2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İzmirde yer veren yok canım. en az 20 dk tıklım tıklım metroda ayakta gelip gidiyordum. Allahtan babam emekli ondan rica etmiştim arabayı. Hatta komik ama üzücü bi anım var. Bi hanım dibimdeydi tabi oturuyor bikaç durak sonra bana boşalan koltuğu gösterdi uzaktaydı doldu tabi hemen. Aa tüh oturdudular dedi. Okadar.. güler misin ağlar mısın. Göbeğimi bazen burunlarına dayıyordum ama inan bunca zamandır 2kişi zor verdi. Hatta bana verilen yere oturanlar oldu. Amma dertliymişim bu konuda :)

Bende gittim kan ve idrar tahlili yapıldı sıkıntı olursa ararız dediler çok şükür aramadılar ve bu son kontrol bundan sonraki gelişin bebekle dedi hemşire :)

hadi gözünüz aydın inşallah bitter. Kavuş bakalım minnoşa bizide ihmal etme doğum sonrası ama

hayırlıolsun canım. allah kurtarsın
Amin sağolsn kızlar.gelmeye calisirim,neyseki telefonlar var şimdi :)

Acele değil 38+5 olacak o gün. Biraz eşimin ısrarı ile genel olacam.yoksa doktor onermedi. İnşallah sağ salim atlatiriz.

Ben de yazarım inşallah buraya.
Hemşire arkadastan cesaret aldım ben de,o da genel olmuştu.

selam kızlar.. genelde çatı muayenesi olanlarda kanama oluyor mu? normal miymiş bu?
Bende olmadı kanama.

Selam anneler
bebek odasinin mobilya kokusu cikmiyor.2 kere silindi.bi care bilen varmi? Esyalari yerlestiremiyorum.15 gune dogum var
Lavanta koydum cnm. Her gün bi çekmeceye (ben de az vardı da) ondan sonra sildim. Buarada kapaklar açık odayı havalandıdım çıktıı sonunda

Öylesi insanlara tükürsen yağmur yağdı zannederler.Ne kadar duyarsızlar var gerçekten.Ben de geçenlerde dolmuşta basamağa bindim son kişi olarak.O kadar ki doluydu ve dolmuşlar da almıyor polis var diye.Bir kadın nıç nıç nıç hata ettin binmekle sen nasıl gideceksin bir sürü vır vır etti.Ben be 45 dakikadır dolmuş bekliyoruz mecbur bineceğiz yoksa işe akşam varırız diye çıkıştım.Sonra 1-2 kişi inince birisi beni görüp yer verdi hemen.Bir de öylesi insanlar var yani katil olur insan......

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ne bileyim genelde çok ağrın oluyor,riskleri fazla diyorlar.Benim 3 tanesi de spinal oldu.Ortalama 5-6 saat uyuşuk oldum.Hatta hemşire ameliyattan 2-3 saat sonra iğne yapmaya geldi,bacaktan vurdu.2 saat sonra tekrar iğne için geldi kalçadan yapalım dedi ben de yok bacak iyiydi dedim.Hemşire de uyuşukluğun geçince bacak çok ağrır dedi.Gerçekten de uyuşukluk gidince iğne vurdukları bacağım topal gibi olmuştu,basamıyordum üstüne.Geneli niye önerdiler canım.Sen de bize anlat bakalım :)

Yarım saatte bitiyo işlem
Zıbın mıbın eşinin eline ver
Bizimki bulana kadar ben doğumdan çıkmıştım
evet doktorda dedi yarim saat falan sürüyo diye... benim yasadigim yerde hastane veriyo giyim kusam türkiyedeki gibi degil :) 5 gün kalicam hastanede sadece cikarken giyecegi hastane cikisini götürcem o yüzden.. :)

Kızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.
ohh ne güzel cok az kalmis bittercim saglikla al kucagina insallah.. peki neden genel anestezi? ben spinal istedimki bebegimi hemen görebileyim
yok canim esra erolu dün biraz izledim bana pek inandirici gelmiyor o tür programlar niyeyse..
selam kızlar.. genelde çatı muayenesi olanlarda kanama oluyor mu? normal miymiş bu?
bende olmadi
hayirli olsun saglikla kavusun oglunuza insallah.. ama sanki türkiyede hep erken aliyorlar sezeryanla ya bana doktorum en erken 1 hafta önce aliyoruz dedi.. tabi daha önce birsey olmazsa..

Allahımm topicte mart annesi bi ben kalıcam sankiiii
Allahın izni ile tabi hepiniz şubat annesi olup çıkıcaksınız. Ocakta gelen acelecileri saymıyorum bile.

bencede sadece bizim gibi doğumu mart sonu gözükenler kalıcak sanırım. herşeyin hayırlısı :)
valla ben sizden bile sonrayım o tarihlere kimse kalmaz artık buralarda

Kızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.
gözün aydın.sağlıcakla gelsin yavruşun.benimde pzartesi belli olacak.bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…