Selam anneler
bebek odasinin mobilya kokusu cikmiyor.2 kere silindi.bi care bilen varmi? Esyalari yerlestiremiyorum.15 gune dogum var
bizimde oyun parkinin kokusu vardi bayagi ama zamanla geciyor odayi havalandir surekli belki gecer zamanlaSelam anneler
bebek odasinin mobilya kokusu cikmiyor.2 kere silindi.bi care bilen varmi? Esyalari yerlestiremiyorum.15 gune dogum var
Cekirge nasilsin? Ayaklandin di mi? Dikis agrilarin azalmis ne guzel.. Bol sutun olsun insallah.. Darisi basimiza..
insallah cnm sagol ama takilacak gibi 9. aya giriyim bi dr a gorunurum yine hala gerekiyorsa taktiririm artik bebis erken gelse bile kocaman olur insallah
2 haftadir cam acik.yok cikmiyorrr.hatta bi ara kapiyida actim ceyran yapsin diye nafile, kahve koy dediler oda olmadi.havalarda cok soguk artik acik cam hasta eder bilemedimOdanın camlarını aç, kapısını kapalı tut çıksın gitsin koku
yok yaa bitmedi dahaa cantam bile hazir degilbebişe hazrlıklarınız bitti mi?
ev işi vs süsü püsü..
ben iyice saldım kendimi bana hep derlerdi son zamnlara doğru iyice bi hevessz olcaksn derlerdi.. yapacağm şeyler vardı eledikçe eledim amaaann modundayım..sanırım şuanda tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak..
bizimde oyun parkinin kokusu vardi bayagi ama zamanla geciyor odayi havalandir surekli belki gecer zamanla
2 haftadir cam acik.yok cikmiyorrr.hatta bi ara kapiyida actim ceyran yapsin diye nafile, kahve koy dediler oda olmadi.havalarda cok soguk artik acik cam hasta eder bilemedim
:))iyi dileklerin için sağol çekirgeciğim.eminim anlatıcak çok şey olucak:)Cesurarya Allah yar ve yardımcınız olsun
Prenslerinle sağ salim dön de doğum hikayeni paylaş inşallah
İkizler hep erken alınır zaten merak etme
Benim ikiz yeğenlerim çok küçüklerdi ama şimdi maşallah boyları bana geliyo nerdeyse
Maşallah canım bebişineİyi geceler kızlar bu aralar çok takip edemiyorum iş çok yorucu geçiyo artık akşmlarıda kv lerde kalıyorum eşim operasyon geçirdi burdada net yok tlfonun kide çok az kaldı sıkılıyorumbugun kontrole gittim oğlum on günde 600 gr almış sizlerin dediği gibi muz kaşar filn bebişi baya besliyomuş onu anladım 35 haftalığız 2600 olmuşuz nst de ii çıktı haftaya bidaha kontrol doğumlarımız yaklaştı
Kızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...[/QUOT]
yine iyi idare ettin cnm.sağlıcakla bebeişlerini kucagına alırsın inşallah küvezde kalmalarınada gerek kalmadan .dualarımız sen ve oğluşlarınla
burasi mart annelerinden cikmis ocak anneleri olmus resmen yaa sabirsiz bebisler :)[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
Doğum yapanlar git gide çoğalıyor, özellikle de kızlar sabırsız galiba :) Oğlanlar yerini sevmişler gibi duruyor :) Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
Evim de duruyor sus pus hiç bi şey yok.bebişe hazrlıklarınız bitti mi?
ev işi vs süsü püsü..
ben iyice saldım kendimi bana hep derlerdi son zamnlara doğru iyice bi hevessz olcaksn derlerdi.. yapacağm şeyler vardı eledikçe eledim amaaann modundayım..sanırım şuanda tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak..
yok canim bozulmaz ben severim böyle seyleri takip etmeyi cok heyecanli oluyorSana da günaydın canım....Müge Alı mııııı? Psikolojin bozulur canım cinayeler falan :) Dün ben de gördüm kanal çevirirken ama hiç izlemedim.Şöyle eğlenceli bir şeyler yokmuydu? Onları izle bari :)
Doğum tarihi söylemedi mi?benimde bugün randevum vardi.. hersey cok iyiydi cok sükürsadece demir eksikligi cikti ilac pek fayda etmemis.. o yüzden direk damardan verdi yarim saat kadar yattim orda.. ve su meshur cati muayenesini oldum kizlar korkulcak hic birsey yok acimiyo ve bikac saniye sürüyo sadece.. sezeryan olacagim halde niye yapti gerci anlamadim 3-4 gündürde aksamlari afedersiniz ishal oldugumu söyledim.. kan aldi herhangi bir virüs falan varmi diye bakilacak.. sonuclar cumaya kadar gelir heralde.. bizdede durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?