Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşalahAceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
aa neden agriyo cnm seninki usuttunmu acaba benimki belli bobrek buyumesi
Gunaydin Allah ysrdimciniz olsin vallaGünaydın kızlar bu soğuk havada işe gitmek için hazırlanıyoruz biz yine
Gozuniz aydinnn:)Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayirli haberlerle donersin insGunaydinn
Bugun kontrolumuz var heyecanliyiz
Gobegim yine kasilmalar halinde..
Buarada tartildim hala toplamda 12 kilo almis durumdayim
Gozunuz aydin darisi basimiza :)Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim gecmis olsun sogumdan sonra duzwlir belki bazi bebekler disarda daha cabuk gelisiyorAmin sagolasin cekirge insallah biz de sagsalim kavusuruz bebeklerimize
saol canım benimde kafam karıştı.acaba dedim 3,5 kg muAy evet 35 hafta tabiki aceleden yanlislik olmuş pardon :)
Aminn insssenben60 hadi hayırlı haberler alalım inşallah Gülceden
Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
2,5 hafta geride bile olsa 36 hafta içinde sayılır sıkma canını Allah ın izniyle bir sorun çıkmaz Allah büyükGunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Arkadaşlar daha devamı gelmedi inşallah gelmez,çok pimpirikli biriyim zaten bu konularda,ikide bir lavaboya gidiyorum bişey var mı diye...hiçbişey yok,inşallahta olmaz...takipteyim...en ufak bir şekilde devamı geldiği an hastanedeyim direk...ne sancım ne de ağrım yok...
ilk doğumumda kızım tam gününde doğdu,önce sancım başladı,nişan su falan gelmedi ebe müdahale edene kadar...oğlumda kızım gibi olur annnesini üzmez inşallah....
eşim az önce diyorki ya sen sıkılmadın mı hamilelikten,sanki 1 yıldır hamile gibisin bana göre,kadınlar iyi çekiyor erkekler bu kadar sabırlı olamaz diyor...ben se korkudan ölüyorum erken doğarda bişey olur diye son güne dek taşımaya razıyım yavrumu yeterki bişey olmasın sağ salim kucağıma alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?