2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Gözünaydın annesi maşallah 36 yı bekleyip gelmiş.Allah analı babalı büyütsün.Adıyla yaşasın Sümeyye Hanım

Dun kizima dogum gunu partisini yaptik.cok sukur :)

Sonrasinda kendi sinifima gectim.ama sanki felc olmus gibiydim. Cat agrisi bu hamilelikte benim sinavim oldu.bu saat oldu halen sunnet olmus cocuklar gibi bacaklarimi birlestiremiyorum.

Haftaya stajer ogrencilerimiz universite giris sinavi icin bir aylik izne ayrilacaklarmis. Bende mudur beye gittim.ben bu sekilde calisamam.yardimcisiz 20 cocukla egllip kakalmam dedim.cumadan itibaren doogum oncesi iznime ayrilmak istedim. Esi de iki gun once dogum yaptigi icin adam halimi anladi ve baska siniftaki yardimciyi benim sinifa aktardi.bu sekilde bir hafta daha idare etcem.aslinda 4 martta kadar calisabilirim ama bu cat agrisi gercekten beni mahvediyor...Calimak zor ama snaokulunda calismak gercekten zooor...allah yardimcimiz olsun...

Günaydın canlarııııımmmm
Aman da dün kar mı yağmış,aman da bizi tatil mi etmişler :)
Ayy dün uyandığımda her yer bembeyazdı,kapıdan 1 tane desen de öğrenci geçmiyor.Hemen Fox haberi açtım kiiiiii :ANKARA TATİL
Birden adrenalim yükseldi heyecandan ve hemen yatağıma geri döndüm sonra o adrenalin benim uykumu kaçırmıştı,uyuyamadım Sinir oldum işe gidecek olsam zorla kalkardım bu ne böyle dedim
Neyse sizler nasılsınız bacılar? ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

Günaydınnn n :)

Günaydınn...

Bugün ben de heyecanla haberleri karıştırdım sabah. Ama Ankara'da maalesef bugün tatil yok. Doğrusu tatil havası da yok ya gerçi, olsa fena olmazdı. Ben bebek çantamı bitirdim, bir tek terlik eklemem gerek o kaldı. Giysileri yıkadım, ütüledim. Evimize bir odamıza cam balkon yapılacak 15-20 güne bitermiş. Ondan sonra temizlik yaptıracağım. :Hafta sonu beşik bakacağız. İşten 20'sinde ayrılıyorum. İşyerinde ayakkabılarımı çıkarıp pc kasasına uzatıyorum, yediğim önümde yemediğim arkamda. Odada benden başka bir bayan arkadaşım var sadece. Herkese rahat çalışma ortamları diliyorum :)

Geceleri kalkmak çok zor yataktan, ama gündüzleri zıp zıp çekirge gibiyim maşallah.. İyiyim çok şükür. 11 kilo almışım, 36. haftamdayım.

Normal doğum istiyorum :) Bebişim biraz minikmiş benim de. 35. haftada bir doktora göre 2000 gr, birine göre 2300 gr. dı oğlum.

İkinci doktor bebeğin kafası biraz büyük sanki, babasının kafa yapısına benziyor demez mi :) Eşim de beni hep kocakafalı diye sever :)

Çok güldüm, haftaya moralli başladım, geride kalan bir ayımı da umarım moralli ve yolunda bitiririm.

Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Rabbim analı babalı büyütsün inşş adaşımıı :))
bizde o günleri görelim inşş hayrlısıyla.. normal doğum mu yaptn ?

işe gitmeden miskin miskin yatmanın tadı bile ayrı, keyifli oluyor

ben söylemeden müdürüm dedi. Artık zorlanıosan cık die gecen hafta kal diodu bilerek dün gelmedi taktiğim işe yaradı. Yarın son pazarteside raporu göndercem şirkete. Ohhh izinler başlıyor
benimde işyerinde son 5 günüm... az kaldı sabret diyorum ama azaldıkça sanki günler hiç geçmiyor.. üstüne birde hastalık eklenince daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…