2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki biraz erken gibi benim doktorum hiç bahsetmedi bile bende konuyu açmıyorum

Ben herşeyden çok aldım ama uzağız hastaneye yakın olsam belki bukadar almazdım.

Gece uyuyamadığım uykumu uyudum geldim daha ıyıyım çok şükür kendime geldim.
Bende hastane çantamı dün hazırladım 10lu hastane çıkışının içine alt zıbın ve çorap ekledim,
5li hastane çıkışına alt üst zıbın çorap ve battaniye ekledim,
ayrıca bir takım daha alt üs ve 2 çift çorap bir çift patik bir yelek koydum,
hastaneden çıkarken giydirmek için tulum ve kalın battaniye koydum,
5-6 tane bez, ıslak mendil koydum
alt açma, biberon ve emzik bu hafta sonu alacam ve koyacam
Kendime de;
iki takım pijama ve tülbent,
polar sabahlığım,
emzirme atleti ve südyeni, alt çamaşır, çorap ve terlik
göğüs pedi, tarak, krem, diş fırçası ve macunu, gece pedi, ıslak mendil, havlu peçete ve el havlusu
Başka ne ne olmalı bilmiyorum kimisi fazla yada eksik olmuş olabilir hastane çok uzak değil eşim gidip gelip ayarlar eksikleri
A birde çıkarken giyeceğim kıyafet var onu da o zaman eşim getirir evden

Bugün kontrol gunumdu nst de çok az sancı çıkmış ve bebeğin kalp atışları normalden hizliymis Dr ultrason muayenesinden sonra tekrar nst istedi ikincisinde hersey normaldi çok şükür
bugün 34 bitti 35egircem Dr bu hafta çok kritik çocuk Dr lari bebeğin sağlığı ve emme refleksi için en az 35 kiloya gelmesini isterler ve 2500 kg olmasi beklenir dedi yürüyüş filan yok henüz
günde 2 tane sade soda icmemi tavsiye etti
balık hapı yazdı
bundan sonra haftalık gitcekmisim
Herkese sağlıklı gunler

35 hafta demek istedin değil mi?

Ya kar Tatili en fazla bi iki gün olur çalışmak insanı dinamik tutuyor ben seviyorum ama bazı öğrenciler var ki sinirim alt üst oluyor bugün sabah biraz sinirlendim nst öncesi hemen bebeğe yansımış mesela artık ben sınıfta sinir krizi geçirirken o bebeğin hali nicedir...
dikkat et kendine bi hafta daha sabret en az

mümkün olduğunca sakim huzurlu geçirmemiz lazım artık. Doğum zamanımıza az kaldı.Bebişlerimiz herşeyden etkileniyorlar.

Allah kolaylık versın canım, bu dönemde çok etkileniyor bebişlerimiz bizden inşallah hepsi zamanında gelir acele etmezler

merhaba kizlar umarim herkes iyidir ve hersey yolunda gidiyodur insallah biz iyiyiz cok sukur ama kaburgalarim bitik bi hal aldilr iyice agriyo artik ama az kaldi Allahin izniyle ...

Bugün hastaneden çıkarken doğuma geldiğini düşündüğüm bi ailenin elinde ufacık bi El çantası gördüm acaba dedim ben mi abarttim henüz yerlestirmedim ama ben doğum çantası olarak orta boy valiz hazirlicam bebeginkileri bebek çantasına kendimkileri hurca koyup ikisini valize koycam
sanki dolmaz gibi
eşime diyorum bi kaç kat sana da üst baş koyayım maksat valiz dolsun
o da hastanede refaketcilere yemek verip vermediklerini merak etmiş
allahım ya herkesin derdi ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…