- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
1 hafta 1 haftadır diyorum canım ya... yoksa inan hiç beklemem bu halde hemen başlatırım o izni de zaten kuzucuklar çok küçükken tekrar başlıcaz işe.. ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorumcanım pazartesi başlat sende o zaman :S
Evet ama o evde 3 tane canavarı olmayanlar için geçerli,benim 3 canavarım var,saat 8.30da uyanıyorlar :) Dün miskin miskin yatamasam da buzdolabını sildim,temizledim,bebeğin ütülenmemiş 3-5 kıyafeti vardı onları ütüleyip yerleştirdim.Miskin miskin yatmak bana kısmet değil arkadaşım :)işe gitmeden miskin miskin yatmanın tadı bile ayrı, keyifli oluyor
Canım senin nasıl 5 günün kaldı,benim 6 Mart doğum muhtemel tarihim 13 şubatta 37.hafta bitiyor.Sen aktarmanı mı erken yaptırdın?Daha senin biraz daha çalışman gerekmiyor mu? Sonra erken ayrılıp izin günlerin azalmasın canım.benimde işyerinde son 5 günüm... az kaldı sabret diyorum ama azaldıkça sanki günler hiç geçmiyor.. üstüne birde hastalık eklenince daha fena
sonrasında uzatma sansı yok mu1 hafta 1 haftadır diyorum canım ya... yoksa inan hiç beklemem bu halde hemen başlatırım o izni de zaten kuzucuklar çok küçükken tekrar başlıcaz işe.. ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum
yok canım şöyle oluyor... 37. haftam 23 ünde dolucak... ben haftaya perşembe izin alıcam.. cuma da doktor kontrolüm var o yüzden işe gelmicem.. pzt doktora gidip çalışamaz raporumu alıcam.. o yüzden 2 gün bu haftadan 3 günde haftaya toplam 5 gün ediyor.. o yüzden son 5 gün dedimCanım senin nasıl 5 günün kaldı,benim 6 Mart doğum muhtemel tarihim 13 şubatta 37.hafta bitiyor.Sen aktarmanı mı erken yaptırdın?Daha senin biraz daha çalışman gerekmiyor mu? Sonra erken ayrılıp izin günlerin azalmasın canım.
ücretsiz izin almak gibi bi lüksüm yok maalesef... mecburen işbaşı yapıcam... gerçi yıllık izinlerim var onları alınca yine bi 5 aylık falan olucak ama yine de insan daha fazla yanında kalmak istiyorsonrasında uzatma sansı yok mu
haklısın canım Allah yardımcımız olsun inşallahücretsiz izin almak gibi bi lüksüm yok maalesef... mecburen işbaşı yapıcam... gerçi yıllık izinlerim var onları alınca yine bi 5 aylık falan olucak ama yine de insan daha fazla yanında kalmak istiyor
Evet canım anladım.Sadece idari izin al,rapor yıllık izin vs.alma canım.Hadi hayırlısı o zaman benim de yarın son iş günüm :)yok canım şöyle oluyor... 37. haftam 23 ünde dolucak... ben haftaya perşembe izin alıcam.. cuma da doktor kontrolüm var o yüzden işe gelmicem.. pzt doktora gidip çalışamaz raporumu alıcam.. o yüzden 2 gün bu haftadan 3 günde haftaya toplam 5 gün ediyor.. o yüzden son 5 gün dedim
benimde sonEvet canım anladım.Sadece idari izin al,rapor yıllık izin vs.alma canım.Hadi hayırlısı o zaman benim de yarın son iş günüm :)
dualarımız seninle canım hayırlısıyla alcaksın inşallah bebeklerini kucağınaKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişlerini canım... Dualarımız seninle... erken kavuşacaksın meleklerine Rabbim sıkıntı vermesin sana da hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
gözünüz aydin allah anali babali büyütsün insallah darisi basimiza :)Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
dualarimiz seninle insallah saglikla kucagina alirsin yavrularini yine iyi 35 hafta az degil cok sükür..Kızlar günaydın,
Canım Allah Yardımcın olsun senin ve bebişlerinin gönlünü ferah tut dualarımız seninle ve bebişlerinleKızlar günaydın,
Dualarimiz seninle canim Allahim bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kızlar günaydın,
İş yeri mi öyle istiyor? Sen mi öyle istedin canım.Sen istiyorsan canım bence gününe kadar çalış.Bebek doğunca 1 günün bile ne kadar önemli olduğunu göreceksin canım şimdi idare ederiz.Ama bebekler doğunca onları bırakıp işe gitmek çok üzücü olacak...benimde sonben erken cıkıyorum ama normalde 25 subatta bitio izin süresi
Sana da günaydın canım....Müge Alı mııııı? Psikolojin bozulur canım cinayeler falan :) Dün ben de gördüm kanal çevirirken ama hiç izlemedim.Şöyle eğlenceli bir şeyler yokmuydu? Onları izle bari :)günaydin kizlar calisanlara kolay gelsin evde olanlarada iyi dinlenmeler
bende ilk izinli günümde kalktim müge anliyi izliyorum evin halini gördükce fenalik geliyo ama ilk günden temizlige vermicem kendimi diye söz verdim kendi kendimesadece biraz ortaligi toplarim yemegimi yaparim okadar..
ben istedim canım sonrasında ücretsiz izinde kullanıcam artık zorlanıyorum.trafik cok fena akşamları midem bulanıyor artık :S birde izne cıkıcam diye iş yeri zam yapmadı bana onun verdiği gerginlikte var daha fazla hamile halimle uğraşmak istemiyorumİş yeri mi öyle istiyor? Sen mi öyle istedin canım.Sen istiyorsan canım bence gününe kadar çalış.Bebek doğunca 1 günün bile ne kadar önemli olduğunu göreceksin canım şimdi idare ederiz.Ama bebekler doğunca onları bırakıp işe gitmek çok üzücü olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?