2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen esim de dio adam napsin ac mi dursun

Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sisti napalm sonunda cok guzel biseye kavuscz ins. Az daha sabir

Boyle seylr norml bnce cnm hamilelkte. Bn de evrim gecrdm resmn. Kilo aldm cok , karnm catlk dolu , elim yuzum sisti napalm sonunda cok guzel biseye kavuscz ins. Az daha sabir
Morala cok ihtiyacim var canim normal di mi? Ne guzel catlamadim diyodum son gunler hergun yeni kirmizi cizgiler cikiyo bende de.. Ay napiim ciksin canimdan onemli degil..

aynen cnm insallah saglikli alirsin kucagina peki bisey sorcam senmi sezeryan istedin yoksa bi sorun falan yok dimi

canım benim 2. bebiş ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak mecburen yoksa bi sorunumuz yoktu :)

masallah ogluna esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallah demekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre

sanırım öyle benimde o aklıma geldi sabah kalktığımdada sürekli yan yattığımdan yavrucak karnımın ortasında toplanmış tuhaf bi şekil almış oluyo eşime diyorum hatta sürekli dönmekten sefil oldu çocuk karnımda

amin inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize

amin canım inş.

Nefes alamıyorum başım çatlıyor uykum var ama sürekli hapsurmaktan uyuyamiyorum öf allahım yardım et bana. Yarın ise gidicem napicam yaaa

Diş agrisindan bi gr uyku uyuyamadim..
Perişan oldum resmen..
yarın da randevum var..
Nasıl gidicem bilmiyorum..

canm kabızlıktan dolayı makattan kanamışta olabilir yada jiletle alıyosan çizilmiştir falan . benim başıma geldi ilkinde cok korkuyosun ama sonra farkettim vajenden gelmediğini :) ama insanın eli ayağı titriyo hakkaten

Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Ayyy Kıyamam meleğine sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Allah. Maşallah ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…