Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım Rabbime hayırlı bi kul anasına babasına hayırlı bi evlat olur inş.eylule_vuslat 39385835 .!.:Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Özel sektördesin canım, ben de çok uğraştım özel sektörle.Çok eziyorlar insanı.Öyle tabi ücretsiz izin kullanacaksan kendini ve bebeğini daha fazla yıpratmanın gereği yok.Ankara'nın trafiği de çok fena ama dayanıyorum, yapacak bir şey yok. Allahtan dolmuşlarda yer veriyorlar şimdilik :) Yakında hamilelere de yer vermeyecek insanlar,insanların kalp gözleri git gide köreliyor.ben istedim canım sonrasında ücretsiz izinde kullanıcam artık zorlanıyorum.trafik cok fena akşamları midem bulanıyor artık :S birde izne cıkıcam diye iş yeri zam yapmadı bana onun verdiği gerginlikte var daha fazla hamile halimle uğraşmak istemiyorum
ben her haftasonu oğlumla birlikte Kızılaya gidiyorum otobüsle... daha şimdiye kadar yer veren birine rastlamadım... insanlar suratına bakıp kafasını çeviriyorlar...Özel sektördesin canım, ben de çok uğraştım özel sektörle.Çok eziyorlar insanı.Öyle tabi ücretsiz izin kullanacaksan kendini ve bebeğini daha fazla yıpratmanın gereği yok.Ankara'nın trafiği de çok fena ama dayanıyorum, yapacak bir şey yok. Allahtan dolmuşlarda yer veriyorlar şimdilik :) Yakında hamilelere de yer vermeyecek insanlar,insanların kalp gözleri git gide köreliyor.
oooo maşallah sana o zamn :))Evet ama o evde 3 tane canavarı olmayanlar için geçerli,benim 3 canavarım var,saat 8.30da uyanıyorlar :) Dün miskin miskin yatamasam da buzdolabını sildim,temizledim,bebeğin ütülenmemiş 3-5 kıyafeti vardı onları ütüleyip yerleştirdim.Miskin miskin yatmak bana kısmet değil arkadaşım :)
aynen öyle hamile halimle bi işe gık demedim keşke deseymişim ama akıllım artık canım. burayada geri dönme planım yok şimdilik bakalım kısmet tabideÖzel sektördesin canım, ben de çok uğraştım özel sektörle.Çok eziyorlar insanı.Öyle tabi ücretsiz izin kullanacaksan kendini ve bebeğini daha fazla yıpratmanın gereği yok.Ankara'nın trafiği de çok fena ama dayanıyorum, yapacak bir şey yok. Allahtan dolmuşlarda yer veriyorlar şimdilik :) Yakında hamilelere de yer vermeyecek insanlar,insanların kalp gözleri git gide köreliyor.
Aaaa belli olmuyor mu karnın acaba? Hani bir de kış günü mont falan da var ya...Ya da sen öküzlere denk geliyorsun her zaman....Benim montum kapanmıyor artık bir de karnım çoook kocaman olduğundan mıdır nedir,hiç yer vermeyeni görmedim son 6 aydır.Bazen çok kalabalık oluyor dolmuşlar,merdivende oluyorum ama 1-2 kişi inince yanımdaki birisi bağırıyor lütfen hamileye yer verir misiniz diye :) Ayy ayakta yola gidilir mi hamile hamile canım.ben her haftasonu oğlumla birlikte Kızılaya gidiyorum otobüsle... daha şimdiye kadar yer veren birine rastlamadım... insanlar suratına bakıp kafasını çeviriyorlar...
gecmis olsun cnm cok zor dikkat et kendine peki kac mm buyume var sende dr stent takman grek falan dedi miBendede buyume var dr ara ara yapar agro dedi,dunde fazla ayakta kaldim onunda etkisi vat sanirim
Kızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
Sanirim oldum o drgilde afedersin isal de oldum karnkm fena agrio sancilarda giriyorAman hasta olma..
benmde şansım varsa otobüs şöförü birini kaldırtıyor bindiğim gibi otobüse..ben her haftasonu oğlumla birlikte Kızılaya gidiyorum otobüsle... daha şimdiye kadar yer veren birine rastlamadım... insanlar suratına bakıp kafasını çeviriyorlar...
