Hiç halim yok uzanıyorum. Midemde ve kaburgalarımda bi baskı hissediyorum,nefesim daralıyoKızlar içim sıkıldı napıosunuz
2 numara aldim ben 3-6 kg yaziyo ustunde o bile o kadar kucuk ki cok sevimliKızlar ben bebek bezini 1 numara aldım ama sanki çok küçük geldi bana minnacık bişi bu sonra sıkmasın çocuğu
arkadaşlar merabalar doktorum 35 +4 e çatı muayenesi yapıcaz dedi bana biraz erken gbi geldi ama varmı bu hftalarda çatı muayenesi yapılan.bide göğüs ucu kremi aldım ama tam larak ne zman kullanmaya başlamalıyım.
Günaydın kızlar.
Kendimi sürekli hastalıklarından şikayet eden teyzelere benzetmeye başladım.
dün gece uyuyamadım hiç dayanamıyorum isyanda etmiyorum sabır diliyorum sadece
Bence o hiç belli olmaz ben annemin kopyası gibiyim ve ilk çocuğum
soda ne için faydaıymış kızlar? kemik gelişimi içinmi acaba öyle duymuştum sankiBugün kontrol gunumdu nst de çok az sancı çıkmış ve bebeğin kalp atışları normalden hizliymis Dr ultrason muayenesinden sonra tekrar nst istedi ikincisinde hersey normaldi çok şükür
bugün 34 bitti 35egircem Dr bu hafta çok kritik çocuk Dr lari bebeğin sağlığı ve emme refleksi için en az 35 kiloya gelmesini isterler ve 2500 kg olmasi beklenir dedi yürüyüş filan yok henüz
günde 2 tane sade soda icmemi tavsiye etti
balık hapı yazdı
bundan sonra haftalık gitcekmisim
Herkese sağlıklı gunler
Kızlar ben bebek bezini 1 numara aldım ama sanki çok küçük geldi bana minnacık bişi bu sonra sıkmasın çocuğu
Aynen canım bende :))). Hatta eşime de okudum sırıtıyor :))
evet banada erken gibi geldi ama her kontrole gittiğimde yapıcak heralde bundan sonra diye düşündüm yoksa dediğin gbi daha kanala bile girmemiş olabilir .35. Hafta kontrolde ben sordum doktora çatı muayenesi nedir ne değildir ne zaman yapılır diye,
Su anda yapılmasının bir manası olmaz ne tam başı kanala oturdu, ne doğru düzgün yerleşti ne de gelişti dedi. 37 haftadan sonra duruma göre bakacağını söyledi... sonuçta çatının doğuma uygun olup-olmadığına bakacak; su an sağlıklı bir veri elde edebilmek için erken gibi duruyor...
Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
İçindeki minerallerin geçmesi için bi şekilde tuket dedi bana acı geliyor icemiyordum ama suya ayrana meyve suyuna kay kandir kendini dedi bilmem ki detay sormadımay aynen ya hiç uyuyamıyorum bende geceleri ..
benim ilk kızda bana benziyo buda ultrasondan yine bana ve ablasına benziyo gibiydi ,hatta dr. da söyledi aynı senin kız küçüğüde diye :))
soda ne için faydaıymış kızlar? kemik gelişimi içinmi acaba öyle duymuştum sanki
1 numara bilebüyük geliyo canım ilk doğduklarında en az 2 paket 1 kullanırız
bende çok güldüm o kısıma :)) benimkide onu söylüyodu bi ara aç kalıcaz hastanede diyeerkeklerin hepsinin aklı midesine çalışıyo
Ya sorma sakasina söylüyor ama yine de bi tuhaf sağolsun bugün nst de kalp atışı hızlı çıkınca Dr git bişiler ye dinlen tekrar gir deyince kantine indik eşim acaba menüde neler var umarım çay güzeldir malum doğumda uzun süre bekleyebikiriz filan diyo
Ay sakin sakin okuyodum yazini esini okuyunca sesli gulmeye basladim yemin ederim :))))))
Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Bugün hastaneden çıkarken doğuma geldiğini düşündüğüm bi ailenin elinde ufacık bi El çantası gördüm acaba dedim ben mi abarttim henüz yerlestirmedim ama ben doğum çantası olarak orta boy valiz hazirlicam bebeginkileri bebek çantasına kendimkileri hurca koyup ikisini valize koycam
sanki dolmaz gibi
eşime diyorum bi kaç kat sana da üst baş koyayım maksat valiz dolsun
o da hastanede refaketcilere yemek verip vermediklerini merak etmiş
allahım ya herkesin derdi ayri
Bebek bezi az depil mi cnm ya bi günde 9-10 kere yapıo diyorlar
arkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Çok güzel geçiyor valla:) netten film izlerim, kitap okurum, nette takılırim, bu tarz benim izlerim ama TV'deki :) hava Güzelse yürüyüşe çıkarım, Aksa,m yemeği hazırlığı vs derken akşam olurValla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
Tv , intrnt , okuma , camsr, yemek , bulask , yeme , icme hic cnm skilmio. Calsmk daha zorValla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
Geçmiş olsun. İnşallah yarın sonuçların iyi gelir. Ben de yarın ilk kez nst Ye baglanicam ve cok tedirginimGunler sonra merhaba
1 paket 1 numra, 1 paket de 2 nmra aldm. Cok kucukler dedign gbi ama bebisler de kucucuk oluyo yeni dogdklrnda2 numara aldim ben 3-6 kg yaziyo ustunde o bile o kadar kucuk ki cok sevimli
Iki haftadir 2750 grİns toparlar canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins suan kac kg peki
Canım korkma sakin ol ama bi doktora gözük derim ben
takip et eğer devam ederse dr. unla konuş. İnşallah devamı gelmez
Evet cnm takip et ama telaş yapma.. ama doktorunu ara doğum flnsa en azından gerekli önlemler alınsın.. herşey iyi olacak sakin ol sadece
Sakin ol canim korkma dojtorunu ara ve boyle biyle diye durumu anlat bence bekleme tekrari gelecekmi gelmeyecekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?