elimde haftalardır küçük bi yapılacaklar listesi var unutmaym diye.. listeye bakıp bakıp geri koyuyrm belkide büyük işler halloldu nasılsa diyorum kalanı önemsemyrm..ama onlarıda halletmem lazım doğurunca yapcam bu gidişleyok yaa bitmedi dahaa cantam bile hazir degilsus pus daha almadim bile bebisler saglikli dogsunda benimde tek istegim bu sanirim
maşallah sana öğle yemeği hazrlğndasn sanrm.. kolay gelsn..Günaydın yoldaşlar nasılsınız? Ben orta şekerliyim bugün az önce dolma yaptım birazdan çorba , erişte ve salatamı da yapıp soframı hazırlıycam öğleden sonra sağlık ocağına gidicem kalp atımı ve rutin kontrol var.sizi aradılar mı? bu haftalarda son kez kontrol ediyorlar galiba.
tarih belli canim 2 martta spinal sezeryan olacagim insallah.. kendim istedim..Doğum tarihi söylemedi mi?
Yok annesi o bi kere olduEee artık hep ağlayacak mı yanigitti artık o koku geri gelmez ve banyoya devam
bende pek bi miskinim..Evim de duruyor sus pus hiç bi şey yok.
umrumda da değil :)
Kafamı kaldıracak halim yok..
tarih belli canim 2 martta spinal sezeryan olacagim insallah.. kendim istedim..
Allah yardmcn olsn. Bn de ayni dertten muzdaribim. Catim cok acio yururken o yuzden ayaga kalksm bile yokDun kizima dogum gunu partisini yaptik.cok sukur :)
Sonrasinda kendi sinifima gectim.ama sanki felc olmus gibiydim. Cat agrisi bu hamilelikte benim sinavim oldu.bu saat oldu halen sunnet olmus cocuklar gibi bacaklarimi birlestiremiyorum.
Haftaya stajer ogrencilerimiz universite giris sinavi icin bir aylik izne ayrilacaklarmis. Bende mudur beye gittim.ben bu sekilde calisamam.yardimcisiz 20 cocukla egllip kakalmam dedim.cumadan itibaren doogum oncesi iznime ayrilmak istedim. Esi de iki gun once dogum yaptigi icin adam halimi anladi ve baska siniftaki yardimciyi benim sinifa aktardi.bu sekilde bir hafta daha idare etcem.aslinda 4 martta kadar calisabilirim ama bu cat agrisi gercekten beni mahvediyor...Calimak zor ama snaokulunda calismak gercekten zooor...allah yardimcimiz olsun...
sanada cnm ikrayı öp yerimizeBen kaçtım
İyi günler
Aceleci kizim sayesinde 18 saattir anneyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Simdi artik koynumda melegim sumeyyemiz iyiki dogdun kizim csnima can kattin
Kızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
cekirgeden başka doğum yapan ve yorumda bulunan anne yok dimi kızlar
Aynen öyle... sadece Çekirge bırakmadı burayı saolsun...cekirgeden başka doğum yapan ve yorumda bulunan anne yok dimi kızlar
Canim hayirli dogumlarin olsun heyecan durumu nasil Allahin izniyle sag saglim kucagina al bebekleeini gerci asil maraton ondan sonra basliyor Allah kolaylik versin:))iyi dileklerin için sağol çekirgeciğim.eminim anlatıcak çok şey olucak:)
sağlıkla kucağına alırsın inş. Allah yardımcın olsunKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
senin durumunda çok zormuş cnm yaaSelam kizlar;
Ay su tepedeki reklam ne igrenc tobe Yarabbim:)) ben dogumu falan gectim ust levellara ciktim simdi de dogum sonrasi kaynanam kalicak bizde onu dusunuyorum. Allahim gunah yazmasin hic sevmiyorum yaa.. Ve benim cok garip huylarim var.. Kahvaltida herkes servis tabagina alsa bile tiklenirim yiyemem.. Ne biliyim ay elini yikadi mi, ay soyle mi oldu? Yanlis anlamayin kadin da temiz kadin ama ben normal degilim :))))) lohusa lohusa gerginlik cikicak simdi evde.. Puuufff dun telefonda konusurken gelmek isteyenlere dogumdan sonra gorusuruz diyorum valla dedim o da gelmeye niyetlenmesin diye:) kotu gelin olabilirim ama napiyimmm sevmedim sevemedim sen icime sicaklik ver Ya Rab:)) simdiyi atlattik da dogum sonrasi kacis yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?