- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Aynen ben de artık kendimi dinlemekten bi tuhaf oldum
Herkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
Yaa ben arada girdim ama topik çok hızlı ilerledi maşallah :) evet yaklaştık çok şükür hayırlısıyla şöyle kucağımıza alsaydık en azından hastalıklı bir şekilde dolanmazdım ortalıkta :) azıcıkta korkmuyor değilim hani zaman yaklaşıyor ama Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallahcanım hatırlıyorum seni bikaç kez sordum aslındasonlara yaklaştık hayırlısı ile
Büyüklüğü normal biberon termosu yeri var.. Yanlarında Önünde gözü var .. Içinde yok bölmesi ...bebek için olan herşeyi alır.. Kıyafet diğer kozmetik ürünleri biberon emzik biraz bez gibi..canm bunun tipi cok güzel gözüküyo ama büyüklüğü iyimi herşey alırmı içine.? bide bölmeleri nasıl
Aynen benimde öyle ... 28 Mart ama 15-20 si gibi normal yada sezeryan bi şekilde gelir sanırım ..merhaba arkadaslar durumlar cok iyi gorunuyo masallah herkes gun almis topikte mart annesi kalmiyo :) ama herkes icin hayirlisi olsun hastanede olanlar hayirli haberlerle gelsin insallah zor durumda olanlara allahim yardim etsin insallah ... bizde gunumuzu bekleyelim 19 mart sanki benim oglan hic gelmeyecek gibi :) sizdede oylemi kizlar normal dogum yapacak olanlar
Bgun veya dun yazdi sanki diye hatirliyorum ama pek girmiyorYa kizlar meltem nerde bilen varmi ? hic gormuyorum bu aralar
Npynz canlarm
Ins. Sonuclariniz temiz çıkar cnm.Geçmiş olsun.Gunaydinlar..bende cat agrisi ve kaburga sgrilariyla yarim yamalak uyku ile kotu bir gece gecirdim.bugun esime endoskopi yapilscak.dualarinizi bekliyorum kizlar.hamile duasi gecermis.ins migdesinde kotu bir hastalik yoktur.
Sena serra mrb.Ayni gunfeyiz.bende 34+3 teyim.kiz mi erkek mi bebegin...
Güç bende de kalmadı günde bi makina çamaşır atıp makinaya sersem kar yani üzerine hazirladigim akşam yemeği zulüm oluyorAy bugun hastaneye gittim onun yirgunlugunu atmaya calisiyorum, uyudum buraz ama artik eski gucum kalmamisSen neler yapiyosun
Gözün aydın son sakin günlerinin tadını çıkar uyu bol bolGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah ve ben bugun izne başlıyorummmmm
Normal dogum dedim bugüne kadar ama tirsmaya başladım sanki :/ doğumhanede beni sezeryana alin diye yirtinmazsam iyidir..
Ben de doktora notmal doğum istiyorm derkrn cümle sonuna doğru sesim kısılmaya başlamıştıNormal dogum dedim bugüne kadar ama tirsmaya başladım sanki :/ doğumhanede beni sezeryana alin diye yirtinmazsam iyidir..
Canim benim durumum biraz ozel o yuzden ustelemedilerCanım geçmiş olsun ama keşke baktırsaydın çünkü alttan bakmadan anlayamazlar ve sen de anlamazsın açıldığını bende 2 cm dediklerinde ben hiç bir şey hissetmemiştim
Eline sağlık.Bizdede Dr her biseysine bakiyorda bi yüzünü göstermiyor bikere söyledim bu aylarda göremeyiz dedi yahuGünaydın kızlar.. Oğluşumun resmini çektiler çok mutluyum :) Ben de ona hediye süslemeler yaptım akşam :):):)
Eki Görüntüle 1413030 Eki Görüntüle 1413031 Eki Görüntüle 1413031
Benim ki de öyle arada totoyu sivriltiyor pıtırcıgım bende oksuyorum onuBen son muayenemde öğrendim bebeğimin totosu neresi eli ayağı neresiymiş. Benimki doğum pozisyonunda baş aşağı duruyor. Bedenimin sağ tarafında zaman zaman kol dirsek dayama ve çekme gibi hareketler hissediyordum. O meğersem paşamın sırtı yada totosuymuş :):) Elliyordum kaçıyordu, ben de elini ayağını çekti sanıyordum. Yani oğlum bir hilal gibi başı aşağıda, sağımda altta sırtı, üstte totosu, soluma doğru da bacakları ve ellerini uzatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?