2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaa bitmedi dahaa cantam bile hazir degil sus pus daha almadim bile bebisler saglikli dogsunda benimde tek istegim bu sanirim
elimde haftalardır küçük bi yapılacaklar listesi var unutmaym diye.. listeye bakıp bakıp geri koyuyrm belkide büyük işler halloldu nasılsa diyorum kalanı önemsemyrm..ama onlarıda halletmem lazım doğurunca yapcam bu gidişle

maşallah sana öğle yemeği hazrlğndasn sanrm.. kolay gelsn..
bende sağlık ocağına inş haftaya gideceğim.. önceden tarih vermişlerdi bana doğurmazsan gel diye son kontrolmüş dedğn gibi..

Allah yardmcn olsn. Bn de ayni dertten muzdaribim. Catim cok acio yururken o yuzden ayaga kalksm bile yok bu halde bn calisamzdm herhlde. Bacaklrmi birlestremyrm bazen ayagmi kaldrdgm an ordan haber verio

Günaydın kızlar, yine geceyle gündüzü karıştırdım gece uyanık gündüz uyuyorum. Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım kızımı merak ediyorum, inşallah güzel haberler alırım

Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin

Gözün aydın canım meleğine sağlıkla kavuşmuşsun, mis kokusunu bizim içinde içine çek

Rabbim senin ve yakışıklı oğullarının yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla alırsın onları kucağına. Hayırlı haberler veririsin inşallah

sağlıkla kucağına alırsın inş. Allah yardımcın olsun

Selam kizlar;
Ay su tepedeki reklam ne igrenc tobe Yarabbim:)) ben dogumu falan gectim ust levellara ciktim simdi de dogum sonrasi kaynanam kalicak bizde onu dusunuyorum. Allahim gunah yazmasin hic sevmiyorum yaa.. Ve benim cok garip huylarim var.. Kahvaltida herkes servis tabagina alsa bile tiklenirim yiyemem.. Ne biliyim ay elini yikadi mi, ay soyle mi oldu? Yanlis anlamayin kadin da temiz kadin ama ben normal degilim :))))) lohusa lohusa gerginlik cikicak simdi evde.. Puuufff dun telefonda konusurken gelmek isteyenlere dogumdan sonra gorusuruz diyorum valla dedim o da gelmeye niyetlenmesin diye:) kotu gelin olabilirim ama napiyimmm sevmedim sevemedim sen icime sicaklik ver Ya Rab:)) simdiyi atlattik da dogum sonrasi kacis yok ((

senin durumunda çok zormuş cnm yaa
benm de takıntılı oldğm konular var pürüz oldğmu bilenler beni uyarıyorlar şimdiden karışmayacaksn oturcaksn oturdğn yerde diye :)
benmde derdm düzenm bozulur mu diye bi eşyamn yeri değişse kıyamet koparan biriydim bakalım nolcak lohusalkta ?
eminim peşlernde dolanacağım :) bazı şeyleri de görmezden gelrm diyorum bakalım mümkün olcak mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…