Alt için birşey yok ben dışardan almıştım içine. Olmadı tek altlardan giydirisin üstüne tulum veya yine alt giydirirsin. Ben aziz bebeden akmıştım 2tane 10lu ince gelio gözüme kadife tulum fln da koydumYa benim hastane cikisi icinde bi tane patikli alt var sadece sizinkilerin icinde alt icin kac tane kiyafet var
Hastane o akt açmalar için ücret alabilir. Evden 2tane koy bence. Biz fiyat bilgisi aldık da şu ekstra bu ekstra sayıyorlardıBen hastane için alt açma koymadım özel hastanelerde çok oluyor.
Çantayada herşeyden ikişertane koydum ne olur ne olmaz diye.
Bebek bezi az depil mi cnm ya bi günde 9-10 kere yapıo diyorlarGece uyuyamadığım uykumu uyudum geldim daha ıyıyım çok şükür kendime geldim.
Bende hastane çantamı dün hazırladım 10lu hastane çıkışının içine alt zıbın ve çorap ekledim,
5li hastane çıkışına alt üst zıbın çorap ve battaniye ekledim,
ayrıca bir takım daha alt üs ve 2 çift çorap bir çift patik bir yelek koydum,
hastaneden çıkarken giydirmek için tulum ve kalın battaniye koydum,
5-6 tane bez, ıslak mendil koydum
alt açma, biberon ve emzik bu hafta sonu alacam ve koyacam
Kendime de;
iki takım pijama ve tülbent,
polar sabahlığım,
emzirme atleti ve südyeni, alt çamaşır, çorap ve terlik
göğüs pedi, tarak, krem, diş fırçası ve macunu, gece pedi, ıslak mendil, havlu peçete ve el havlusu
Başka ne ne olmalı bilmiyorum kimisi fazla yada eksik olmuş olabilir hastane çok uzak değil eşim gidip gelip ayarlar eksikleri
A birde çıkarken giyeceğim kıyafet var onu da o zaman eşim getirir evden
Bende öyle yatıyorum ama gecenin 3 ünde mide yanmasıyla uyanıp süt içiyorum..Geçmiyor Bu mide yanması geçmiyoorrryastığı hafif dikleştirp yarı yatık yarı dayanr halde yatryrm uyuyana kadar öyle yatyrm sonra değişyr şeklm ama en azndan o mide yanmasını hissetmeden uykuya dalmş oluyrm..
Banada arkadaşım söyledi çok yapıyormuş bebekler sıvı şeklinde yetmez dedi bir paket koydum benBebek bezi az depil mi cnm ya bi günde 9-10 kere yapıo diyorlar
Bende 1 numara aldım canım olur herhalde 2-5 kg oluyor galiba 1 numara o kilolarda olacaklar zatenKızlar ben bebek bezini 1 numara aldım ama sanki çok küçük geldi bana minnacık bişi bu sonra sıkmasın çocuğu
Canım korkma sakin ol ama bi doktora gözük derim benarkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
takip et eğer devam ederse dr. unla konuş. İnşallah devamı gelmezarkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
Aynen bendr 1 paket koydum ne olut ne olmaz. Bizimkiler telaşlı ben de kalkıp halledemicem kriz geçirymesinlet bana herşey fazla fazla olsun eve gelsin napiim artıkBanada arkadaşım söyledi çok yapıyormuş bebekler sıvı şeklinde yetmez dedi bir paket koydum ben
Evet cnm takip et ama telaş yapma.. ama doktorunu ara doğum flnsa en azından gerekli önlemler alınsın.. herşey iyi olacak sakin ol sadecetakip et eğer devam ederse dr. unla konuş. İnşallah devamı gelmez
Ay sakin sakin okuyodum yazini esini okuyunca sesli gulmeye basladim yemin ederim :))))))Bugün hastaneden çıkarken doğuma geldiğini düşündüğüm bi ailenin elinde ufacık bi El çantası gördüm acaba dedim ben mi abarttim henüz yerlestirmedim ama ben doğum çantası olarak orta boy valiz hazirlicam bebeginkileri bebek çantasına kendimkileri hurca koyup ikisini valize koycam
sanki dolmaz gibi
eşime diyorum bi kaç kat sana da üst baş koyayım maksat valiz dolsun
o da hastanede refaketcilere yemek verip vermediklerini merak etmiş
allahım ya herkesin derdi ayri
arkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
sofra hazırlıyorum. yemek yicez inş :)Kızlar içim sıkıldı napıosunuz
Ben de cift yastik yatiyorum ki ben alçak yastikta yatan biriydim.yastığı hafif dikleştirp yarı yatık yarı dayanr halde yatryrm uyuyana kadar öyle yatyrm sonra değişyr şeklm ama en azndan o mide yanmasını hissetmeden uykuya dalmş oluyrm..
Aynen canım bende :)))
Ay sakin sakin okuyodum yazini esini okuyunca sesli gulmeye basladim yemin ederim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?