2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

patronumda bi alem..
şifayı kapmışsınız sanırım dedi evet maalesef dedim..
halimi görüyo, yüzümü görüyo hadi git demiyo ya
ne kadar insafsızlar... git dinlen, iyileş gel dese ölür mü
Tok açın halinden ne anlar? Sanki işletmeyi senin 1-2 günlük gelmemen batıracak.Anlayışsız insanlar işte öyle oluyor.

maşallah sana ya.. iş, ev, eş, çocuklar, hamilelik.. gerçek güç bu iştee !!
yetemedğni de düşünme canm emnm mükemmel bi annesn

ben sunu gördüm canım sen kendinden ödün verdikçe onlar daha cok üstüne biniolar özel sektörde onun için önce kendi rahatını düşünceksin
ya şu halimi gören sen niye geldin diyo... adam suratıma bakıp odaya geçiyo sinir oluyorum ya ... normalde suistimal edecek bir insan değilim... gelir giderim ama hastayken bari yapmayın dimi şunu...

ya şu halimi gören sen niye geldin diyo... adam suratıma bakıp odaya geçiyo sinir oluyorum ya ... normalde suistimal edecek bir insan değilim... gelir giderim ama hastayken bari yapmayın dimi şunu...
özel sektörde genelde herkes daha ne kadar çalıştırablrm derdnde.. sana izin verse işinin aksıyacağnı düşünyrdr bence emnm aklından bi geçmiştr vazgeçmştr sonra..
inan ödün vermeyeceksn ben bu hatayı iki çalştğm iş yernde yapmştm bi daha akıllandm töbe yani umrumda olmaz işine gelmiyrsa da çıkarır işten bu kadar basit.. sende izin al cnm madem kötüsün günün işkenceye dönüşmesin..

özel de değilim ki canım ya.. kamu da çalışıyorum...
ama patron heryerde patron birşey değişmiyor yani

özel de değilim ki canım ya.. kamu da çalışıyorum...
ama patron heryerde patron birşey değişmiyor yani
Patron yazınca ben de özel sektördesin sandım.Kamuda kart basma zorunluluğunuz yoksa söyle şefinize bari öğlen yemekten sonra çık.O söylemiyorsa bari sen söyle.İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen zenci .....

Allah yardimcin olsun bebeklerin sağlıcakla gelsin sonrasında da yaz bize

İlk banyosu yüzünden oluyomuş o doktor söylemişti :) O kendine has bi kokusu varmış banyo yapınca gidiyormuş. Biz de rahate der uyur bebe dedik 20 saat dikti hepimizi ayaga

Eee artık hep ağlayacak mı yani gitti artık o koku geri gelmez ve banyoya devam

Selam anneler
bebek odasinin mobilya kokusu cikmiyor.2 kere silindi.bi care bilen varmi? Esyalari yerlestiremiyorum.15 gune dogum var

Cesurarya Allah yar ve yardımcınız olsun
Prenslerinle sağ salim dön de doğum hikayeni paylaş inşallah
İkizler hep erken alınır zaten merak etme
Benim ikiz yeğenlerim çok küçüklerdi ama şimdi maşallah boyları bana geliyo nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…