2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çogu hastanede almıyorlar kimseyi doğuma .zaten benim eşim dayanamazki çok yufka yürekli
biz konuşmadık gerçi doğuma girme konusunu ama izin verirler diye düşünüyorum. yani inşallah :) benim eşim eczacı bu konularda benden daha soğuk kanlıdır. doktorumuz da biliyor eczacı olduğunu tanışıyorlar zaten heralde alır doğuma. eşim de çok hevesli ilk anlarını görecem diye bir de videoya çekmek istiyoruz ilk hallerini inşallah izin verirler

Gözün aydın canım, inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunla

bi elin 5 parmağı olarak kalıcaz mart anneleriii

Ayy inşallah dayanırız bende zamanında doğsun istiyorum, mart annesi olarak kalmak istiyorum kızım acele etmezse tabi Maşallah burdakiler ocak ve şubatta bitirecek doğumu topikte kimse kalmayacak

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.

patronumda bi alem..
şifayı kapmışsınız sanırım dedi evet maalesef dedim..
halimi görüyo, yüzümü görüyo hadi git demiyo ya
ne kadar insafsızlar... git dinlen, iyileş gel dese ölür mü
Demezler canım, ben çalışıyorken bir arkadaş hamileydi patronlarda toplantıda sonra öğlen arası oldu toplantı bitmedi yemeğe çıkmaya izin vermediler bizlerde sunum yapacaktık.Sonra hamile olan arkadaşa yemek sipariş ettirdiler tabi sadece kendileri için yemekler geldi bunlar toplantıya ara vermedi yemekleri toplantıda yemeye başladılar biz bu arada sunum yapıyoruz ve 8 aylık hamile arkadaşa buyur tadına bak bile demediler tüm ofis kokuyor rezalet.Sonra bunlar doydu kalktı boş kutuları da hamile olan arkadaşa toplattılar ,geneli gaddar bunların

Bende gittim kan ve idrar tahlili yapıldı sıkıntı olursa ararız dediler çok şükür aramadılar ve bu son kontrol bundan sonraki gelişin bebekle dedi hemşire :)
Benim sadece tansiyon baktılar birde bebeğin kalp atışlarını dinledik,tahlilli kontrollerim de doktor bakıyor.

maşallah sana öğle yemeği hazrlğndasn sanrm.. kolay gelsn..
bende sağlık ocağına inş haftaya gideceğim.. önceden tarih vermişlerdi bana doğurmazsan gel diye son kontrolmüş dedğn gibi..
Ben yemeği öğlen yapıyorum eşim öğle yemeğine geliyor akşamlarıda ya ekmek arası ya da öğlenki yemekten yiyoruz.

kızlar bebeğin odası için ısı ölçer aldınızmı. ben alıcam ama karar veremiyorum nası bişe almak lazım nem oranınıda göstersin istiyorum

kızlar bebeğin odası için ısı ölçer aldınızmı. ben alıcam ama karar veremiyorum nası bişe almak lazım nem oranınıda göstersin istiyorum
bizde uzun süredir var ve çok iyi bişi bence. Nemi de gösteriyor . Bencede bebek için olmalı ama markası öylle bilindik bişey değil bizimkinin o yüzden marka konusunda yardımcı olmayayım.

Ben de video istiyorum ama doğum fotocusundan başkasını almıyorlarmış

merhaba kizlar umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur :) deneyimli anneler ve hamileler gobegin asagiya indigini nasil anlariz ? yada her hamile kadinin gobegi mecburen asagiya iner mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…