Haftaya carsambadan sonra zaten evdeyim diye izin almak istemiyorum bugün tatildi gitmedim cuma günü de ogleden sonra izin aldım evdeydim yüzüm yok izin almaya rapor alınca da aktardigim izinden dusuyomus almak istemiyorum bilmiyorum napicamİzin alma şansı yok mu ? Ya da rapor alsan aile hekimi verir bence.
Esime anlttm napsin adam ac mi dursun dioYok artık yaa
Bugün ben de sıkıldım,hatta duygusala bagladim bu şehirde kimsem yok.eşimin tarafı da ayrı bir alem diye. ama genel olarak evde iyiyim.kitap okurum genelde.Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
Ama boyle akışına birakmak olur mu sebep neymiş damarlardan mi kaynaklı acaba.Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Geçmiş olsun pitircikHala çok kötüyüm yarın nasıl ise gidicem bilmiyorum ya bu grip beni öldürecek bugün aksama kadar yattım ama yine aynı yine aynı bi düzelme yok nefes alamıyorum üstüne birde diş ağrısı geldi ki sormayın gitsin
Duzelir allhn iznyle bozma moralniYokmus ye dinlen dedi
Herzmn skilir insan tabi ama hamilyken calsmk iskence gbiydi hele son haftlr okul hic ceklmydu. Ev bna ilac gbi geldiAma herzaman böyle olsa sıkılırdın bence ben bazen çok sıkılıyorum
Evet arkds da oyle demsti insanin cani hc skilmio diyeBebek olunca sıkılmaya vakit kalmıyo kızlar
Ben ki işkolik biriyimdir
İlk hafta başladım kem küm etmeye , izne ayrılınca
1 hafta sonunda doğum yaptım zaten
Sonrasında emzir, alt aç, gazını çıkar. Yine emzir, alt aç, gazını çıkar derken akşam oluyo
Gecms olsn dinlen bari evdeHaftaya carsambadan sonra zaten evdeyim diye izin almak istemiyorum bugün tatildi gitmedim cuma günü de ogleden sonra izin aldım evdeydim yüzüm yok izin almaya rapor alınca da aktardigim izinden dusuyomus almak istemiyorum bilmiyorum napicam
Kötü olmuş ozaman kalın giyinip gitcen mecburen bal şerbeti yap bol bol iyi gelir.Haftaya carsambadan sonra zaten evdeyim diye izin almak istemiyorum bugün tatildi gitmedim cuma günü de ogleden sonra izin aldım evdeydim yüzüm yok izin almaya rapor alınca da aktardigim izinden dusuyomus almak istemiyorum bilmiyorum napicam
Damarlar kontrol edildi sorun yokmuşBugün ben de sıkıldım,hatta duygusala bagladim bu şehirde kimsem yok.eşimin tarafı da ayrı bir alem diye. ama genel olarak evde iyiyim.kitap okurum genelde.
Ama boyle akışına birakmak olur mu sebep neymiş damarlardan mi kaynaklı acaba.
Geçmiş olsun pitircik
Böyle durumlarda almıyorlarmı hemen cnm dışarda gelişimi daha iyi oluyor.Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
allah sifa versin canim insallah düzelir bebeginin durumu ama kilosu az degil kendini cok üzüpte yavrunuda üzme allah yardimciniz olsun..Gunler sonra merhaba
gecmis olsun canim burnun tikaliysa tuzlu suyla temizle iyi gelir.. bol bol cay ic ve c vitamini al.. allah yardimcin olsun hasta hasta ise gitmekte ayri dertHala çok kötüyüm yarın nasıl ise gidicem bilmiyorum ya bu grip beni öldürecek bugün aksama kadar yattım ama yine aynı yine aynı bi düzelme yok nefes alamıyorum üstüne birde diş ağrısı geldi ki sormayın gitsin
gözün aydın. darısı başımıza. gün sayıyorum ben de :)iyi aksamlar kizlar bende sonunda izine ayrildim cok sükür darisi hala ise gidenlerin basina.. artik kendime ve bebegime vakit ayirma zamani
ev islerini saymiyorum tabi
O acı bendede oluyo sanki cok sıkışmışım gıbı sızım sızım sızlıyo bazen bende korkuyorumAsagdan bi aci giriyo bazen dogurcm saniyrm korkutyo beni
Oncden hic boyle olmzdi son haftlr degisik degisik agrilri acilri oluyo insanin. Annelik gercktn zormusO acı bendede oluyo sanki cok sıkışmışım gıbı sızım sızım sızlıyo bazen bende korkuyorum
Aynen cnm ama senın dogumuna cok az kalmış bana daha var bfnde oluyor ya normalmi acaba??Oncden hic boyle olmzdi son haftlr degisik degisik agrilri acilri oluyo insanin. Annelik gercktn zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?