2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde

35. Hafta kontrolde ben sordum doktora çatı muayenesi nedir ne değildir ne zaman yapılır diye,
Su anda yapılmasının bir manası olmaz ne tam başı kanala oturdu, ne doğru düzgün yerleşti ne de gelişti dedi. 37 haftadan sonra duruma göre bakacağını söyledi... sonuçta çatının doğuma uygun olup-olmadığına bakacak; su an sağlıklı bir veri elde edebilmek için erken gibi duruyor...

Günaydın kızlar.
Kendimi sürekli hastalıklarından şikayet eden teyzelere benzetmeye başladım.
dün gece uyuyamadım hiç dayanamıyorum isyanda etmiyorum sabır diliyorum sadece

ay aynen ya hiç uyuyamıyorum bende geceleri ..

Bence o hiç belli olmaz ben annemin kopyası gibiyim ve ilk çocuğum

benim ilk kızda bana benziyo buda ultrasondan yine bana ve ablasına benziyo gibiydi ,hatta dr. da söyledi aynı senin kız küçüğüde diye :))

soda ne için faydaıymış kızlar? kemik gelişimi içinmi acaba öyle duymuştum sanki
Kızlar ben bebek bezini 1 numara aldım ama sanki çok küçük geldi bana minnacık bişi bu sonra sıkmasın çocuğu

1 numara bilebüyük geliyo canım ilk doğduklarında en az 2 paket 1 kullanırız

Aynen canım bende :))). Hatta eşime de okudum sırıtıyor :))

bende çok güldüm o kısıma :)) benimkide onu söylüyodu bi ara aç kalıcaz hastanede diye erkeklerin hepsinin aklı midesine çalışıyo

evet banada erken gibi geldi ama her kontrole gittiğimde yapıcak heralde bundan sonra diye düşündüm yoksa dediğin gbi daha kanala bile girmemiş olabilir .

Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde

Calismayi ozluyorum yalan yok
Ama izine ciktigimdan beride hizli gecti ya annem yegenlerim fln oluypr.ya yengem yegenlerim yada ben orda bazi gunlerde arkadsslarim dan gelenlet oldu akrabalardan oldu derken zsten ev topla bisiler hazirla onlarla vakit gecir zaman gecti hizla sıklmaya vakit bulamadim 1 gun sıkıldm sadece :) bugunde sin misafirlerimi alip daha almayi dusunmuyorum yoruldum

@
İçindeki minerallerin geçmesi için bi şekilde tuket dedi bana acı geliyor icemiyordum ama suya ayrana meyve suyuna kay kandir kendini dedi bilmem ki detay sormadım

Ay sakin sakin okuyodum yazini esini okuyunca sesli gulmeye basladim yemin ederim :))))))
Ya sorma sakasina söylüyor ama yine de bi tuhaf sağolsun bugün nst de kalp atışı hızlı çıkınca Dr git bişiler ye dinlen tekrar gir deyince kantine indik eşim acaba menüde neler var umarım çay güzeldir malum doğumda uzun süre bekleyebikiriz filan diyo

Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha

İns toparlar canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins suan kac kg peki

Ay bende dün hazırladım küçük el valizine Kızımın eşyalarını koydum tabi önce küçük hurclara koydum sonra valize, benimkileride Sırt çantasına koydum, nasıl olabılıyor minik Çanta hayret ettim daha çıkış için ana kucağını getirecek eşim... Yemek derdi hepsinde var

Bebek bezi az depil mi cnm ya bi günde 9-10 kere yapıo diyorlar

Evet canim kimiside hastane veriyo dedi bende o Yüzden az koydum cuma kontrole gidecem o zaman sorucam ona göre tekrar gözden geçiririm

Canim dikkat et sürekli kontrol et imkanın varsa doktorunu ara onunla görüş
Benim yine hafiften sancim başladı hem altta hemde Göbek çevremde inşallah bunlar yalancı sancıdır

_awez_, post: 39379693, member: 285176"]Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha[/QUOTE]
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu allah büyük dualarım seninle canım

Canım Alkah yardimcinız olsun inşallah en kısa zamanda toparlar yavrun

Çok güzel geçiyor valla:) netten film izlerim, kitap okurum, nette takılırim, bu tarz benim izlerim ama TV'deki :) hava Güzelse yürüyüşe çıkarım, Aksa,m yemeği hazırlığı vs derken akşam olur

Geçmiş olsun. İnşallah yarın sonuçların iyi gelir. Ben de yarın ilk kez nst Ye baglanicam ve cok tedirginim

Canım korkma sakin ol ama bi doktora gözük derim ben

takip et eğer devam ederse dr. unla konuş. İnşallah devamı gelmez

Evet cnm takip et ama telaş yapma.. ama doktorunu ara doğum flnsa en azından gerekli önlemler alınsın.. herşey iyi olacak sakin ol sadece

Sakin ol canim korkma dojtorunu ara ve boyle biyle diye durumu anlat bence bekleme tekrari gelecekmi gelmeyecekmi diye

Arkadaşlar daha devamı gelmedi inşallah gelmez,çok pimpirikli biriyim zaten bu konularda,ikide bir lavaboya gidiyorum bişey var mı diye...hiçbişey yok,inşallahta olmaz...takipteyim...en ufak bir şekilde devamı geldiği an hastanedeyim direk...ne sancım ne de ağrım yok...

ilk doğumumda kızım tam gününde doğdu,önce sancım başladı,nişan su falan gelmedi ebe müdahale edene kadar...oğlumda kızım gibi olur annnesini üzmez inşallah....

eşim az önce diyorki ya sen sıkılmadın mı hamilelikten,sanki 1 yıldır hamile gibisin bana göre,kadınlar iyi çekiyor erkekler bu kadar sabırlı olamaz diyor...ben se korkudan ölüyorum erken doğarda bişey olur diye son güne dek taşımaya razıyım yavrumu yeterki bişey olmasın sağ salim kucağıma alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…