2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İzin alma şansı yok mu ? Ya da rapor alsan aile hekimi verir bence.
Haftaya carsambadan sonra zaten evdeyim diye izin almak istemiyorum bugün tatildi gitmedim cuma günü de ogleden sonra izin aldım evdeydim yüzüm yok izin almaya rapor alınca da aktardigim izinden dusuyomus almak istemiyorum bilmiyorum napicam

Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
Bugün ben de sıkıldım,hatta duygusala bagladim bu şehirde kimsem yok.eşimin tarafı da ayrı bir alem diye. ama genel olarak evde iyiyim.kitap okurum genelde.

Ama boyle akışına birakmak olur mu sebep neymiş damarlardan mi kaynaklı acaba.

Geçmiş olsun pitircik

Evet arkds da oyle demsti insanin cani hc skilmio diye

Kötü olmuş ozaman kalın giyinip gitcen mecburen bal şerbeti yap bol bol iyi gelir.

Damarlar kontrol edildi sorun yokmuş

Böyle durumlarda almıyorlarmı hemen cnm dışarda gelişimi daha iyi oluyor.

allah sifa versin canim insallah düzelir bebeginin durumu ama kilosu az degil kendini cok üzüpte yavrunuda üzme allah yardimciniz olsun..
gecmis olsun canim burnun tikaliysa tuzlu suyla temizle iyi gelir.. bol bol cay ic ve c vitamini al.. allah yardimcin olsun hasta hasta ise gitmekte ayri dert

İyi akşamlar kızlar böbregım agrıyorr bu agrılarım erken doguma sebep olur dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…