- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aynenhaha çok güldüm ciddi miçoğu böyledir ya erkeklerin
bugünde doğumda gece annen kalıcak yanında uyuycak yer olmaz ben gidip arabada yatarım olmazsa diyo dedim eve gitmekle aynı şey gece bişy olsa yardım edecek kimse olmıycak yanımda çatlak ne anlamı kaıyo o zaman yanımda kalmanınhepsi rahatına düşkün bunların
Allah yardmcsi olsun butun calisanlrnİyi geceler kızlar ayaklarım ağrıyor uyuyamiyorum yarın da iş var offfff offff
Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sistiSelam kizlar,
Ya ben hamilelik oncesi baya zayiftim ondan midir bilmem vucudum sinyal veriyo sankicarpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki gorunce basladim aglamaya varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..
Morala cok ihtiyacim var canim normal di mi? Ne guzel catlamadim diyodum son gunler hergun yeni kirmizi cizgiler cikiyo bende de.. Ay napiim ciksin canimdan onemli degil..Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sistinapalm sonunda cok guzel biseye kavuscz ins. Az daha sabir
aynen cnm insallah saglikli alirsin kucagina peki bisey sorcam senmi sezeryan istedin yoksa bi sorun falan yok dimi
masallah oglunaesinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallahdemekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre
amin inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize
Katılıyorummm.. 2-3 gündür en derinuykumu 8-11arası uyuyorum.. sabah tabikiBenim yine uykum kaçtı ama salından yatak odasına gidene kadar nereye gidiyor bu uyku ama
Yarin işe gidicem ama benKatılıyorummm.. 2-3 gündür en derinuykumu 8-11arası uyuyorum.. sabah tabiki
Bugin bende bobrek agrisindan muzdaribimİyi akşamlar kızlar böbregım agrıyorrbu agrılarım erken doguma sebep olur dıye korkuyorum
aa neden agriyo cnm seninki usuttunmu acaba benimki belli bobrek buyumesiBugin bende bobrek agrisindan muzdaribim
ilk zamanlar sıkılıyom ama sonra bigüzel alışıyonki :) sevdiğin yiyecekleri alıp tv karşısında keyif yapıyon :)Valla bgn işe gitmedim sıkıldm kızlar evde cumada son iş günüm izni başlatıcam. Siz nasıl zamam geçiriyprsunuz evde
ben,mde dişim ağrıyo doktora gitmedim zaten bişe yapamaz diyeDiş agrisindan bi gr uyku uyuyamadim..
Perişan oldum resmen..
yarın da randevum var..
Nasıl gidicem bilmiyorum..
canm kabızlıktan dolayı makattan kanamışta olabilir yada jiletle alıyosan çizilmiştir falan . benim başıma geldi ilkinde cok korkuyosun ama sonra farkettim vajenden gelmediğini :) ama insanın eli ayağı titriyo hakkatenarkadaşlar çok panik oldum ya,33+4 günlük hamileyim..hamileliğimin başından beri en ufak bir şekilde kanama şikayetim olmadı,az önce lavaboya gittiğimde peçetede silik şekilde açık pembe kan vardı,elim ayağım titredi korkudan..tekrar baktım peçeteye yanlış mı gördüm diye çok azda olsa kan vardı...şimdi korkuyla bekliyorum devamı gelmez inşallah....bu arada idrar yolları iltihabı vs de yok,yeni yaptırmıştım tahlilllerimi...
Ayyy Kıyamam meleğine sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Allah. Maşallah ikinizedeAceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?