canım hatırlıyorum seni bikaç kez sordum aslındaSelam kızlar ben uzun zamandır girip yazma enerjisini kendimde bir türlü bulamadım son aylar çok zor geçiyor mide yanması uykusuzluk herkeste olan şikayetlerin ÇOĞU bendede var malesef ama bebeğimiz sağlıklı olsun yeter katlanırım herşeyi diyorum :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı Başımıza artık son günlere yaklaştık bizde kızımla. Allah izin verirse isimede karar verdik Kızımın adı ESLEM olcak teyzeleri doğum hikayesini fırsat bulursam topiğe yazarım bende inşallah. Doğumum şimdilik normal gözüküyor bende hayırlısıyla öyle Olmasını istiyorum. Ben size birşey sorcam benim vajina bölgemde varis oluştu dış kısımda doktoruma sordum normal doğuma bir engeli var mi diye yok dedi alttan muayene ederiz dedi ama ben erkek olduğu için biraz çekiniyorum o yüzden hatırlatmadım içinizde aynı şeyi yaşayan var mı? Bu arada zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum artık sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Ben de dun tek kişilik nevresimin carsafini utuledim,oturma odasında yatarım birkaç gün diye.Bilmek daha kötü biliyo musun
Cuma cuma diye meeliyodum
Erken geldi benim ki 5-6 günün stresinden kurtuldum
Senin pek gün kalmamış gerçi
Son hazırlıklaırna bi göz at
Ben sancıdan yatamayıp bi de belirtiler zuhur edince gittim çift kişilik nevresim ütüledim dantelligece gece
ne zaman gün alcaktın fatmabu gece eşim evde yok umarım bebişim bir yaramazlık yapmaz
pıtırcık rahatsın kanımca :)Herkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
Hep ev temizliğini bekledim onu geçen hafta hallettim inşallah yarın o islere baslicam artık :) kV ye kalsa onlar için bile erken eşime diyorum doğuma gitsem hicbirsey hazır değil diye oda kızıyor hazırla sende diyepıtırcık rahatsın kanımca :)
ben 36. haftaya kdr duramazdım çatlardım herhalde :)
Sen şimdi böyle diyince ben çok mu acele ettim diye düşündümHerkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
Masallah bebeğine 37.haftada çok iyi kilosuSelam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bileBakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM
BEnce hazırla canım onları kenarda dursun. Erken gelmeye kalkarsa yıkanmamış kıyaft gymesinHerkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
anladım,önce etraf temiz olsun dedin yani :)Hep ev temizliğini bekledim onu geçen hafta hallettim inşallah yarın o islere baslicam artık :) kV ye kalsa onlar için bile erken eşime diyorum doğuma gitsem hicbirsey hazır değil diye oda kızıyor hazırla sende diye
Ben de gecen hafta hazitladim hala da eksiklerim varHep ev temizliğini bekledim onu geçen hafta hallettim inşallah yarın o islere baslicam artık :) kV ye kalsa onlar için bile erken eşime diyorum doğuma gitsem hicbirsey hazır değil diye oda kızıyor hazırla sende diye
bende sordum canım normal dedi. megnezyum bende ishal yapıyor artık. içemiyorum çok fazla.ben sordum magnorm verdi onu kullanıyorum ara ara kesiliyo ama yine başlıyo
eğer uzun süre kullanıcaksan elektrikli al hiç uğraşma. ben altıncı aydan sonra işe bşlıycağım için almayı düşünmüyorum. işteyken ek gıdayla idare eder artık.herkes elektrikli al diyor şimdilik almasam sonra elektrklimi alsam diyorum yada manuel mı alsam
yok canim yavas deilsin aslinda ben valizleri hazirlamisim ama icinde ne var ne yok bilmiyorum iyice elden gecirmem lazim ama useniyorum :) cok sukur eksik biseey kalmadi sadece duzen yapilacak :)Tsk ederim kızlar sanırım siz aceleci değil ben yavaşım bu hafta halledicem
Saglikla kycagina al insallah masallah kilosuda iyi,ne guzel izininde direk dogumdan sonra baslayacak :)Selam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bileBakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM
canım bende öyleyim bu hafta izinde halledicem inşallah bizim mart sonu diye biraz rahat takılıyoruz sankiHerkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
bende baktırdığımda bol bir parmak açılman var dedi. ama bunun üzerindne iki hafta geçti hala duruyoruz bakalım. hayırlısı artık. ne zaman kısmetse. ama su falan gelirse en çok heyecanlanırım kesinCanım geçmiş olsun ama keşke baktırsaydın çünkü alttan bakmadan anlayamazlar ve sen de anlamazsın açıldığını bende 2 cm dediklerinde ben hiç bir şey hissetmemiştim
Canim cok basit islem bakmadan yapuyor ve saniyelik islem riske atma bence yapilsin ya acikligin varsa cunkuKizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?