Gözünaydın annesi maşallah 36 yı bekleyip gelmiş.Allah analı babalı büyütsün.Adıyla yaşasın Sümeyye HanımAceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Sabah servis beklerken dondum.1 dk geç binsem servise işçiler şikayet ediyor.İnsanlar çok insafsız.Sanki koca göbeğimi görümüyorlarGünaydın kızlar bu soğuk havada işe gitmek için hazırlanıyoruz biz yine
Sen önlemini al yine ağzını burnunu tuzlu ılık suyla yıka.Kivi portakal tüketimini arttır canım.Gripmi oluyorumm sabah diyemi boyleyim anlamadimmm
Günaydınnn n :)Günaydın canlarııııımmmm
Aman da dün kar mı yağmış,aman da bizi tatil mi etmişler :)
Ayy dün uyandığımda her yer bembeyazdı,kapıdan 1 tane desen de öğrenci geçmiyor.Hemen Fox haberi açtım kiiiiii :ANKARA TATİL
Birden adrenalim yükseldi heyecandan ve hemen yatağıma geri döndüm sonra o adrenalin benim uykumu kaçırmıştı,uyuyamadımSinir oldum işe gidecek olsam zorla kalkardım bu ne böyle dedim
Neyse sizler nasılsınız bacılar? ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Aman hasta olma..Gripmi oluyorumm sabah diyemi boyleyim anlamadimmm
Rabbim analı babalı büyütsün inşş adaşımıı :))Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
işe gitmeden miskin miskin yatmanın tadı bile ayrı, keyifli oluyorGünaydın canlarııııımmmm
Aman da dün kar mı yağmış,aman da bizi tatil mi etmişler :)
Ayy dün uyandığımda her yer bembeyazdı,kapıdan 1 tane desen de öğrenci geçmiyor.Hemen Fox haberi açtım kiiiiii :ANKARA TATİL
Birden adrenalim yükseldi heyecandan ve hemen yatağıma geri döndüm sonra o adrenalin benim uykumu kaçırmıştı,uyuyamadımSinir oldum işe gidecek olsam zorla kalkardım bu ne böyle dedim
Neyse sizler nasılsınız bacılar? ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
benimde işyerinde son 5 günüm... az kaldı sabret diyorum ama azaldıkça sanki günler hiç geçmiyor.. üstüne birde hastalık eklenince daha fenaben söylemeden müdürüm dedi. Artık zorlanıosan cık diegecen hafta kal diodu bilerek dün gelmedi taktiğim işe yaradı. Yarın son pazarteside raporu göndercem şirkete. Ohhh izinler başlıyor
son haftan sanrm az kaldı azıcık daha sabırbende evde olup yatmak istiyorum ama yaaa
canım pazartesi başlat sende o zaman :Sbenimde işyerinde son 5 günüm... az kaldı sabret diyorum ama azaldıkça sanki günler hiç geçmiyor.. üstüne birde hastalık eklenince daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?