Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Bi arkds dogumdyken esi gitms durum yemis gelmsay aynen ya hiç uyuyamıyorum bende geceleri ..
benim ilk kızda bana benziyo buda ultrasondan yine bana ve ablasına benziyo gibiydi ,hatta dr. da söyledi aynı senin kız küçüğüde diye :))
soda ne için faydaıymış kızlar? kemik gelişimi içinmi acaba öyle duymuştum sanki
1 numara bilebüyük geliyo canım ilk doğduklarında en az 2 paket 1 kullanırız
bende çok güldüm o kısıma :)) benimkide onu söylüyodu bi ara aç kalıcaz hastanede diyeerkeklerin hepsinin aklı midesine çalışıyo
Arkadaşlar daha devamı gelmedi inşallah gelmez,çok pimpirikli biriyim zaten bu konularda,ikide bir lavaboya gidiyorum bişey var mı diye...hiçbişey yok,inşallahta olmaz...takipteyim...en ufak bir şekilde devamı geldiği an hastanedeyim direk...ne sancım ne de ağrım yok...
ilk doğumumda kızım tam gününde doğdu,önce sancım başladı,nişan su falan gelmedi ebe müdahale edene kadar...oğlumda kızım gibi olur annnesini üzmez inşallah....
eşim az önce diyorki ya sen sıkılmadın mı hamilelikten,sanki 1 yıldır hamile gibisin bana göre,kadınlar iyi çekiyor erkekler bu kadar sabırlı olamaz diyor...ben se korkudan ölüyorum erken doğarda bişey olur diye son güne dek taşımaya razıyım yavrumu yeterki bişey olmasın sağ salim kucağıma alayım...
Iki haftadir 2750 gr
Dogum yapsanda kirkma ama canim kilosu kotu degil.Iki haftadir 2750 gr
Canim moralini bozma haftan iyi olmazsa alirlar sutunle beslersin bebisini cok daha kucukken doganlar oluyor dualarimiz bebisnleGunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Yok artık yaaBi arkds dogumdyken esi gitms durum yemis gelms
Allh sifa versn cnm insllh gelismi duzelrGunler sonra merhaba
Niye oyle acaba ya yokmuki bi caresiIki haftadir 2750 gr
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda toparlanirsiniz inşallahGunler sonra merhaba
Benim valizim büyük boyBugün hastaneden çıkarken doğuma geldiğini düşündüğüm bi ailenin elinde ufacık bi El çantası gördüm acaba dedim ben mi abarttim henüz yerlestirmedim ama ben doğum çantası olarak orta boy valiz hazirlicam bebeginkileri bebek çantasına kendimkileri hurca koyup ikisini valize koycam
sanki dolmaz gibi
eşime diyorum bi kaç kat sana da üst baş koyayım maksat valiz dolsun
o da hastanede refaketcilere yemek verip vermediklerini merak etmiş
allahım ya herkesin derdi ayri
Doktorunu arasaydın canım yinede.arkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
Yokmus ye dinlen dediNiye oyle acaba ya yokmuki bi caresi
Canım hiç korkma Allah'ın izni ile toparlar bebişin dualarımız seninle zaten 38 haftalık olmuşsun artık sıkıntı olacağını sanmıyorum.Gunler sonra merhaba
Ama herzaman böyle olsa sıkılırdın bence ben bazen çok sıkılıyorumTv , intrnt , okuma , camsr, yemek , bulask , yeme , icme hic cnm skilmio. Calsmk daha zor
Ama herzaman böyle olsa sıkılırdın bence ben bazen çok sıkılıyorum
İzin alma şansı yok mu ? Ya da rapor alsan aile hekimi verir bence.Hala çok kötüyüm yarın nasıl ise gidicem bilmiyorum ya bu grip beni öldürecek bugün aksama kadar yattım ama yine aynı yine aynı bi düzelme yok nefes alamıyorum üstüne birde diş ağrısı geldi ki sormayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?