Çok teşekkürler canım.Evet ben çok alıştım ve kolay kolay yorulmuyorum.Bazen ben bile kendime şaşırıyorum.Bazen de hamilelik psikolojisinden olsa gerek çocuklarıma yetemiyorum diye içerleniyorum.Ben artık 1 tane değil 6 kişilik enerji sarfediyorum.Hem çocuklarım hem eşim ve kendim.Bir de iş yeri tabiii onu hiç saymıyorum.Ama anne olmak işte böyle bir güç veriyor insana...Her zaman çocuklarımız iyi olsun yeter diyoruz.Belki yarın bize bir bardak suyu bile vermek onların gücüne gidecek.Ama ne yapalım canları sağolsun :)oooo maşallah sana o zamn :))
Rabbim sana güç kuvvet versn inşş biz neyin derdni yapyrzkii 1 taneyi kara kara düşünyrz 4 çocukla düşünemyrm kendimi :)
ama kalabalık aile güzeldir çok şanslısınn
gunaydin kizlar :)
gecmis olsun cnm cok zor dikkat et kendine peki kac mm buyume var sende dr stent takman grek falan dedi mi
aslında monttan artık anlaşılıyor hamile olduğum öyle bi göbek olamaz heralde. ama yine de kimse yer vermiyo bende sinir oluyorum belim kopuyor gidene kadar.... Ankarada öküz çok :)Aaaa belli olmuyor mu karnın acaba? Hani bir de kış günü mont falan da var ya...Ya da sen öküzlere denk geliyorsun her zaman....Benim montum kapanmıyor artık bir de karnım çoook kocaman olduğundan mıdır nedir,hiç yer vermeyeni görmedim son 6 aydır.Bazen çok kalabalık oluyor dolmuşlar,merdivende oluyorum ama 1-2 kişi inince yanımdaki birisi bağırıyor lütfen hamileye yer verir misiniz diye :) Ayy ayakta yola gidilir mi hamile hamile canım.
Rabbim yar ve yardimcin olsun saglikla kucagima al insallah bebislerini ohb mos kokulular yarin koynunda olacaklar yaaaKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
sana da geçmiş olsun canım... son haftalarda grip olmak çok kötü birşeymiş onu anladım ben...Sanirim oldum o drgilde afedersin isal de oldum karnkm fena agrio sancilarda giriyor
havalardan üşüttün belkide.. o sorun 2 gündür bende de var maalesefSanirim oldum o drgilde afedersin isal de oldum karnkm fena agrio sancilarda giriyor
merhaba cnm gozun aydin ne guzel tup bebege gerek kalmamis gercekten kismet bu isler :) benimde 2 yilcik olmadi o bile bana o kadar cok geldiki ne kadar stresli gunlerdi Rabbim bebislerimizi bize bagislasin insallah isteyen herkese versin.. benim bebisim gecen hafta sali 2150 gr olmus bakalim onumuzdeki sali kac kg a cikmisMerhaba hanımlar sonunda evet bende hamileyim ve mart annesi olucam yıllar sonra sürpriz yaptı oğlum bayağıdır yazmak istiyordum yeni kısmet oldu asilamalar oldum tutmadi neler yasadim tam tup bebek icin para biriktirirken hamile olduğumu öğrendim rabbim iateyen herkeze nasip etsin
Durumlar nasıl bebisler iyimi sizlerin kac kilo olmus minikler
Gözün aydın canım,hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çektiğin günü de görürsün inşallah.Tüp bebeğe gerek kalmadan yavrunun gelmesi de yavrunuzun size bir jesti olmuş :) Artık o parayla yavrunun kıyafetlerini falan alırsın,ne güzel bir sürpriz :)Merhaba hanımlar sonunda evet bende hamileyim ve mart annesi olucam yıllar sonra sürpriz yaptı oğlum bayağıdır yazmak istiyordum yeni kısmet oldu asilamalar oldum tutmadi neler yasadim tam tup bebek icin para biriktirirken hamile olduğumu öğrendim rabbim iateyen herkeze nasip etsin
Durumlar nasıl bebisler iyimi sizlerin kac kilo olmus minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?