2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar bu aralar çok takip edemiyorum iş çok yorucu geçiyo artık akşmlarıda kv lerde kalıyorum eşim operasyon geçirdi burdada net yok tlfonun kide çok az kaldı sıkılıyorum bugun kontrole gittim oğlum on günde 600 gr almış sizlerin dediği gibi muz kaşar filn bebişi baya besliyomuş onu anladım 35 haftalığız 2600 olmuşuz nst de ii çıktı haftaya bidaha kontrol doğumlarımız yaklaştı

Bi arkds dogumdyken esi gitms durum yemis gelms

haha çok güldüm ciddi mi çoğu böyledir ya erkeklerin
bugünde doğumda gece annen kalıcak yanında uyuycak yer olmaz ben gidip arabada yatarım olmazsa diyo dedim eve gitmekle aynı şey gece bişy olsa yardım edecek kimse olmıycak yanımda çatlak ne anlamı kaıyo o zaman yanımda kalmanın hepsi rahatına düşkün bunların

bugün kontrolümüz vardı bizimde doğum öncesi izne ayrıldım 37. hafta raporunu aldım artık dönem sonuna kadar gitmiyorum inş. bi daha işe
Ada hanım da biraz daha büyümüş maşallah 2950 gr. 49.5 cm olmuş rakamlar gayet iyi dedi dr. bu pazartesi değil diğer pazartesi doğuyor inş. Allah nasip ederse
37. haftada tekrar oturur pozisyon almış benim deli kız, çok nadirdir bu haftalarda makat geliş tekrar dönmesi dedi dr.da şaşırdı 28 de başaşağı idi 32 de tekrar makat gelişi idi 36 da baş aşağı doğum pozisyonu almış demişti 37 de tekrar oturmuş içerde hanımefendi içerde takla mı atıyo nedir benim kızçe zaten sürekli hareket halinde sıpa...
Spinal aneztezi düşünüyorum uygunmu sizce dedim spinal tavsiye ediyoruz zaten en uygunu o dedi dr.da çok ağrım olurmu d.sonrası korkuyorumda azcık dedim :) yok olmaz merak etme doğum odalarına çık konuş istersen için rahat eder dedi de çekinir soramam insanlar yeni doğum yapmış diye çıkmadım haftaya son kontrol sonra 23 ü sabahında bebek kucağınızda dedi hayırlısı bakalım inş. sorunsuz kavuşuruz bebişlere ...

esine Allah sifa versin cnm bebisin de masallah kilosu cok iyi muz ve kasarin bu kadar faydasinin oldugunu bilmiyordum bende basliyim :)

cok az kalmis bebisi kucagina almana ne guzell :) cok heyecanlisindir simdiv

cok az kalmis bebisi kucagina almana ne guzell :) cok heyecanlisindir simdiv
canım heyecanla karışık korku var aslında hem merak ediyorum bebişi doğacağı için mutluyum hemde kesileceğimi düşündükçe kurbanlık koyun gibi hiisediyorum kendimi :) korkuyorum azcık duygular karmakarışık sağ salim doğsunda bebişler biz bi şekilde iyileşiriz nasılsa

geçmiş olsun canım. moralini yüksek tut allah ın izniyle riskli dönem geçmiş

aynen cnm insallah saglikli alirsin kucagina peki bisey sorcam senmi sezeryan istedin yoksa bi sorun falan yok dimi

İlk banyosu yüzünden oluyomuş o doktor söylemişti :) O kendine has bi kokusu varmış banyo yapınca gidiyormuş. Biz de rahate der uyur bebe dedik 20 saat dikti hepimizi ayaga

geçmiş olsun cnm.. maşallah kuzucuğuna..
bende kaşar ve muzu bırakaym o zamn benmkide tontiş oldu iyice.. :)

masallah ogluna esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallah demekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre

benimde bugün randevum vardi.. hersey cok iyiydi cok sükür sadece demir eksikligi cikti ilac pek fayda etmemis.. o yüzden direk damardan verdi yarim saat kadar yattim orda.. ve su meshur cati muayenesini oldum kizlar korkulcak hic birsey yok acimiyo ve bikac saniye sürüyo sadece.. sezeryan olacagim halde niye yapti gerci anlamadim 3-4 gündürde aksamlari afedersiniz ishal oldugumu söyledim.. kan aldi herhangi bir virüs falan varmi diye bakilacak.. sonuclar cumaya kadar gelir heralde.. bizdede durumlar böyle

amin inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize

İyi geceler kızlar ayaklarım ağrıyor uyuyamiyorum yarın da iş var offfff offff

Selam kizlar,
Ya ben hamilelik oncesi baya zayiftim ondan midir bilmem vucudum sinyal veriyo sankicarpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki gorunce basladim aglamaya varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..

Cekirge nasilsin? Ayaklandin di mi? Dikis agrilarin azalmis ne guzel.. Bol sutun olsun insallah.. Darisi basimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…