2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmi olsun ccanım. Korkma sakin, sırtını allaha daya gerisini merak etme. Bebisinin kilosu kaç suan

Bi arkds dogumdyken esi gitms durum yemis gelms

Geçmiş olsun canım. Dinlenme bol bol

Iki haftadir 2750 gr

Bence kilosu iyi canım. Benim oğlumda 2950 doğmuştu. Hatta inan son bir ay Dr bebeğin gelişmiyor diyordu. Beni boşu boşuna üzmustu. karnı geriden geliyor filan diyordu. Halbuki çocuk 2950 olmuş, yeter. Seninki de kendini kkurtarmış. Bu kiloyla suan doğsa bile yeter

Canim moralini bozma haftan iyi olmazsa alirlar sutunle beslersin bebisini cok daha kucukken doganlar oluyor dualarimiz bebisnle

Allh sifa versn cnm insllh gelismi duzelr

A
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda toparlanirsiniz inşallah

Benim valizim büyük boy

Bizde bebegimiz için nevresim takımı aldık geldik şimdi gerçi yatagimiza göre büyük oldu biraz ama standart ölçüymus

Doktorunu arasaydın canım yinede.

Hala çok kötüyüm yarın nasıl ise gidicem bilmiyorum ya bu grip beni öldürecek bugün aksama kadar yattım ama yine aynı yine aynı bi düzelme yok nefes alamıyorum üstüne birde diş ağrısı geldi ki sormayın gitsin

Canım hiç korkma Allah'ın izni ile toparlar bebişin dualarımız seninle zaten 38 haftalık olmuşsun artık sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ama herzaman böyle olsa sıkılırdın bence ben bazen çok sıkılıyorum

Bebek olunca sıkılmaya vakit kalmıyo kızlar
Ben ki işkolik biriyimdir
İlk hafta başladım kem küm etmeye , izne ayrılınca
1 hafta sonunda doğum yaptım zaten
Sonrasında emzir, alt aç, gazını çıkar. Yine emzir, alt aç, gazını çıkar derken akşam oluyo

İzin alma şansı yok mu ? Ya da rapor alsan aile hekimi verir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…