2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de artık kendimi dinlemekten bi tuhaf oldum

ayy demekki günler yaklaştıkça hep aynı psikoloji geliyor :)

Herkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa

artık yapmalısın bence bu hafta hallet ne olur ne olmaz. çoğumuzun bebeği erkenci çıktı mart annelerinin yarısı şubat annesi :)

canım hatırlıyorum seni bikaç kez sordum aslında sonlara yaklaştık hayırlısı ile
Yaa ben arada girdim ama topik çok hızlı ilerledi maşallah :) evet yaklaştık çok şükür hayırlısıyla şöyle kucağımıza alsaydık en azından hastalıklı bir şekilde dolanmazdım ortalıkta :) azıcıkta korkmuyor değilim hani zaman yaklaşıyor ama Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah

canm bunun tipi cok güzel gözüküyo ama büyüklüğü iyimi herşey alırmı içine.? bide bölmeleri nasıl
Büyüklüğü normal biberon termosu yeri var.. Yanlarında Önünde gözü var .. Içinde yok bölmesi ...bebek için olan herşeyi alır.. Kıyafet diğer kozmetik ürünleri biberon emzik biraz bez gibi..

Aynen benimde öyle ... 28 Mart ama 15-20 si gibi normal yada sezeryan bi şekilde gelir sanırım ..

Ins. Sonuclariniz temiz çıkar cnm.Geçmiş olsun.

Ay bugun hastaneye gittim onun yirgunlugunu atmaya calisiyorum, uyudum buraz ama artik eski gucum kalmamis Sen neler yapiyosun
Güç bende de kalmadı günde bi makina çamaşır atıp makinaya sersem kar yani üzerine hazirladigim akşam yemeği zulüm oluyor

Ben bugun kontrolumu yapturamadim cook moralim bozuldu.doktor yoktu.pazartesiye tekrar rabdevu alcam. Hastane mudurune kaar ciktim.hastaneyi karistirdum.iki defadir randevulu geliyium dokyor yok diye.

Bu arada haciseriften siparisletim geldi.cok begendik cıkolatalarimizi.

Indirim sifresi sabit sanirim 19382015 almak isteyenlere ...bende bir arkadasin sayesunde indirim aldim bu sefre ile...

Hepinize hayorli aksamalr

Herkese iyi akşamlar kızlar bugüa bebişimle randevumuz vardı, çok şükür kuzum iyi 2950 gr olmuş ama boyunu sormadım doğum konusunda 39 hafta dolana kadar bekleyelim dedi bebişim ters şuan belki döner dedi ama dönsede dönmesede 2 martta doğum tarihi veriyorum dedi.Coraspini 5 gün sonra bırakıcam iğneyi bırakmıycam doğumdan sonrada 5 gün kullanıcam,25 de de tekrar randevum var.Bizde durumlar böyle siz neler yapıyorsunuz?

Benim ki de öyle arada totoyu sivriltiyor pıtırcıgım bende oksuyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…