı ayrı almıştım 3 parça onu koydum.sende yedek aldıgın patikli altlardan koyabilirsin
35 hafta demek istedin değil mi?Bugün kontrol gunumdu nst de çok az sancı çıkmış ve bebeğin kalp atışları normalden hizliymis Dr ultrason muayenesinden sonra tekrar nst istedi ikincisinde hersey normaldi çok şükür
bugün 34 bitti 35egircem Dr bu hafta çok kritik çocuk Dr lari bebeğin sağlığı ve emme refleksi için en az 35 kiloya gelmesini isterler ve 2500 kg olmasi beklenir dedi yürüyüş filan yok henüz
günde 2 tane sade soda icmemi tavsiye etti
balık hapı yazdı
bundan sonra haftalık gitcekmisim
Herkese sağlıklı gunler
Ya kar Tatili en fazla bi iki gün olur çalışmak insanı dinamik tutuyor ben seviyorum ama bazı öğrenciler var ki sinirim alt üst oluyor bugün sabah biraz sinirlendim nst öncesi hemen bebeğe yansımış mesela artık ben sınıfta sinir krizi geçirirken o bebeğin hali nicedir...Ay bende çok korktum, oysaki dün hiçbir şey yapmadım yatıp karı izledim. İnşallah bebişlerimiz zamanında gelir
Dimi kimse sırayı bozmasınama gece baya tedirgin oldum, birde bende tam bu haftalarda doğmuşum kızım bana benziycek diye korkuyorum, hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın okul başladı Allahtan yine kar tatili geldi bu şekilde dolar günlerin inşallah
Ay evet 35 hafta tabiki aceleden yanlislik olmuş pardon :)35 hafta demek istedin değil mi?
Bn de bi saat uzaklktymBen hastaneye 2 saat uzaklıktayım bence sen hiç korkma.
yastığı hafif dikleştirp yarı yatık yarı dayanr halde yatryrm uyuyana kadar öyle yatyrm sonra değişyr şeklm ama en azndan o mide yanmasını hissetmeden uykuya dalmş oluyrm..Öyle nasıl yatıyorsun bende bir deniyeyim.
Ya kar Tatili en fazla bi iki gün olur çalışmak insanı dinamik tutuyor ben seviyorum ama bazı öğrenciler var ki sinirim alt üst oluyor bugün sabah biraz sinirlendim nst öncesi hemen bebeğe yansımış mesela artık ben sınıfta sinir krizi geçirirken o bebeğin hali nicedir...
dikkat et kendine bi hafta daha sabret en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?