2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var
Alt için birşey yok ben dışardan almıştım içine. Olmadı tek altlardan giydirisin üstüne tulum veya yine alt giydirirsin. Ben aziz bebeden akmıştım 2tane 10lu ince gelio gözüme kadife tulum fln da koydum

Ben hastane için alt açma koymadım özel hastanelerde çok oluyor.
Çantayada herşeyden ikişertane koydum ne olur ne olmaz diye.
Hastane o akt açmalar için ücret alabilir. Evden 2tane koy bence. Biz fiyat bilgisi aldık da şu ekstra bu ekstra sayıyorlardı

Bebek bezi az depil mi cnm ya bi günde 9-10 kere yapıo diyorlar

Sabahtan brri ayaktayim habire biyerleri topla duzelt modundayim ve bel bobrek sirt nasi agriyor eskiden 2-3 saate yaoacagim isler puf

yastığı hafif dikleştirp yarı yatık yarı dayanr halde yatryrm uyuyana kadar öyle yatyrm sonra değişyr şeklm ama en azndan o mide yanmasını hissetmeden uykuya dalmş oluyrm..
Bende öyle yatıyorum ama gecenin 3 ünde mide yanmasıyla uyanıp süt içiyorum..Geçmiyor Bu mide yanması geçmiyoorrr

arkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...

Kızlar ben bebek bezini 1 numara aldım ama sanki çok küçük geldi bana minnacık bişi bu sonra sıkmasın çocuğu

Canım korkma sakin ol ama bi doktora gözük derim ben

takip et eğer devam ederse dr. unla konuş. İnşallah devamı gelmez

Banada arkadaşım söyledi çok yapıyormuş bebekler sıvı şeklinde yetmez dedi bir paket koydum ben
Aynen bendr 1 paket koydum ne olut ne olmaz. Bizimkiler telaşlı ben de kalkıp halledemicem kriz geçirymesinlet bana herşey fazla fazla olsun eve gelsin napiim artık

Ay sakin sakin okuyodum yazini esini okuyunca sesli gulmeye basladim yemin ederim :))))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? cuma izne çıkıcaktım ama pazartesi karnım sertleşince uzun süre hastaneye gittik düzensiz sancılarım varmış doktor gelmişken raporumuda yazayım dinlen artık dedi bende aldım raporu, bu güne kadar çatlağım yoktu diye sevinirken resmen iki günde kırmızı gibi göbeğin kenarları çatladı ve artıyo gittikçe göbek derimi resmen iki el tutmuşta çekiyo gibi bi acı gerginlik var dahada artıcak sanırım çatlaklarım

Sakin ol canim korkma dojtorunu ara ve boyle biyle diye durumu anlat bence bekleme tekrari gelecekmi gelmeyecekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…